Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Bekezdések
Ön itt áll: Üdülési csekk Összes elfogadóhely
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

Magyarországi üdülési csekk elfogadóhelyek

Green Marker Móló Étterem és Pizzéria – Balatonlelle
Móló Étterem és Pizzéria – Balatonlelle
A balatonlellei Móló Étterem és Pizzéria egyedülálló megjelenésével, balatoni hangulatával, családias kiszolgálásával és kiváló konyhájával a város legnívósabb vendéglátó helyei közé tartozik.

Az étlapon sokféle hungaricumot, a nemzetközi és a jellegzetes balatoni ételek széles választékát megtalálják a kedves vendégek.

Az ételekre a szolid árak mellett a gazdag ízvilág is jellemző, a nagyszerű szakácsoknak köszönhetően.

 

http://moloetterem.hu

 

46.7900848468 17.6929342747
 • étterem
Red Marker Huszár Vendéglő - Örvényes
Huszár Vendéglő - Örvényes
Örvényes határában, a műemlék vízimalom szomszédságában áll a vendéglő. Hangulatos belső termekben, vagy a Balatonra néző teraszon foglalhat helyet a vendég. Magyaros ízek, a vidék jellemző borai, melyek közt saját termelésű is megtalálható!

http://www.huszar.info

46.915711 17.8173614
 • szállás
 • étterem
Green Marker Gabriele Étterem - Zsámbék
Gabriele Étterem - Zsámbék
Az étterem rendkívűl széles választékkal várja a mediterrán és a hazai ízeket kedvelő vendégeket. Díjnyertes pizzák közül válogathatnak kedves vendégek, valamint megkóstolhatják az olasz kézműves fagylaltkülönlegességeket.

http://www.gabriele.hu

47.549921 18.7208434
 • étterem
Green Marker Paprika Csárda - Zamárdi
Paprika Csárda - Zamárdi
A Paprika Csárda Zamárdi község központjában helyezkedik el, kb 500 méterre a Balatonparttól.

Paprika Csárda Zamárdiban 50 évvel ezelőtt épült és nyitotta meg kapuit. Azóta folyamatos nyitvatartással üzemel. A fejlesztések, átépítések, korszerűsítések folyamatosan történnek, hogy a vendégeket minél színvonalasabb környezet fogadja, természetesen az előírt követelményeknek megfelelő szint fenntartásával.

http://www.paprikacsarda.eu

46.8786958 17.9453251
 • étterem
Green Marker Betyár Csárda - Zalakaros
Betyár Csárda - Zalakaros
A zalakarosi Betyár Csárda 250 főt befogadó étterem, mely egész évben üzemel. Kitűnően alkalmas családi vállalati rendezvények, lakodalmak lebonyolítására. Külön teremben elektromos tekepálya áll a vendégek rendelkezésére.

http://www.betyarcsarda.hu

46.55816 17.124933
 • étterem
Green Marker Reininghaus Söröző és Pizzéria - Zalaegerszeg
Reininghaus Söröző és Pizzéria - Zalaegerszeg
A Reininghaus Étterem és Pizzéria a belvárostól 10 perc sétára, forgalmas útvonalak mellett helyezkedik el, jó parkolási lehetőségekkel rendelkezik.

2008. májusában régi nevén és fényében újranyitott Zalaegerszegen egy évekkel ezelőtt népszerű étterem. A Reinginghaus Söröző 1983-ban nyitotta meg először kapuit, majd több mint 15 éves sikeres működést követően - más néven és vezetéssel - kudarcokkal tarkított évek következtek. A visszahozott régi név kellemes emlékeket idézett az egykori törzsvendégekben, de nem csak ők, hanem sok új vendég is kíváncsi volt a teljes felújításon átesett, ugyanakkor a régi hangulatot megőrzött étteremre.
A meleg hangulatot árasztó, faburkolatú belső étteremrész egyidejűleg 80 fő fogadására alkalmas, a két különteremben egyenként 20-25 főt lehet kiszolgálni.
Az étterem klimatizált, a vendégek részére térítésmentes WIFI szolgáltatás biztosított.

http://www.reininghaus.hu

46.8390463 16.8358595
 • étterem
Green Marker Erzsébet Étterem - Zalaegerszeg
Erzsébet Étterem - Zalaegerszeg
Az étterem ingyenes parkolóval, az éttermi részen kívül, emeleti 70 és 30 férőhelyes különteremmel, valamint 30 férőhelyes kerthelyiséggel várja vendégeit.

http://www.erzsebetetterem.atw.hu/

46.8398371 16.8514824
 • étterem
Green Marker Vadászcsárda - Zalacsány
Vadászcsárda - Zalacsány
Az éttermet 1998-ban alapították, ötvözve az alapítók vadászat és a vendéglátás iránti szenvedélyét.

Zalacsány egy alig 1000 főt számláló zalai település, ami számos lehetőséget kínál az ide látogató vendégek számára. Itt mindenki megtalálhatja a maga kikapcsolódási lehetőségét, hiszen a horgászatot, vadászatot, lovaglást illetve a thermált kedvelő vendégek egyaránt jól érezhetik magukat.
http://www.vadaszcsarda.hu/

46.803003 17.097751
 • étterem
Green Marker Öreg Sváb Vendéglő - Üröm
Öreg Sváb Vendéglő - Üröm
Az Öreg Sváb Vendéglő az ősök iránti tiszteletből kapta nevét, korabeli stílusban berendezett környezet a XX. század első évtizedeit idézi.

 Az ezerháromszáz köbméter faragott kővel beépített hatalmas pinceterem kandallójában valódi tűz pattog. A panorámateraszról festői kilátás nyílik a Hármashatár-hegy völgyeire, gyönyörködhetünk  a Pilis  hegység lankáin fekvő szőlőterülteken, ahonnan asztalra kerülnek a ház saját termésű borai. Az 1824-ben épült pince 1992-ben lett vendéglővé átalakítva.

A régi vendéglátó hagyományokkal rendelkező családból származó tulajdonos maga kezeli a saját termésű szőlőből készült borait, de jó minőségű palackozott borokat is kínál a választékból. A múlt és a jelen  az ételválasztékban is tetten érhető, hiszen vannak régi hagyományos ételek melyek nosztalgiát ébresztenek a vendégekben, valamint a modern konyha követelményeit is követi az étlap. A kedves vendégek szórakoztatásáról - kívánság szerint - zenészek is gondoskodnak.

http://www.oregsvab.hu

47.6015553 19.0202434
 • étterem
Green Marker Terasz Étterem és Pizzéria - Vonyarcvashegy
Terasz Étterem és Pizzéria - Vonyarcvashegy
A 160 férőhelyes Terasz étterem és pizzéria a vonyarci strandtól ötven lépésnyire található.

A családi vállalkozásban működő hangulatos mediterrán étterem széles étel- és italválasztékkal várja a betérő nyaralókat, legyen éppen sörivó, pizzázó vagy éppen vegetáriánus. A látványkonyhában végigkövetheti a kedves vendég a pizzája útját a nyújtástól a sütésen át a tányérra kerülésig. Finomabbnál finomabb húsok sülnek roston, csirkesteak, sertéssteak és hátszínsteak a kínálatban. Magyaros és mediterrán, keleti konyha és reform étel jól megfér egymás mellett, az otthoni húslevestől a rántott húson át a wokban sült zöldségekig nincs aki ne találna fogára valót.

http://www.terasz-etterem.hu

46.7582438 17.3040814
 • étterem
Red Marker Fészek Vendéglő - Vonyarcvashegy
Fészek Vendéglő - Vonyarcvashegy
A Fészek, ahova a Vendégek minden évben visszatérnek. A Fészek Vendéglő 1984 május 1-én nyílt meg, mint Vonyarcvashegy első magánvendéglője. Fokozatosan bővült, míg végül elnyerte mostani, végső külső és belső hangulatát.

A 45 fős belső, 80 fős mediterrán hangulatú kerthelyiség kellemes hangulatot biztosít a betérőknek. Az ételek közt megtalálhatók a magyaros, nemzetközi és vegetáriánus ételek egyaránt. Az ételek mellé minőségi borokból választhat a kedves vendég.

http://www.feszek-nest.hu/

46.7580293 17.321237
 • szállás
 • étterem
Green Marker Reneszánsz Étterem - Visegrád
Reneszánsz Étterem - Visegrád
Visegrád aranykora a XV. század végén, Mátyás király uralkodása alatt köszöntött be, amikor is itáliai felesége, Beatrix közbenjárására a Királyi Palota és a Királyi Vár olasz mesterek segítségével reneszánsz stílusban újult meg. A Reneszánsz Étterem az országban egyedülálló módon belső kialakításával, kosztümjeivel, és persze nem utolsósorban az agyagedényekben felszolgált ínycsiklandozó étkekkel és italokkal ebbe a korszakba repíti vissza Visegrádra látogató vendégeit.

http://www.renvisegrad.hu

47.7971094 18.9768779
 • étterem
Green Marker Nagyvillám Étterem - Visegrád
Nagyvillám Étterem - Visegrád
A Nagyvillám Étterem Visegrádon, a Fekete-hegy tetején található. Az étteremből fenséges kilátás nyílik a Dunakanyarra és a Fellegvárra. Az étlap a hagyományos magyar konyha fogásai mellett vad- és erdei gombás ételeket, grill specialitásokat tartalmaz.

http://www.nagyvillam.hu

47.7848601593 18.9833557606
 • étterem
Green Marker Wunderlich Bortrezor és Látványpince - Villány
Wunderlich Bortrezor és Látványpince - Villány
A Villányba látogató csoportos túrától, cégek kötetlen fogadására, rendezvények szervezésére, borkóstolására és étkeztetésére alkalmas termek. Központi kóstolóterem: 100-150 fő, Lovagterem: 200 fő, Kazamata: 1-10 fő befogadására alkalmas.

http://wunderlich.hu/

45.865931 18.4488351
 • borház
 • étterem
Red Marker Oportó Étterem - Villány
Oportó Étterem - Villány
Az Oportó Étterem és Panzió ma Villány legexkluzívabb, legelegánsabb vendéglátó helye, mely hazai és külföldi turistacsoportoknak és vállalati csapatépítő hétvégéknek egyaránt optimális helyet biztosít.

Az Oportó Étterem és Panziónak otthont adó épület 1968 óta folyamatosan étteremként működik. A korábban állami tulajdonú ingatlant jelenlegi tulajdonosa, Kovács László 1995-ben vásárolta meg, ezt követően az épület jelentősen átalakult, mígnem többszöri renoválás, berendezése és bútorcsere, s az éttermi funkció panziós szolgáltatásokkal történő kiegészítése révén elnyerte mai formáját.

http://www.oporto.hu

45.8684884 18.4543044
 • szállás
 • étterem
Red Marker Lantos Lovastanya - Étterem, panzió - Villány
Lantos Lovastanya - Étterem, panzió - Villány
A Duna-Dráva Nemzeti Park csodálatos természeti környezetében a mattyi horgásztó közvetlen szomszédságában található több hektáron fekvő lovastanya. Hétvégenként élő cigányzenével.

