Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Bekezdések
Ön itt áll: Üdülési csekk Szállás Turistaszállások
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

Turistaszállások

Üdülési csekk elköltése: turistaházak, kulcsosházak, fogadók és erdei iskolák.

Red Marker Öregbakony Turistaház és Erdei Iskola - Bakonyszentlászló
Öregbakony Turistaház és Erdei Iskola - Bakonyszentlászló
Az "Öregbakony" Turistaház és Erdei Iskola a vinyei vasútállomás mellett, erdei környezetben található a Cuha-völgy kapujában. A 100 éves erdészházból - az eredeti stílust megőrizve - turistaszállás lett. Főépület: 4 szoba emeletes ágyakkal, 2 étkező, felszerelt konyha, női - férfi melegvizes fürdőszoba. Apartmanház: Földszinten 1 szoba 3 db emeletes ággyal, kicsi konyha, meleg vizes zuhanyzó, wc. Tetőtérben: 6 db fenyőfa heverő + 2 pótágy.
http://oregbakony.uw.hu/

 

47.3605873547 17.8197848801
  • szállás
Red Marker Hubertus Erdészeti Erdei Iskola - Ajka
Hubertus Erdészeti Erdei Iskola - Ajka
A Kab-hegy nyugati oldalán bükkösök, cseresek árnyékában található a Hubertus Erdészeti Erdei Iskola típusú turistaszállás, melyet a HM VERGA Zrt. 2002 őszén adott át rendeltetésének, biztosítva a gyermekek számára a természettel, környezettel való személyes kontaktust, a cselekvő, felfedező ismeretszerzésre helyezvén a hangsúlyt.

http://www.verga.hu/modules.php?name=VRT_FSchool

Ebben a munkában nyújt segítséget az iskolától induló 4100 m hosszú Sárcsikúti tanösvény, mely az érdeklődők számára bemutatja a Déli-Bakony és a Kab-hegy kialakulását, az erdei életközösségek tagjait, az erdőgazdálkodást. Az erdei iskola két épületben működik. Az első épületben egy tanterem, tanári szoba és mosdók találhatók. A második épület földszintjén tanterem, tanári szoba és mosdó, az emeleten egy 17 és egy 13 ágyas szoba, mosdók, zuhanyzók kerültek kialakításra. A szobákban emeletes ágyak találhatóak, ágyneműt, ágyneműhuzatot biztosítanak a csoportok részére. Mindkét helyiségben a kísérő tanárok részére 1-1 ágy található külön leválasztva.

47.0642609347 17.5984239578
  • szállás

 

 

 

Elfogadóhely.info

Üdülési csekk elfogadóhelyek gyűjtőoldala: az oldal célja segíteni az üdülési csekkek beváltása, levásárlása iránt érdeklődő látogatókat, hogy minél könnyebben kiválaszthassák, hogy melyik szállás, étterem vagy egyéb szolgáltató igénybevételével szeretnék elkölteni üdülési csekkjeiket.