A gondatlan idotöltést a csendes, nyugalmat adó tanyai környezet, és a hamisítatlan magyar konyha mellett számos programlehetoség teszi feledhetetlenné. Nálunk a családbarát szolgáltatás nem csak szlogen. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy a család legkisebb tagja a legnagyobbig jól érezze magát. Lapozgassa oldalainkat, és ha sikerült felkelteni az érdeklodését Jöjjön el hozzánk személyesen, lélegezze be a friss vidéki levegot, legyen újra gyermek és élvezze a természet csodáit és családunk vendégszeretetét!

http://www.lantos-lovastanya.hu

45.7935092855 18.2510912418
 • szállás
 • étterem
Green Marker Szürkebarát Vendéglő - Veszprém
Szürkebarát Vendéglő - Veszprém
Veszprém történelmi belvárosában, a Vár felé vezető útat szegélyező hangulatos kis boltívek közt bújik meg az étterem, a városszerte jól ismert és évtizedek óta közkedvelt Szürkebarát.

A családias hangulatú vendéglő magyaros konyhával, finom tájborokkal várja vendégeit.
A különterem lehetőséget biztosít családi összejövetelek, iskolai bankettek, üzleti megbeszélések, vállalati rendezvények lebonyolítására, maximum 40 főig.

http://www.szurkebarat.com

47.0930957 17.9076437
 • étterem
Green Marker Óváros Vendéglő - Veszprém
Óváros Vendéglő - Veszprém
Az Óváros Vendéglő 1990 óta várja vendégeit Veszprém történelmi belvárosában, az 1700-as években épült műemlék épületben.

Célja, hogy a tradicionális magyaros vendéglátás értékeit minél szélesebb réteg számára elérhetővé tegye a céges-, családi rendezvények alkalmával éppúgy, mint a hétköznapi étkezések során. Ételsoraikat a modern szakmai igényeknek megfelelően, a legújabb gasztronómiai trendek figyelembe vétele mellett, változatosan állítják össze.
Az étterem befogadóképessége a téli időszakban 50 fő, míg tavasztól-őszig további 150 fő  fogadásra ad alkalmat a fedett kerthelyiség, illetve terasz.

http://ovarosvendeglo.hu

47.0930957 17.9076437
 • étterem
Green Marker Mozzarella Étterem és Pizzéria - Veszprém
Mozzarella Étterem és Pizzéria - Veszprém
Az étterem a 82-es főút mellett Veszprémtől 5, az eplényi síarénától mindössze 7 km-re található.

Barátságos, családias, gyermekbarát környezetben, tavasszal és nyáron hangulatos terasszal, ingyenes parkolási lehetőséggel várja vendégeit.
Az étterem ételei a magyar konyhát képviselik, de 40 féle pizza, külön szezonális étlap, aktualitások, napi friss menü is a választék részei.
A különteremben csocso, biliárd, ingyenes internet hozzáférés, wifi, és kivetítő is rendelkézésre áll.

http://www.mozzarellaetterem.hu

47.1399031 17.9473796
 • étterem
Green Marker Fejesvölgy Kisvendéglő - Veszprém
Fejesvölgy Kisvendéglő - Veszprém
A veszprémi Fejesvölgy Étterem immár 15 éve várja a magyaros, házias ételek kedvelőit. Az éttermet 1994-ben alapította a Kész család a Jeruzsálem-hegyen, Veszprém legnyugodtabb és legcsaládiasabb környékén.

A család már generációk óta a város kereskedelmében és vendéglátásában tevékenykedik, s színvonalasan szolgálja a finom falatokra, kellemes kiszolgálásra vágyó vendégeket. A tavasztól őszig működő kerthelyiség, a családias berendezés, a légkondicionált különterem és a hely barátságos atmoszférája felejthetetlen élményt biztosít, legyen szó akár családi összejövetelről, akár üzleti ebédről, vagy romantikus, gyertyafényes vacsoráról. Hamisítatlan magyar ételek és helyi specialitások várják a vendégeket.

http://www.fejesvolgy.hu

47.09025 17.900172
 • étterem
Green Marker Múzeumkert Étterem - Várpalota
Múzeumkert Étterem - Várpalota
Várpalota belvárosában, a várral szemben található étterem. 50 fős terasszal, 50 fős nemdohányzó különteremmel és 40 fős sörözővel rendelkezik.

http://www.muzeumkert.hu

47.2005449 18.1402701
 • étterem
Green Marker Kastélydomb Kávézó Étterem - Várpalota
Kastélydomb Kávézó Étterem - Várpalota
Az étterem Várpalota város központjában a Zichy kastély és a XVII. században épült római katolikus templom közvetlen szomszédságában a Kastélydombon található. Nagyon közel van a városközponthoz (Fõ tér), így rendkívül könnyen megközelíthetõ.

http://www.kastelydombkavezo.hu

47.2002542434 18.1375694275
 • étterem
Green Marker Nádas Csárda - Tiszaújváros
Nádas Csárda - Tiszaújváros
A Nádas Csárda tiszaújvárosi étterem, amely 2006-ban nyílt meg. Elhelyezkedését tekintve a Thermál Fürdőtől mintegy 200 m-re található.

A Csárda kétszintes építmény, melyben két összenyitható különterem biztosít helyet a vendégek számára. A friss levegőt kedvelő vendégek is jól érezhetik magukat a nyitott, de fedett teraszon.
Az étterem úgy lett kialakítva mind belső mind külsőleg, hogy az idelátogató kedves vendégnek a hangulatos terek felidézzék a régi falusi vendéglátás korát. A bőséges étlapválaszték a magyar konyha különlegességei mellett felvonultatja a környező országok kedvelt ételeit is.

http://www.anadascsarda.hu/

47.9292804 21.0447317
 • étterem
Green Marker Arany Holló Étterem - Tiszaújváros
Arany Holló Étterem - Tiszaújváros
Családi vállalkozásként üzemeltetett étterem Tiszaújváros központjában, a városi dísztó és a Polgármesteri Hivatal közvetlen szomszédságában.

140 fős éttermi résszel, 50 fős különteremmel, nyári szezonban pedig 40 fős terasszal rendelkezik. Az étlapon szereplő ételek ízvilága magyaros és nemzetközi jellegű. Az itallap tartalmazza a hazai elvárásoknak megfelelő italféleségeket, italkülönlegességeket. Az étterem minőségi borválasztékában a hazai nevesebb termelők borait részesülnek előnyben.

http://www.aranyhollo.eoldal.hu

47.9316186 21.0341839
 • étterem
Red Marker Molnár Vendéglő - Tiszafüred
Molnár Vendéglő - Tiszafüred
A Molnár Vendéglő 1999-től működik a Tisza-tó fővárosában, Tiszafüreden. Az étterem télen-nyáron üzemel, minden nap várja vendégeit. A belső, légkondicionált asztaloknál 70 fő kiszolgálására van lehetőség, míg a kellemes teraszon további 120 fő foglalhat helyet.

Az étlapon az egyedülállóan ízletes tiszai halak közül folyamatosan megtalálható a harcsa, a fogas, a csuka és a ponty. A halkínálatot az egészben, mandulás bundában sült pisztráng is színesíti. A kiemelkedően gazdag választék között böngészve találkozhatunk marha-, borjú-, bárány-, sertés-, és szárnyashús ételek ötletes variációival. A ház a vegetáriánusokra is gondol, ők is többféle étek között csemegézhetnek, és a gyermekeknek is külön menü áll rendelkezésre.
A vadhúsok kedvelői sem fognak csalódni, legendás az étterem áfonyás szarvascombja, de a vaddisznópörkölt és a pácolt vadkacsa-comb is igen népszerű. Ha még marad hely a főétel kiadós porciói után, fogyaszthatunk sajt- vagy salátatálat, de méltán emlegetett a házitészták sokasága is.
Mindezekhez minőségi italokat, ínyenc borokat kínál a Molnár Vendéglő.

http://www.molnarvendeglo.hu

47.6218981 20.7476521
 • szállás
 • étterem
Green Marker Fogas Csárda - Tihany
Fogas Csárda - Tihany
Tihany legöregebb csárdája. Panorámaterasszal a Belső-tóra. Egész évben nyitva.

A falu északi részén található, kb. 300 méterre az apátságtól, közvetlenül átellenben a buszparkolóval. Az épület építése kb. 1800-ig nyúlik vissza, s Tihany legrégibb csárdája is, ahol esténként cigányzene teszi kellemesé az itt létet. Az évek során teraszokat is építettek  az épülethez, melyek csodálatos panorámát adnak a falu nagyobbik tavára, a Belső-tóra. A csárdát rusztikusan rendezték be, kézzel faragott bútorokkal, helyi szőttesekkel és cserépedényekkel. Egyedülálló környezetet biztosít, mely párját ritkítja a Balatonnál.
Külön parkoló tartozik csárdánkhoz ahol gépkocsik és a csoportokat szállító autóbuszok is elférnek.

http://www.fogascsarda.hu

46.9157139 17.8838543
 • étterem
Green Marker Pikant Étterem - Tata
Pikant Étterem - Tata
Az étterem a tatai építők parkjában, csodálatos környezetben található. Kitűnő választás, ha különleges ízekre, meghitt hangulatra vágyik. A 60 fős télikertben kandalló gondoskodik a téli esték melegéről. Nyáron nyitott, fedett teraszként üzemel.
http://pikant.hu

 

47.6456794 18.3376846
 • étterem
Green Marker Grill & Coctail Étterem - Tata
Grill & Coctail Étterem - Tata
A tatai tó partján álló 3 bármely rendezvényre alkalmas egybenyitható teremmel, belső terasszal, 3 szinteltolásos külső kerthelységgel, stégen álló cocktail bárral, party hajóval, élő zenével (péntek, szombat) grill ételekkel várja kedves vendégeit.

http://www.tatagrill.com

47.6455579 18.3326937
 • étterem
Green Marker Tarcali Csárda - Tarcal
Tarcali Csárda - Tarcal
Tokaj-Hegyalján, a 37-es főút felől megközelítve a község elején található vendéglátó egység. Éttermében magyaros ételekkel, helyben sütött pizzával, kenyérlángossal várja kedves vendégeket. Előzetes egyeztetés alapján csoportok étkeztetése, illetve rendezvények lebonyolítása is lehetséges.

 A helymeghatározás nem pontos!

http://www.tarcalicsarda.5mp.eu

48.140736713 21.3361251354
 • étterem
Green Marker Két Fenyő Étterem - Taksony
Két Fenyő Étterem - Taksony
Az étterem 1983. július 6-án nyitott meg, családi vállalkozásként. Az elmúlt negyed évszázad alatt folyamatosan nőtt az elégedett, visszatérő Vendégek száma.

Az ételkínálatot általában a magyaros konyha jellemzi, de a különlegességekre vágyók is találnak kedvükre valót. Gondosan ügyelnek arra, hogy mindent frissen, házilag készítsenek.
http://www.ketfenyo-etterem.hu

47.3232573 19.0675884
 • étterem
Green Marker Öreg Sam Étterem-Söröző - Szombathely
Öreg Sam Étterem-Söröző - Szombathely
Az Öreg Sam melegkonyhás egységet 2003. szeptember 4-én nyitották meg Szombathelyen a Gagarin út 14. szám alatt. Az üzlet alapterülete kicsi: épületen belül 38, tavasztól-őszig a fedett, fűthető kerthelyiségben 36 vendéget lehet elhelyezni.

http://www.oregsam.hu

47.2306939 16.609327
 • étterem
Green Marker VAOSZ Vendéglő - Szombathely
VAOSZ Vendéglő - Szombathely
A vendéglő a Fő tér észak-nyugati oldalán, tágas, parkolóval ellátott belső udvarban található.

Az ételkínálatban egyaránt megtalálható a hagyományos, házias, magyar ízek, valamint a vad-, és szárnyas-hús specialitások. Az ételekhez Balatonfelvidéki, szekszárdi és egyéb palackozott borok fogyaszthatóak.
A rendezvényekhez 25 és 60 fős termek, ezenkívül tavasztól őszig 50 fős kerthelység áll a vendégek rendelkezésére.

http://vaosz.uw.hu/

47.2313996 16.6209999
 • étterem
Green Marker Tóvendéglő Restaurant & Bar - Szombathely
Tóvendéglő Restaurant & Bar - Szombathely
A Tó Vendéglő romantikus környezetben, családias hangulattal várja vendégeit. A 130 fős étterem nyáron 120 fős terasszal bővül. A 100, 200 és 300 fős külőntermekben családi- és vállalati rendezvényeknek kínál ideális helyszínt. Az étlapon a hagyományos, "tóvendéglős" ételek mellett különlegességeket is szerepelnek.

http://www.to-vendeglo.hu

47.2464801 16.6100449
 • étterem
Green Marker Pásztor Csárda - Szombathely
Pásztor Csárda - Szombathely
A város szélén - a bucsui határátkelőhöz vezető út mentén található Pásztor Csárda, már évtizedek óta Szombathely egyik legkedveltebb étterme. 1997 óta megújult formában, új vezetéssel várja vendégeit. Családi ünnepeikhez, üzleti ebédhez megbeszéléshez, vagy a vasárnapi ebéd elfogyasztásához is ideális helyszínre talál a Pásztor Csárdában.

Az étteremben 100, borozónkban 40, a rendkívül hangulatos kerthelyiségben 120 főt lehet elhelyezni. A vacsora mellé kellemes cigányzenét szolgál.

http://www.pasztorcsarda.hu

47.2396417 16.5938202
 • étterem
Green Marker Május 1 Söröző és Étterem - Szombathely
Május 1 Söröző és Étterem - Szombathely
Az étterm a város zöldövezetében a Szent István parkban található. Nemzetközi étlappal, napi menüvel, élő zenével várja vendégeit. Befogadó képessége: nagyterem 90 fő, különtermek 15-35-45 fő, kerthelyiség 160 fő. Szünnap nincs.

http://www.majus1.com

47.2275685527 16.604719162
 • étterem
Green Marker Magyar Tenger Vendéglő - Szombathely
Magyar Tenger Vendéglő - Szombathely
A vendéglő 1970 óta üzemel családi vállalkozásként. 10 évig borozóként, majd 1981-től melegkonyhával üzemel. Az étterem a "Magyar Tenger" északi felvidékéről származó borokról lett elnevezve. Az étlapon a magyaros ételek mellett megtalálhatók a reformkonyha alapkövei is.

http://www.magyar-tenger.hu

47.2497735 16.6167718
 • étterem
Green Marker Kispityer Halászcsárda - Szombathely
Kispityer Halászcsárda - Szombathely
A 2004-ben felújított Kispityer Halászcsárda a belvárostól rövid sétára található, 90 fős étteremmel, 4 db (20-80 férőhelyes) különteremmel, valamint konferencia-teremmel. Szombatonként hangulatos élőzene.

http://www.kispityer.hu/

47.2237792 16.626854
 • étterem
Green Marker Gól Vendéglő - Szombathely
Gól Vendéglő - Szombathely
Aki a vasi megyeszékhely, Szombathely vendéglátói berkeiben járatos, a Gól Vendéglo hallatán felkapja a fejét. Nem véletlenül, hiszen egy közismert, patinás vendéglátóhelyrol van szó. A Gólt a már megszunt TSZKER nyitotta 1974-ben, mint egy tipikus pincehelyiséges kisvendéglőt.

http://golvendeglo.hu/

47.2375023 16.6197849
 • étterem
Green Marker Gerendás Vendéglő - Szombathely
Gerendás Vendéglő - Szombathely
110 fős étterem és 15 fős söröző, hétvégén élőzenével.

http://www.gerendas-vendeglo.hu/

47.2454753 16.619724
 • étterem
Green Marker Cafe Molo Restaurant - Szombathely
Cafe Molo Restaurant - Szombathely
Szombathely legelső mediterrán étterme. A megyeszékhely belvárosában a Fő tér és a Hangversenyterem között található vendéglátóegység 2008. év elején új arculatot kapott. A megújult falak berendezési tárgyak bátor színhasználata igazi mediterrán hangulatot áraszt.

http://www.molorestaurant.hu

47.2293087 16.6219087
 • étterem
Red Marker Tisza Étterem - Szolnok
Tisza Étterem - Szolnok
A Magyar Szakácsok és Cukrászok Országos Szövetsége védnöki táblájával kitüntetett étteremben a hagyományos magyaros és nemzetközi konyha ételspecialitásai is kaphatók. Az étterem befogadóképessége 250 fő. Különféle rendezvények, állófogadások lebonyolítására alkalmas.

http://www.hoteltisza.hu/

47.1721467 20.1976018
 • wellness
 • szállás
 • étterem
Green Marker Nádas Étterem - Szolnok
Nádas Étterem - Szolnok
A Nádas Étterem Szolnok központjában található. Az étterem befogadóképessége 100 fő, amely nyáron kiegészül egy kerthelyiséggel. Az emeleten található 2 klimatizált különterem (50 és 20 fős). A fenti helyiségek kiválóan alkalmasak családi, üzleti, céges, kisebb esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására.

http://nadas-etterem.hu

47.1752873 20.1883914
 • étterem
Green Marker Galéria Étterem - Szolnok
Galéria Étterem - Szolnok
Az étteremnek helyet adó épületet az 1800-as évek végén építette Dr. Gergelyffy Róbert Graff Szolnok szívében a Tisza közelében. Az épület renoválása és átépítése 1994-től 1998-ig tartott különös hangsúlyt fektetve az eredeti épület szépségének és légkörének megtartására. Az étterem 1998-ban lett alapítva, és azóta is nagyon fontos szerepet tölt be a város vendéglátásában.

A vendégek 70%-át a gazdasági társaságok, politikai pártok, alapítványok, művészeti egyesületek és vállalkozók rendezvényei alkotják. Az étterem három szinten szolgálja ki a vendégeket: a földszinten  egy nem-dohányzó étterem részben, az első emeleten egy dohányzó kávéházban ,szintén az első emeleten egy 180 négyzetméteres  különteremben, legvégül pedig a 20-30 főt is befogadni képes pincehelyiségben. A késő tavaszi és nyári hónapokban kerthelyiség is üzemel. A Galéria kiválóan alkalmas családi és céges rendezvények ( esküvők, céges meetingek) lebonyolítására egyaránt.

http://www.galeriaetterem.hu/

47.1721309 20.1930495
 • étterem
Green Marker Dreher Étterem Söröző - Szolnok
Dreher Étterem Söröző - Szolnok
A Dreher Étterem Söröző több évtizedes múlttal rendelkező vendéglátóegység Szolnok város szívében.

http://www.dreheretterem.hu

47.1760743 20.1892742
 • étterem
Green Marker Csobogó Étterem - Szilvásvárad
Csobogó Étterem - Szilvásvárad
A Szalajka völgyben található 40 fős étterem és 60 fős kerthelyiséggel, szolíd árakkal és finom ízekkel.

A helymeghatározás nem pontos.

http://www.csobogoetterem.hu

48.0958528117 20.3928780556
 • étterem
Green Marker Esterházy Pince - Szigliget
Esterházy Pince - Szigliget
Egész évben nyitvatartó 400 fős, több mint 240 éves pince. Borkóstolók, borvacsorák, mulatós táncestek, folklórprogramok.

http://www.eszterhazypince.hu/

46.8074455 17.4349727
 • borház
 • étterem
Green Marker Aranypatkó Vendéglő - Szigliget
Aranypatkó Vendéglő - Szigliget
Szigliget főterén panorámás terasszal. Színes ételválasztékkal, egész évben nyitvatartó vendéglő. Légkondicionált, minden igényt kielégítő 100 fős belső étterem, grill terasz. Magyaros ízek, makrobiotikus hús nélküli ételek, frissen főzött olasz tészták.

http://www.arany-patko.hu

46.8023012 17.43335
 • étterem
Green Marker Horgásztanya Vendéglő - Szigetszentmárton
Horgásztanya Vendéglő - Szigetszentmárton
Családias hangulatú kisvendéglő, csodálatos, háborítatlan környezetben a Csepel-szigeten, Szigetszentmárton üdülő-övezetében, a Kis-Duna partján fekszik Budapesttől 30, Ráckevétől 5 km-re.

Autóval megközelíthető a sziget gerincútjáról (Csepel-Ráckeve) a 12-13 km kő közötti lekanyarodással, melyet közúti tábla jelez.
A ráckevei HÉV-vel a Horgásztanyák időszakos megállótól 7 perces sétával, vagy a Duna felől csónakkal.
http://www.horgaszvendeglo.hu/

47.2157496259 18.9602351189
 • étterem
Green Marker Liget Étterem - Szentes
Liget Étterem - Szentes
Az étterem Szentes legszebb részén, a belváros közelében, a Széchenyi ligetben, közvetlenül az Uszoda mellett található. A kiváló és minden igényt kielégítő konyha, az elegáns vendégtér, valamint a kellemes, hűsítő környezet teszi az üzletet a város egyik legvonzóbb vendéglőjévé.

Légkondicionált belső vendégtér remek helyszínt biztosít kisebb fogadások, vagy akár nagyobb szabású magán és céges rendezvények lebonyolításához melynél 65-70 vendéget lehet kényelmesen leültetni. 80 főt befogadó terasz szintén csodálatos hátteret nyújt hangulatos nyári események megrendezéséhez.

http://www.ligetetterem.hu

46.651409926 20.250442028
 • étterem
Green Marker Főnix Étterem - Szentes
Főnix Étterem - Szentes
A városközpontban található az az impozáns épületegyüttes, amelyben az étterem és söröző helyet kapott.

Az étterem 2 légkondicionált helységből áll. A belső teremben 45 főt tudnak fogadni, míg a külső rész 35 fő befogadó képességű. Ezekben családi, munkahelyi, baráti rendezvények lebonyolítása is lehetséges.
Az étterem választékában a magyaros ízek mellett ínyencségek és ételkülönlegességek is megtalálhatók. A hét minden napján van menü, amely elvitelre is igénybe vehető, illetve csoportoknak a reggeli, ebéd, vacsora a menü árában is megoldható.

http://szentesinfo.hu/fonixetterem

46.6513663 20.2663106
 • étterem
Green Marker Chicago Bowling Pub-Étterem-Biliárd Szalon - Szentes
Chicago Bowling Pub-Étterem-Biliárd Szalon - Szentes
A földszinten található légkondícionált étteremben 100 férőhely van biztosítva a kulináris élvezeteket kereső vendégeknek, melyet az évszakok függvényében egy 100 férőhelyes terasszal bővítenek ki. Négyféle csapolt sörrel, bőséges minőségi bor- és pálinka-, whisky-, és koktélválasztékkal, valamint a régiónkban egyedi ételválasztékkal vár mindenkit az étterem!

http://www.chicagobowlingpub.hu

46.6529221 20.2570911
 • étterem
Green Marker Városháza Étterem - Szentendre
Városháza Étterem - Szentendre
A tágas kerthelyiség Szentendre egyik legszebb belső udvarában, a Városháza épületében található.

http://www.varoshaza-etterem.hu/

47.6676421 19.075093
 • étterem
Green Marker Szász Étterem és Söröző - Szekszárd
Szász Étterem és Söröző - Szekszárd
A Keszthelyiné és Társai Bt. 1993-ban alakult, tradicionális családi vállalkozás. A lassan két évtizednyi működés során sikerült több egymástól eltérő, de egymást jól kiegészítő profilú üzletüket nem csak Szekszárd és Tolna megye szerte ismerté tenni, hanem a megyehatárokon túl is.

http://www.belvarosikavehaz.hu

46.3488469 18.700163
 • étterem
Green Marker Kiskakas Vendéglő - Székesfehérvár
Kiskakas Vendéglő - Székesfehérvár
A Kiskakas vendéglő a város szívében található légkondicionált, otthonos, családias hangulatú kisvendéglő elsősorban a kisebb csoportok, rokoni összejövetelek ideális helyszíne, szintén tágas parkolóval.

http://www.kiskakasetterem.hu

47.1951108 18.4004745
 • étterem
Green Marker Kertész Csárda - Székesfehérvár
Kertész Csárda - Székesfehérvár
A vendéglőben 80 fős klimatizált, légtisztítós étterem és egy 300 férőhelyes szintén klimatizált, légtisztítós különterem kapott helyet. A napsütést és finom ételeket a 100 fős fedett teraszon is élvezhetik.

A vendéglő ételkülönlegességeit családias hangulatban fogyaszthatják el. A kinálatban a tradicionális magyar konyha fogásai mellett megtalálhatóak az európai gasztronómia ízei is. Az étterem akadálymentesített és speciális mellékhelységgel is rendelkezik.

http://www.kerteszcsarda.hu

47.2125794903 18.3580577374
 • étterem
Green Marker Algyői Halászcsárda - Algyő
Algyői Halászcsárda - Algyő
Az Algyői halászcsárda autentikus szegedi halételek széles választékával és udvarias, gyors kiszolgálással várja vendégeit az Algyői Tiszahíd Szeged felőli lábánál, Szeged és Hódmezővásárhely között félúton.

A csárda vezető ételei a hagyományos tiszai halételek. Az étlapon megtalálható a filézett ponty, a vegyes, a korhely- és harcsahallé, a híres szegedi, vagy szögedi halászlé.
Sláger étel a filézett pontypaprikás túrós csuszával, a fokhagymás szögedi sült hal és a haltepertő. Az étlapon szerepelnek még harcsából, süllőből, kecsegéből és pisztrángból készült ételek is.
A halat nem kedvelők sem maradnak éhen, hiszen sertésből, borjúból, bélszínből, libamájból, pulykamellből készült fogások színes palettája közül választhatnak, de vegetáriánus is vannak.

http://www.algyoihalaszcsarda.hu

46.34226 20.2075638
 • étterem
Green Marker Öreg Kőrössy Halászcsárda - Szeged
Öreg Kőrössy Halászcsárda - Szeged
Szegednek ebbe a Sárgának nevezett Tisza-parti környezetébe álmodta meg Kőrössy József és fia magyaros vendéglőjét, amikor ezen a helyen Halászcsárdát nyitott az 1930-as évek elején. Azóta étlapon van a halászlé, a Kőrössy halpaprikás, a különböző, roston sült halak és a túróscsusza.

Az 1970-71-es árvizet követően - amelynek legmagasabb vízszintjét az épület falán tábla jelzi - a már államosított csárdát, amely az árvíz során erősen megrongálódott, kibővítik és felújítják.
1993-ban kerül a mai tulajdonosához, hogy a régi hagyományokat megőrizve, a jelen kor követelményeinek megfelelő, de ebbe a gyönyörű környezetbe beleillő, télen-nyáron nyitva tartó vendéglőt hozzon létre. 1995. augusztus 12. napján nyílt meg ez a nádfedeles, légkondicionált étterem, a Tiszára futó fedett és nyitott teraszt magába foglaló étteremegyüttes, amely egyidejűleg 250 vendég kiszolgálására alkalmas.
A fent már írt hagyományos Öreg Kőrössy választékon túl, az étlapon szerepel a magyar ételek színe-java. Télen-nyáron élőzene, esténként tánczene gondoskodik a vendégek szórakoztatásáról.
A vendéglő kialakításánál fogva kiválóan alkalmas túristacsoportok fogadására, esküvői ebédek és vacsorák lebonyolítására, valamint minden olyan rendezvényre, amelynek résztvevői távol a város zajától, ebben a festői környezetben akarnak hódolni a magyar Alföld gasztronómiai örömeinek.

http://www.oregkorossy.hu

46.2558468185 20.1820993423
 • étterem
Green Marker Port Royal Étterem - Szeged
Port Royal Étterem - Szeged
A Tisza partján, a Nemzeti Színház mellett található étterem. Hétvégente élőzene. Grillezett ételek, halászlé, óriás saláták.
http://www.portroyal.hu/

 

46.2543276 20.1532659
 • étterem
Green Marker Matusalem Étterem - Szeged
Matusalem Étterem - Szeged
2009. szeptemberétől régi Holdfény étterem Matusalem Étterem és Rendezvényház néven üzemel.

Szeged belváros szívében a Széchenyi tér 13. szám alatt felidézheti a gyertyafényes vacsora adta felejthetetlen érzésvilágát! Az öt különterem és a mediterrán kerthelyiség egy hangulatot áraszt, és lehetőséget ad bensőséges esküvők, baráti, családi ünnepségek és magas szintű üzleti, céges rendezvények (céges ebédek, vacsorák, fogadások, sajtótájékoztatók, prezentációk, tréningek) megrendezésére!

http://www.matusalemcafe.hu/

46.2533938 20.1475998
 • étterem
Green Marker Kertvárosi Vendéglő - Szeged
Kertvárosi Vendéglő - Szeged
Újszeged szívében, a belvárostól 5 percre, a Termálfürdővel szemben a családias vendéglőn házias ízekkel, friss csapolt sörökkel, minőségi borkínálattal várja Önt.

http://www.kertvarosi.hu

46.2510432 20.1601715
 • étterem
Green Marker HBH Bajor Étterem és Söröző - Szeged
HBH Bajor Étterem és Söröző - Szeged
Az étterem 1987 szeptemberében nyílt meg Szeged belvárosában, három percre a Tisza parttól és kettő percre A Szegedi Nemzeti Színháztól a Deák Ferenc utca 4. szám alatti pincehelyiségben.

Az üzletben 200 vendéget lehet egyszerre vendégül látni. Az étlapról mindenki kedvére válogathat a libamáj, csirke, pulyka, bélszín, sertés és halételek közül. Előzetes megbeszélésre egyéni menüket is összeállítanak az étlapon nem szereplő ételekből is. Nyáron, július-augusztus hónapban a söröző kitelepül a szomszédos Vedres Iskola udvarára, és ott élőzenés sörünneppel várja kedves vendégeit 15-24 óráig.

http://www.hbhetterem.hu

46.2548549 20.1523279
 • étterem
Green Marker Gőry Étterem - Szeged
Gőry Étterem - Szeged
„Szeged legvirágosabb étterme” címet viselő mediterrán kertes étterem
http://www.gory.hu/

 

46.2610596 20.1631787
 • étterem
Green Marker Fesztivál Étterem - Szeged
Fesztivál Étterem - Szeged
A Fesztivál Étterem Szeged egyik legkedveltebb gyorsétterme, mely a Belváros szívében, a Dóm tér 1-4. szám alatt, a Somogyi könyvtár szomszédságában található.

A bőséges kínálatban mindenki megtalálja kedvencét: ízletes levesekkel, kiadós főételekkel és alacsony árakkal várja az étterem a vendégeket.

Az ételek fogyasztása helyben vagy elvitelre történik. Az étkezés önkiszolgáló rendszerben zajlik, így a kiszolgálás gyors és folyamatos. A tapasztalt szakácsoknak köszönhetően a hagyományos ízektől egészen a különleges ínyencségekig minden megtalálható náluk.

http://www.fesztival-etterem.hu/

 

46.2494128 20.1487843
 • étterem
Green Marker Fasor Vendéglő - Szeged
Fasor Vendéglő - Szeged
Az újszegedi étteremben elsősorban magyaros ételek szerepelnek, de megtalálhatóak a kímélő és vegetariánus ételek is.

http://www.fasorvendeglo.hu

46.2479345 20.1741675
 • étterem
Green Marker Fa-Villa Vendéglő - Szeged
Fa-Villa Vendéglő - Szeged
Egyedi ételekkel, kelemes parkosított környezetben, a nyári időszakban hangulatos, 100 fő befogadására alkalmas kerthelyiséggel várja a vendéglő a kedves vendégeit!

http://www.favilla.hu

46.2917991345 20.1757907867
 • étterem
Green Marker Classic Cafe Étterem - Szeged
Classic Cafe Étterem - Szeged
A Classic Cafe étterem és terasz Szegeden, valódi mediterrán hangulatot és ízeket varázsol Vendégei részére.

Ételkülönlegességei közé tartózik a csevap, plyeszkavica, punjena vesalica, juhtúróval töltött plyeszkavica, Karadjordje szelet, báránysült. Az étterem Szeged szívében, a Széchenyi téren található, áprilistól októberig 100 fős hangulatos belső udvari kerthelyiséggel kibővítve.
http://www.classiccafe.hu

46.2543631305 20.1506102085
 • étterem
Green Marker Brothers Steakhouse - Szeged
Brothers Steakhouse - Szeged
A Brothers Steakhouse 2005. februárjában nyitott meg, a Dél-alföldi régióban egyedüli Steakhouse-ként. Két lelkes fiútestvér alakította-formálta végső külalakját, próbálták a lehető legmagasabb színvonalat megtalálni mind a belső tér kialakításával, mind a kiváló minőségű ételek elkészítésével.

A vendégek kényelmét szolgálja a Magyarországon egyedülálló elektronikus étlapon történő rendelés, amely nem internetes rendelést jelent, hanem érintő képernyőn láthatók a kész ételek fotói és részletes leírásai és az asztalnál leadható a rendelés is.

http://www.brotherssteakhouse-szeged.hu

46.2528433 20.1418709
 • étterem
Green Marker Alabárdos Étterem és Borozó - Szeged
Alabárdos Étterem és Borozó - Szeged
Az Alabárdos Étterem és Borozót 1967-ben nyitották meg az igényes, kulináris élményekre vágyóknak. Az étterem az elmúlt 4 évtizedes nyitva tartása alatt számos embernek nyújtott kellemes emléket.

Az étterem igazodik a XXI. század étkezési kultúrájához, próbál megfelelni a mai kor elvárásainak. Mindezt figyelembe véve, - rövid bezárás után – megújulva, 2007 decemberében megnyitotta kapuit, ötvözve a régi stílust és patinát a modernizmussal. Szeged egyik leghosszabb múltra visszatekintő tradicionális magyar étterme. Bőséges étel- és italválasztékából mindenki megtalálhatja ízlésének megfelelőt. Kifogástalan ételkülönlegességek mellé páratlan kiszolgálás várja a betérő vendégeket.

http://www.alabardosszeged.hu/

46.2505174 20.1496539
 • étterem
Red Marker Convoy City Étterem - Szajol
Convoy City Étterem - Szajol
Az Újvilág XIX. Századvégi hangulatát idéző étterem, söröző és kerthelyiség.

Az ételek, italok mind a magyar mind a nemzetközi gasztronómia magas elvárásainak megfelelnek. Rendezvényekhez két külön termet tudnak biztosítani, ahol 25 illetve 35 főt tudnak fogadni. A teljes befogadóképesség 80 fő, ami kiegészül egy 50 fős kerthelyiséggel.
Az étteremhez tartozik a western filmek hangulatát idéző 20 db kétágyas egyedi kialakítású motel is.
http://www.convoycity.hu

47.1748258 20.3037821
 • szállás
 • étterem
Green Marker Pokol Pince Étterem - Szabadbattyán
Pokol Pince Étterem - Szabadbattyán
Az étterem Székesfehérvár és Szabadbattyán között, a 7-es fő út (régi 70-es) mellett, a Sárréte vidékének kapujában található. Az országban egyedülálló összefüggő halastórendszer közelében, 8 kilométernyire a táci Gorsium római kori ásatástól.

Az étterem minden nap élő zenével várja a vendégeit. Magyaros és házias ételekkel,  legendás Tolnai velős pacalpörkölttel, állandóan újjuló ételválasztékkal állnak a betérők rendelkezésére.

http://www.pokolpince.hu/

47.1357022414 18.3831954002
 • étterem
Green Marker Scotti Udvarház Étterem - Sümeg
Scotti Udvarház Étterem - Sümeg
Az étterem névadója a ház egy korábbi tulajdonosa, az olasz Scotti Bertalan (1782-1841) hadnagy. Scotti Kisfaludy Sándor barátja volt, Milánóból a költõvel jött Magyarországra.

Az étteremben magyaros ételkülönlegességeket is megkóstolhat pl.: sümegi csupros töltöttkáposzta vagy a házikenyérben sült füstölt csülök, de az olasz konyha kedvelői is találnak kedvükre valót, 52 féle pizza és számtalan tészta ételünk közül választhat.

http://www.scottiudvarhaz.hu/

46.979661 17.280882
 • étterem
Green Marker König Étterem - Sóskút
König Étterem - Sóskút
Családias hangulatban, ízletes nagyadag ételekkel várja az étterem akedves vendégeit! Az étterem 100 fő befogadására alkalmas. Három teremmel (50, 20 és 30 fős) dohányzó és nemdohányzó részek elkülönítve. A terasz 25 fő fogadására elegendő.

http://konigetterem.hu

47.4034866 18.834915
 • étterem
Green Marker Perkovátz-Ház - Sopron
Perkovátz-Ház - Sopron
A vendéglõ eredeti angolszász hangulattal várja kedves Vendégeit! Az éttermet Perkovátz Félix alapította 1924-ben. 1992-ben, unokája Perkovátz Tamás, nagyapja liverpooli tartózkodásának emlékére angol pubbá alakította át. Az angol pubot idézõ, de mindenekelõtt soproni étterem három szintje különbözõ hangulatú termekkel várja Önt.

http://www.perkovatz.hu/

47.6827526 16.5895917
 • étterem
Green Marker Corso Étterem - Sopron
Corso Étterem - Sopron
Polgári hangulatú étterem. Széles menü és a la carte választék. Minden este és vasárnap délben az ételek féláron fogyaszthatók.
47.6866747 16.595121
 • étterem
Green Marker Sándor Étterem - Siófok
Sándor Étterem - Siófok
Az étterem 1987 óta működik. Magyaros és nemzetközi ételspecialitások. Az étterem befogadó képessége: 280 fő, kerthelység: 100 fő (tavasztól őszig). Egész évben nyitva!

http://sandorrestaurant.hu/

46.9038966 18.0344213
 • étterem
Green Marker Rustica Étterem - Siófok
Rustica Étterem - Siófok
A XVIII. században épült Borharapó most ismét régi fényében csillog. A 200 éves étteremben elérhető árakon többféle ételkülönlegességgel és új ízekkel ismerkedhetnek meg a kedves, nosztalgiázni vágyó vendégek. A bőséges borkínálat megfelelő kísérője lehet egy kellemes ebédnek vagy vacsorának.

http://piknik.hu/index.php?page=rusticabor&option=rb_bemutat&lang=hun

46.9053193 18.0493595
 • étterem
Green Marker Piroska Csárda - Siófok
Piroska Csárda - Siófok
Balaton déli partjának egyik legöregebb csárdája. Továbbra is az eredeti magyar konyha ízeivel találkozhat a betérő.

http://www.piroskacsarda.com

46.8967273922 18.0154538155
 • étterem
Green Marker Töreki Nádas étterem - Siófok
Töreki Nádas étterem - Siófok
Kellemes környezetben, visszafogott paraszti stílust képvisel az étterem, mely 180-260 fő befogadására alkalmas. Kiváló helyszíne borkóstolóknak, vállalati rendezvényeknek stb.

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.torekinadas.atw.hu/

46.8664337363 18.0216658115
 • étterem
Green Marker Golden Bridge Steak House - Siófok
Golden Bridge Steak House - Siófok
A Golden Bridge Steak House 1993 óta Siófok legkedveltebb részén, az Aranyparton várja vendégeit.

Az étterem 1997-ben lett átépítve és 2007-ben nyerte el mai formáját, amely így a mediterrán spanyolos steakhouse-ok és tapas bárok hangulatát idézi. A kínálat is ezt tükrözi, a ház specialitásai a lávakövön grillezett húsok, a tapasok és a könnyű saláták, de megtalálhatóak a mexikói és a távol keleti konyha remekei is. A hazai ízek kedvelőire szintén gondoltak, ők hagyományos magyaros ételekből választhatnak.
Az édességeik közkedveltek, a vendégek gyakran térnek be akár csak egy-egy finom tiramisu, brownie vagy vargabéles elfogyasztására. A balatoni kánikulában megszomjazó nyaralók többféle csapolt sörrel, hűsítő koktélokkal és 150 féle röviditallal frissülhetnek fel.

http://www.steak-house.hu

46.9142477 18.0634305
 • étterem
Green Marker Fogas Étterem - Siófok
Fogas Étterem - Siófok
Az épületet, ami az étteremnek helyet ad 1898-ban építette a Magyar Császári és Királyi Posta, mint betérő postahivatal, több funkcióval bírt. Egyszerre volt posta, lehetőség egy tál meleg ételre, egy pohár borra, serre, vagy frissítőre a postakocsin érkezőknek, de a mai terasz és télikert helyén lévő istállóban nyertek elhelyezést a váltó lovak, volt itt kocsiszín, de még patkoló kovács is.

1926-ban a posta egy házzal tovább költözött, mert az étteremtőé keletre lévő telken megépült a vidék egyetlen három szintes „Postapalotája”.
Innen szinte töretlen a fejlődés útja, mert az épületet megvásároló borkereskedő család és az azt követő tulajdonosok kezében az először csak egy-tál ételeket kínáló nagyon egyszerű vendéglőből pár év alatt az akkori középosztály kedvenc étterme lett a Balaton aranyát megszemélyesítő Fogas étterem.

http://www.fogasetterem.hu

46.906947 18.0549991
 • étterem
Green Marker Fehér Ló Steak House
Fehér Ló Steak House
Siófokon a Motel Azur Szomzédságában található Western stílusú Steak-House.

http://www.feherlo.atw.hu

46.9066341 18.0430515
 • étterem
Green Marker Csárdás Étterem - Siófok
Csárdás Étterem - Siófok
Magyaros jellegű étterem Siófok központjában, a Balatontól 150 méterre.

Magyaros hal- és húsételek, nemzetközi ételek, vegetáriánus fogások, saláta különlegességek. Minőségi borok széles választékban. Nyári estéken élő cigányzene. Összesen 100 személy befogadására 3 különálló terem áll rendelkezésre, kerthelyiségünk pedig további 80 fő befogadására nyújt lehetőséget kellemes környezetben.

http://www.csardasetterem.hu

46.9091735 18.0590857
 • étterem
Green Marker Calypso Étterem - Kávézó - Siófok
Calypso Étterem - Kávézó - Siófok
Barátságos környezetben lévõ vendéglő Balatonszéplak-felsőn a vitorláskikötőnél, közvetlenül a vízparton. Ingyen wifi!

http://www.calypsocafe.hu

46.9024893899 18.0154967308
 • étterem
Green Marker Calvados Étterem - Siófok
Calvados Étterem - Siófok
Egész évben nyitvatartó étterem Siófokon, a városközpontban, a Hotel Azur szálloda közelében.
http://www.calvados.hu/

 

46.9063832 18.0423245
 • étterem
Green Marker Nádasdy Vendéglő - Sárvár
Nádasdy Vendéglő - Sárvár
A sárvári Nádasdy vendéglőben a barátságosság, a mosoly mindenkinek jár. A szakácsok ugyanolyan otthonosan mozognak a nemzetközi konyha ételeinek elkészítésében is, mint a magyar illetve a vasi specialitások területén (például: sült csülök, töltött káposzta, dödölle).
http://www.nadasdyrestaurant.hu

 

47.2482578 16.9234891
 • étterem
Green Marker V. András Étterem - Sárospatak
V. András Étterem - Sárospatak
Az V. András Étterem és Kávéház Sárospatak város központjában, egy 1792-ben épült műemlék jellegü házban található. Magát a várost "Bodrog parti Athén"-nak is szokták nevezni, mert a múlt és jelen számos meghatározó tudományos, politikai és közéleti személyisége tanult Sárospatakon. A város a Zemplén-hegység lábánal fekszik, amely a világhírû Tokaj-hegyaljai borvidék része. A város kiváló lehetőséget nyújt kulturális- és szabadidõprogramok megszervezésére, amely után az étterem szívesen várja vendégeit egy kiadós és ízekben gazdag ebédre illetve vacsorára.

Egy nagyobb, négy kisebb terem, egy galéria és kerthelyiség áll a vendégek rendelkezésére. Az étterem 170 fõ ellátását tudja biztosítani az épületen belül és további 60 személyét a kerthelyiségben. A konyha tradícionális magyaros ételekkel várja a vendégeit, amelyhez a megfelelõ hegyaljai bor dukál. Az étteremben festmény galéria található, amely főleg sárospataki kötődéssel vagy gyökerekkel rendelkezõ, híres és elismert festõművészek (Urbán György, Gyémánt László, Puha Ferenc, Aknay János, Somogyi György, feLugossy László) képeit mutatja be.
Az étterem vállalja turista- és diákcsoportok kedvezményes étkeztetését, esküvõk, érettségi találkozók, céges és egyéb rendezvények lebonyolítását az éttermen belül vagy kívül vagy akár a szabad ég alatt is!

http://www.otodikandras.hu/

48.3190862 21.5683688
 • étterem
Green Marker Gyöngyösi Betyárcsárda - Rezi
Gyöngyösi Betyárcsárda - Rezi
1729 óta a vendégek szolgálatában. A Dunántúl legrégebbi és legismertebb csárdája.

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.gyongyosicsarda.hu/

46.845399253 17.2063064575
 • étterem
Green Marker Anna Étterem - Rétság
Anna Étterem - Rétság
A hangulatos étterem már több mint két évtizede várja látogatóit Rétság város szívében. A vendégeket házias ízekkel, bőséges étel és italválasztékkal, specialitásokkal várja.

A megközelítés egyszerű. A városközpontban, a Nagyparkolóban található belső üzletsor középső szeletében található a vendéglátóhely. A néhány lépcsős feljáró akadálymentesített.
Az étterem kellemes termei mellett nyári időszakban a terasz árnyékos oszlopsorai között elkelyezett asztalok is közkedveltek.

http://www.annaetterem.hu/

47.9279032756 19.1370248795
 • étterem
Green Marker Öreg Pákász Étterem - Poroszló
Öreg Pákász Étterem - Poroszló
A páratlan szépségű Tisza-tó mellett elhelyezkedő Öreg Pákász Étterem egész évben várja kedves vendégeit, elsősorban halételek gazdag ízvilágával, különleges éttermi ínyencségekkel.

Poroszló község szívében található az Öreg Pákász étterem, mely a 33-as főútvonal mentén helyezkedik el.
Az étterem a nevét az egykori bihari rétségek, mocsárvilág uráról és őslakójáról kapta, aki talán az utolsó alakja volt az igazi ősmagyarságnak az 1500-as években.
Az étterem fél évszázados múltra tekint vissza. Elsősorban tájjelegű ételeket kínál, az étlap az egész ország ízvilágát összefoglalja. A konyha kínálata gazdag és változatos.

http://www.oregpakasz.hu/

47.6432687 20.6523786
 • étterem
Green Marker Potyka Vendéglő - Pellérd
Potyka Vendéglő - Pellérd
A vendéglő Pellérden, a Dózsa György u. 25 szám alatt, a főútvonal mellett, Pécstől mindössze 4 km-re található. A ház előtt parkoló, hátul az udvarban zárt gépkocsiparkoló található.

A főterem 80 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, szükség esetén hozzányitható egy 40 fős különterem is. Mindkét terem légkondícionált. Emellett a kerthelyiségben 30 fő tud kényelmesen helyet foglalni. A termek füst és szagelszívóval felszereltek, rendezvények lebonyolítására tökéletesen alkalmasak. A menü összeállítása történhet saját elképzelés alapján, illetve szükség esetén az üzletvezető ebben segítséget tud nyújtani. Előzetes megegyezés szerint lehetőség van saját nyersanyag hozatalára, ilyen esetekben nem számítanak fel felszolgálási díjat.

http://www.potykavendeglo.hu

46.0381182482 18.1549501419
 • étterem
Green Marker Tettye Vendéglő - Pécs
Tettye Vendéglő - Pécs
A Tettye Vendéglő Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festői környezetben.

E városrész és a vendéglő neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: "tekke") használták. A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek és majálisnak szolgált helyszínéül. Az első ökörsütést 1780-ban rendezték itt, amikor Mária Terézia szabad királyi várossá emelte Pécset.
Az étlap gazdag kínálatában a könnyű halak, a szárnyasok ropogós zöldségekkel és bársonyos tejszínes mártásokkal épp úgy megtalálhatók, mint a markáns magyaros pörköltek, paprikások, nyársonsültek, vagy a sváb specialitások, mint a peisli, a baboskáposzta, a toros leves és a töltöttes.
A kellemes időtöltésről és szórakozásról a ház saját zenekara gondoskodik. A 250 fős árnyas, virágos kerthelyiségben és a 130 fős felújított, klimatizált étteremben lehetőség van esküvők, családi ünnepek, bankettek, céges és egyéb rendezvények lebonyolítására. A személygépkocsik a vendéglő előtt, a buszok a közelben parkolhatnak.

http://www.tettye.hu

46.0879647 18.2356737
 • étterem
Green Marker Ledina Cukrászda Étterem - Pécs
Ledina Cukrászda Étterem - Pécs
A cukrászda-étterem megtalálható Pécsett, a Ledinán, a Zsolnay dombon, a Zsolnay mauzóleum mellett, a Vadász u. 6/a szám alatt.

A cukrászda kizárólag a saját műhelyben készült süteményeket forgalmazza. A sütemények magyaros ízek alapján készülnek, a legegyszerűbbtől egészen a vendégek által megálmodott különleges süteményekig. A Mestercukrász irányításával készült dísztortákkal, melyek esküvőkre és különleges alkalmakra készülnek, formában, alakban, töltelékben, díszítésben a vendégek bármilyen igényeit ki tudják elégíteni.
Az ételeket is a hagyományos ízvilág jellemzi.

http://www.ledina.hu/

46.0804544 18.250416
 • étterem
Green Marker Kalamáris Vendéglő - Pécs
Kalamáris Vendéglő - Pécs
A Kalamáris Vendéglő a történelmi belváros szélén, a Zsolnay-házban található.

16 fős kisterme családi rendezvények, üzleti étke­zések, baráti összejövetelek kedvelt színtere. 50 fő befogadására alkalmas nagyobb étterme mellett, 30 ülőhellyel rendelkező, virágos kávézó várja a betérőket, amely polgári esküvő megtartásának kiváló helyszíne.
Italajánlatában a régió, Pécs környéki és villányi pincé­szetek borai, és az ország legkíválóbb törköly- és gyümölcspálinkái is megtalálhatók. Étlapján a hagyományos magyaros jellegű ételek mellett a baranyai ízek és a borgasztro­nómiát hirdető fogások is szerepelnek!

http://kalamarisvendeglo.gportal.hu

46.0727691 18.2237609
 • étterem
Green Marker Iparos Kisvendéglő - Pécs
Iparos Kisvendéglő - Pécs
Az Iparos Kisvendéglő Pécs belvárosában található, a Zsolnay szobor közelében.

Két dohányzó és egy nemdohányzó teremmel, nyáron hangulatos sörkerttel várja vendégeit hétköznap munkaidőben menüajánlatokkal, és bármikor a híresen bőséges adagokat kínáló, frissen készülő, "A la Carte" ajánlatokkal. Minden főétel mellé grátisz húsleves! Családi rendezvények, osztálytalálkozók, üzleti vacsorák rendezése különteremben.
Ingyenes WIFI-hozzáférés!

http://www.iparoskisvendeglo.hu

46.0730137 18.2230252
 • étterem
Green Marker Aranykacsa Étterem - Pécs
Aranykacsa Étterem - Pécs
Helyi alapanyagokból, modern technológiával a minőségi gasztronómia és borkultúra jegyében barátságos környezetben várja az étterem a vendégeit. A borkóstoló programokra a Vináriumban, hétköznapi borozásra, sörözésre, étkezésre a "Tüke" terembe, családi és protokoláris étkezésekre a Zsolnay terembe, esküvői vacsorára, bankettre, születésnapi partira az emeleti Dakk terembe és kerthelyiségbe várja a vendégeket.

http://www.aranykacsa.hu

46.074404 18.228484
 • étterem
Green Marker Gambrinus Étterem Bowling & Grill - Pápa
Gambrinus Étterem Bowling & Grill - Pápa
A Gambrinus étterem tulajdonosa és üzemeltetője a Sándor és Sándor Kft. 1992. szeptemberében alakult. Az épület kialakítását követően 1993. áprilisában megnyitott az étterem, mely azóta is folyamatosan üzemel.

Tevékenységi körök: a’la carte étkeztetés, menü rendszerű közétkeztetés, valamint esküvők, osztálytalálkozók, családi és céges rendezvények lebonyolítása.
Az üzemelés során a vendégek igényei szerint történtek kisebb-nagyobb átalakítások, jelentős változást azonban a 2004. decemberében megnyitott kétsávos automata bowlingpálya kialakítása hozott. Ekkor a vendégtér teljesen megújult, valamint a konyhatechnológiában is jelentős fejlesztés történt.

http://gambrinus.hu

47.3271449491 17.4661910534
 • étterem
Green Marker Dunakömlődi Halászcsárda - Paks-Dunakömlőd
Dunakömlődi Halászcsárda - Paks-Dunakömlőd
A Halászcsárda története a Dunakömlõdi Halászcsárda a 40-es években mint útszéli fogadó kezdte meg mûködését.

Az 50-es évektõl, mint halászcsárda üzemelt. Jelenlegi formáját 1965-ben nyerte el. Jó ízû halászlével az ország ismertebb éttermei közé sorolható. Ódon falai között számos híresség is megfordult. A Dunakömlődi Halászcsárda Tolna megye területén található, a hatos foút mentén, 105 km szelvénynél Paks határától 5 km-re, Budapest irányába.

http://www.dunakomlodi-halaszcsarda.hu

46.6592453479 18.8809275627
 • étterem
Green Marker Dolce Vita Pizzéria - Paks
Dolce Vita Pizzéria - Paks
Olaszos Étterem és Pizzéria. Rendezvények, partik szervezése, tengeri hal különlegességek, koktélok, házhoz szállítás.

http://dolcevitapizzeria.mindenkilapja.hu

46.6210722 18.8571492
 • étterem
Green Marker Diófa Csárda - Orosháza
Diófa Csárda - Orosháza
A kellemes, légkondícionált csárda jellegű étterem magyaros konyhával, hűtött italokkal várja vendégeit.

Az étterem férőhelye 130 fő, mely sokrétű rendezvényre alkalmas, jó parkolási lehetőséggel. A kellemes hangulatú teraszon grillpartira is van lehetőség, hétvégén élőzenével. Napi menü, pizza, étlapon szereplő ételek házhoz szállítása. 

http://www.diofacsarda.atw.hu/

46.5586666 20.6504355
 • étterem
Green Marker Csehivölgyi Pincevendéglő
Csehivölgyi Pincevendéglő
A Csehivölgyi Pincevendéglő a dél-balatoni borvidék szívében, a Balatonboglár melletti Ordacsehi községben található.

A vendéglő úgy lett kialakítva, hogy ne csak különleges gasztronómiai élményekkel szolgáljon, hanem látnivalóival is emlékezetesé  tegye  kedves vendégeinek.
Az étteremhez tartozik egy kis és egy nagy terem valamint egy impozáns pince, az épület mellett pedig egy búbos kemencével és grill térrel egybeépített kerthelyiség. A nagy termet a Csehi-Imrédi Vadásztársaság gím szarvas trófeái díszítik, míg a kis teremet a vidéki életet megörökítő régi festmények és fazekas munkák teszik hangulatossá.

http://www.csehivad.hu/etterem

46.7379657 17.631182
 • étterem
Green Marker Sarokház Étterem - Ócsa
Sarokház Étterem - Ócsa
Az étterem Ócsán, Budapesttől 20km-re található.

A családias üzlet belső nemdohányzó vendégtere 50 fő, nyári külső terasza 50 fő részére kínál kellemes időtöltést. Esküvők, eljegyzések, családi rendezvények, céges tárgyalások lebonyolítását vállaljákk. A konyhánkon egyaránt magyaros és nemzetközi ételek is készülnek.

http://www.sarokhazetterem.hu

47.2994958 19.2212726
 • étterem
Red Marker Krúdy Vigadó - Nyíregyháza
Krúdy Vigadó - Nyíregyháza
A Vigadó egykor a nyíri dzsentrik hatalmas és fényűző báljainak, mulatozásainak színhelyéül szolgált.

Szemléletük ma már az, hogy minden társadalmi réteg otthonra találjon ott. Az étlapon tájjellegű, magyaros ételeken kívül a nemzetközi konyha remekei is megtalálhatók, gyors és színvonalas kiszolgálással, barátságos áron. Az étterem és a terasz együttesen 300 fő egyidejű ellátását teszi lehetővé.

http://www.krudyvigado.hu/

47.976117 21.717104
 • szállás
 • étterem
Green Marker John's Pub & Restaurant - Nyíregyháza
John's Pub & Restaurant - Nyíregyháza
A country és angol pub ötvözetét idéző étterem 2008. júniusában nyitotta meg kapuit. Az étterem 60 fő befogadására képes, ami nyáron 40 fős, sétáló utcába nyíló virágos terasszal bővül. A John's konyháját magyaros és modern európai ételkülönlegességek jellemzik. Az ételeket magyar borvidékek híres pincészeteiből összeválogatott borokkal, és négyféle csapolt sörrel ízlelhetik.

http://www.johnspub.hu

47.9597231 21.7186244
 • étterem
Green Marker 424 Irish Pub Étterem és Söröző - Nyíregyháza
424 Irish Pub Étterem és Söröző - Nyíregyháza
Az étterem Sóstófürdő szívében, kellemes-hangulatos környezetben, az Állatpark szomszédságában található.

Az étterem magyaros és nemzetközi ételek széles választékát kínálja, 7 idegen nyelvű étlapon, melyek a következők: angol, német, olasz, lengyel, szlovák, román és ukrán.
A megújult beltéri helységben 38 főnek, a nem dohányzó különteremben 7 főnek, tavasztól-őszig pedig a teraszon 130 főnek tundak helyet biztosítani.

http://www.424etterem.hu

48.0040018 21.7248955
 • étterem
Green Marker Szent István Király Vendéglő - Nagykáta
Szent István Király Vendéglő - Nagykáta
Az ételkínálatban a vendég megtalálhatja a hagyományos magyar konyha és a reformkonyha ételkülönlegességeit egyaránt.

Kedvére válogathat mindenki  a készételek, frissensültek, gyermek-  és vegetáriánus ételek közül. Az édességek kedvelőinek a palacsinták és a különböző desszertek, Carte D’or fagylaltok széles választékát kínálják. Az Italkínálatban megtalálhatóak a magyar borvidékek borai, csapolt és üveges sörök és röviditalok széles választéka, koktélok.
A vendéglő  zártkörű rendezvények lebonyolítására is alkalmas, légkondicionált, három különteremmel (80 + 50 + 25 fő) rendelkezik. Vállalják osztálytalálkozók, ballagások, keresztelők, lakodalmak, halotti torok, különböző családi illetve céges rendezvények, üzleti megbeszélések  megszervezését, lebonyolítását.

http://kiralykaja.hu/

47.4177079 19.7364669
 • étterem
Green Marker Napliget Étterem - Nagycserkesz
Napliget Étterem - Nagycserkesz
Napliget Étterem 1994. májusában nyílt meg és azóta töretlen népszerűséggel működik. A betérő vendégek közel 200 féle ételből válogathatnak, így mindenki megtalálja a neki megfelelő ételt. Családi és üzleti rendezvények lebonyolítását vállalják.

http://www.napligetetterem.hu/

47.9621988 21.5615933
 • étterem
Green Marker Csülökház Vendéglő - Mosonmagyaróvár
Csülökház Vendéglő - Mosonmagyaróvár
A Csülökház Vendéglő Mosonmagyaróváron található 15 km-re az osztrák-magyar és szlovák-magyar határtól.

Az étteremben 60 fő vendég kényelmes, kulturált kiszolgálására van mód, ezen kívül 40 fős terasz és 130 fős zárt, fűthető, klimatizált kerthelyiség áll kedves vendégek rendelkezésére.
Magyaros és nemzetközi hal-, grill- valamint kímélő ételek széles választéka található. Az étterem specialitása a sertéscsülök többféleképpen elkészítve.
Vállalják rendezvények, kisebb esküvők, állófogadások lebonyolítását, csoportok fogadását. Igény szerint rendezvényeken, valamint nagyobb csoportoknak - előre rendelés esetén malacsütést.

http://csulokhaz.hu

47.8705391 17.2688595
 • étterem
Green Marker Ambrózia Étterem - Mosonmagyaróvár
Ambrózia Étterem - Mosonmagyaróvár
Az étterem Mosonmagyaróvár egyik legnagyobb vendéglője, mely 200 férőhelyes klimatizált termével kiváló a nagyobb rendezvények lebonyolítására. Esküvők, családi összejövetelek esetén árengedmény!

Állófogadások szervezése esetén árengedményes fizetési rendszerrel és különböző rendezési tervekkel állnak vendégeik rendelkezésére. Az étteremben szakképzett és idegen nyelvet beszélő felszolgálók dolgoznak.

http://www.ambroziaetterem.hu

47.8767182 17.2712129
 • étterem
Green Marker Varga Csárda - Mórahalom
Varga Csárda - Mórahalom
A Gyógyfürdő szomszédságában található a Varga Csárda. Svédasztalos reggelivel, A la Carte ebéddel és vacsorával várja vendégeit. A gyógyfürdőben tartózkodó vendégeket külön teraszon szolgálják ki.
http://www.moravendeghaz.hu

 

46.216481 19.8872189
 • étterem
Green Marker Tárlat Étterem és Kávézó - Mór
Tárlat Étterem és Kávézó - Mór
A 81-es főút mellett közvetlenül, Mór belterületén található étterem.

A nagypapa korú törzsvendégek elbeszélései alapján az étterem helyén már a ’40-es években is kocsma működött.
Az idők folyamán az épület bővült, az anno kisboltként üzemelő helyiség ma a nem dohányzó (kis)terem. A régi nyitott, fedett terasz helyén van a sokablakos, főút felé néző első helyiség, ahol a 80-as években egy aligátor lakhelye volt! 

http://www.tarlatetterem.hu

47.3688702 18.1962155
 • étterem
Green Marker Molnár Csárda - Alsóhámor
Molnár Csárda - Alsóhámor
A Molnár-Csárda étterem a Bükk lábánál a Lillafüredre vezető hegyi út mellett helyezkedik el. Kiváló pihenő az erre utazó, jót enni vágyó vendégek számára.

Egyszerű és mégis otthonos, takaros külsejével hívogató, hatalmas teraszával, kiváló ételeivel, látványkonyhájával, kitűnő boraival és italválasztékával valamint figyelmes kiszolgálással teszi felejthetetlenné az itt tartózkodás élményét. Különterme lehetővé teszi szakmai találkozók szeparáltabb elhelyezését.
Az étterem külső és belső megjelenésében is családias, otthonos légkört teremt. Egyszerű, mégis kényelmes és igényes berendezésével színeiben is megőrizte a csárda jelleget és a természetességet.

http://www.molnarcsarda.hu

48.1098275007 20.6431442499
 • étterem
Green Marker Kis Anna Halászkert - Miskolc
Kis Anna Halászkert - Miskolc
Miskolctapolca üdülő részén találkozhat a Kis Anna Halászkert vendéglővel, amit az egyetlen platán fákkal övezett sétányon lehet elérni.

A vendéglátóhely Tapolcán egyedüliként kínálja a Magyarországon honos halfajtákból készült halászleveket, halételeket. A betérő vendégek a halételeken kívül szárnyas-, vad-, sertés-, és marhahúsból készült ételek közül is választhatnak. A vendéglő házonkívüli rendezvények szervezését, lebonyolítását is magára vállalja. A turistacsoportok étkeztetését – egyedi kérések esetén – folklór-, operett programmal kiegészítve is biztosítja a vendégeinek.  A Kis Anna Halászkert egész évben várja vendégeit, fedett zárt helyen 70 főt, míg a kerthelységben 40 főt tud egy időben fogadni.

http://www.kisanna.hu

48.0575796 20.7528999
 • étterem
Green Marker Impresszó Club-Restaurant - Miskolc
Impresszó Club-Restaurant - Miskolc
Az Impresszó Club-Restaurant Miskolc belvárosának népszerű szórakozóhelye. Kiváló nemzetközi és magyaros ételekkel, kitűnő borokkal, koktélokkal, hétvégén pörgős hangulattal, a legjobb klubbzenékkel várja vendégeit. Az 50 férőhelyes étterem és a 40 férőhelyes terasz alkalmas üzleti ebédek, vacsorák, családi rendezvények lebonyolítására.

http://www.impresszo.hu

48.1028674986 20.7815140486
 • étterem
Green Marker Halásztanya Étterem és Borozó - Miskolc
Halásztanya Étterem és Borozó - Miskolc
Miskolc újkori történetében az Avas összenőtt a vendéglátás, szórakozás fogalmával. A XX. század első napjaitól ahogy felkapottá válik az Avas, úgy vonzza mind a helybélieket, mind az idegeneket. A Halásztanya a XX. század harmincas éveitől üzemel, azóta többször átépítésre került és neve, szolgáltatásai is változtak. Az 1950-es évektől, mint hal-vad ételek specialistája került be a köztudatba.

A Halásztanya kínálata igazodik hagyományaihoz. Kiemelt helyet kapnak a vadból és halból készült ételek. A szokványos „konyhafőnök ajánlata” helyett az étlapon - Hagyományos ételek, ahogy mi készítjük - ajánlattal találkozunk. Természetesen a szertágazó kínálatban megtalálhatók a mindenki által kedvelt hagyományos magyar és miskolci ételek mellett a nemzetközi gasztronómiában elterjedt fogások is. Az Italok között a legjobb tokaji és egri borok mellett tájjellegű rövidital különlegességek is megtalálhatók.

http://www.halasztanyaetterem.fw.hu/

48.0995591075 20.7809025049
 • étterem
Red Marker Fridolin Étterem - Alsóhámor
Fridolin Étterem - Alsóhámor
A Fridolin Fogadó a Bükki Nemzeti Park területén, Miskolc és Lillafüred között félúton, Miskolc-Alsóhámorban, közvetlenül a Hotel Szeleta mellett található.

Fridolin Fogadó ideális hely a természetet kedvelőknek, mert közelünkben számos turisztikai célpont található.

http://www.fridolin.hu

48.1083571 20.6396291
 • szállás
 • étterem
Green Marker Calypso Kisvendéglő - Miskolc
Calypso Kisvendéglő - Miskolc
A Calypso Étterem Miskolc belvárosának szívében, egy XIX. századi, műemlék jellegű épületben található.

A 20 éve családi vállalkozásként üzemelő, otthonos hangulatú étterem 40 férőhelyes belső helyiségével, 40 fős szezonális teraszával, 60 személyes különtermével, valamint 20 fős új, exkluzív rendezvénytermével várja régi és új vendégeit. A közkedvelt vendéglátóhely nemzetközi és magyaros ételkülönlegességek gazdag kínálatát vonultatja fel. A Védnöki táblával jegyzett étteremben gyakori vendégek a művész- és sportvilág közismert, híres személyiségei.

http://calypsomiskolc.hu

48.103682473 20.7787916064
 • étterem
Red Marker Ambrózia Étterem - Miskolc
Ambrózia Étterem - Miskolc
Miskolc-tapolca szívében várja kedves vendégeit az Ambrózia szálláshely és étterem, mely a Barlangfürdőtől 2 perc sétára található.

A panzió kiemelt zöldövezetben fekszik, s friss levegője az Ön zavartalan pihenését garantálja. Ennek megvalósításában segít a szállás, és a hozzá tartozó családias hangulatú étterem.

http://www.ambroziatapolca.hu

48.0596564 20.7507882
 • szállás
 • étterem
Green Marker Alabárdos Étterem és Söröző - Miskolc
Alabárdos Étterem és Söröző - Miskolc
Az Alabárdos Étterem és Söröző különleges hangulatával, egyben kiváló ételkínálatával Miskolc város egyik legpatinásabb vendéglátóhelye. A belvárosban elhelyezkedő műemlék jellegű épület elődje már a XVI. századtól vendéglátó célokat szolgált híres borkereskedő pincéjeként.

Az épület emeletén található I. kategóriájú, légkondicionált étterem berendezése és belső kialakítása - színes ólomüveg ablakok, márvány padló, díszfegyverek - a lovagkort idézi. Magyaros és nemzetközi konyhánkban speciális jellegű ételek készülnek, amelyek befejezését, flambírozását a vendég előtt végzik. A különleges ételekhez a legnevesebb borászok minőségi borai kerülnek felszolgálásra. A sajátos hangulatot diszkrét hegedű és orgonazene teszi feledhetetlenné.
A ház alsó szintjén működő söröző nyugodt környezetet biztosít baráti találkozókhoz, kötetlen beszélgetésekhez és kártyapartikhoz, ahol ha megéhezik, akkor sem kell hazasietnie, hiszen a konyha a sörözővendégek részére is állandó jelleggel nyitva tart.
Az épület földalatti részében kiképzett borozó, mely egykor kereskedelmi célokat szolgált, és amelyben annak idején Tokaj-Hegyalja világhírű borait is tárolták, az avasi pincék egyik legszebb pincegádora. Magyaros jellegét, amelyhez a nemes borok és a híres magyaros konyha is hozzájárulnak, a mai napig megőrizte.

http://www.alabardos-miskolc.hu/

48.098500449 20.783970952
 • borház
 • étterem
Red Marker Fenyő Étterem és Pizzéria - Mezőkövesd
Fenyő Étterem és Pizzéria - Mezőkövesd
A Fenyő - Panzió és Apartman ház a Zsóry-fürdőtől 150 méterre található egy csendes mellékutcában. Az öt éve teljesen átépített és felújított panzió és az apartman házak 104 vendég egyidejű fogadására alkalmas. A panzióban található egy hangulatos kávézó és étterem is ahol a kedves vendégek választhatnak a magyar és nemzetközi konyha ízei s a helyben sütött közel 30 féle pizza közül, melyekhez világhírű egri borok fogyaszthatók.

http://web.t-online.hu/fenyopanzio/

47.7977297 20.5263842
 • szállás
 • étterem
Green Marker Il Camino Pizzéria - Étterem - Medgyesegyháza
Il Camino Pizzéria - Étterem - Medgyesegyháza
Az étterem 2007-ben nyílt meg. Fatüzelésű kemeéncében sült pizza, melegkonyha, 3 terem és kerthelyiség, akár 100 főre is. Étel, pizza házhozszállítás.

http://www.ilcamino.hu/

46.4988058429 21.0271346569
 • étterem
Green Marker Provolone Vendéglő - Mátészalka
Provolone Vendéglő - Mátészalka
A Provolone Pizzéria 2001-ben nyitotta meg éttermét és jelenleg is Mátészalka kedvelt pizzériái közé tartozik. Jelenleg közel 84 fajta pizzából és más különleges olasz tésztákból, salátákból és finomabbnál-finomabb desszertekből választhatnak a kedves vendégek.

A jellemző fűszerkeverékek, a pizzák, olasz tészták, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges íz világot sehol máshol nem élvezhetik a vendégek, kizárólag a Provolone Pizzéria üzletében.
A vendéglői kereslet növekedése lehetővé tette, hogy 2008-ban a Provolone Pizzéria kibővüljön a Provolone Vendéglő És Terasz üzlethelyiséggel. Ebből adódóan a vendéglő 70 fő, valamint a terasz további 30 fő befogadására alkalmas.

http://www.provolone.hu/

47.9523366 22.3149604
 • étterem
Green Marker Káli Vendéglő - Kővágóörs
Káli Vendéglő - Kővágóörs
Az étterem a Káli-medencében, a Balatontól 3 km-re található, ahol házias ételekkel, különleges pálinkákkal várja kedves vendégeit. A hangulatos kerthelyiségben a nagymama tűzhelyén készült ételek zamata elevenedik meg!

http://www.kalivendeglo.hu/

46.8490348 17.5989619
 • étterem
Green Marker Bécsikapu Étterem - Kőszeg
Bécsikapu Étterem - Kőszeg
Az étterem Kőszeg történelmi városrészében, a vár szomszédságában várja hal-, vadspecialitásokkal és lovagi lakomákkal a kedves vendégeket.

Az étterem pincehelyiségeibe ínycsiklandozó illatok csalogatják a látogatót az év minden szakában. A kellemes meleg színek, a falakon található kardok, pajzsok, bárdok, zászlók és a reneszánsz ruhába öltözött felszolgálók a lovagok korába repítik a vendéget. A baráti vacsora, házassági évforduló, borkóstoló (amely lehet egyéni vagy csoportos) alatt korhű reneszánsz zene szól, közben pedig kupából kortyolgathatja a különleges minőségű magyar borokat olyan híres pincészetekből, mint a Szeremley Huba, Vylyan, Thummerer Vilmos, Gere Attila, Günzer Zoltán Pincészet.
Férőhely: étterem 60 fő, kerthelység 90 fő (fedett, kora tavasztól fűthető).

http://www.becsikapu.hu

47.3899401 16.5393561
 • étterem
Green Marker Kondorosi Csárda - Kondoros
Kondorosi Csárda - Kondoros
A külső és belső kialakításban egyaránt elegáns, ízléses, igényesen berendezett betyárcsárda szeretettel várja az átutazó, valamint a nagyközségbe érkező turistákat, üzletembereket, bel-, és külföldi vendégeket.

Az 1784-ben épült barokk csárda csonkakontyos oromzatú, nádfedeles, alápincézett, földszintes, ívpillérsoros tornácos épület, ma múzeumként működik...
A felújított étterem bár a XIX. század hangulatát idézi, a XXI. századnak megfelelő modern gasztronómiai fogásokkal kápráztatja el vendégeit.

http://www.kondorosicsarda.hu

46.7602363 20.7912268
 • étterem
Green Marker Bogáncs Étterem - Komárom
Bogáncs Étterem - Komárom
Komáromban a termálfürdő és kemping, valamint két szálloda szomszédságábn, a város idegenforgalmi központjában található az étterem 90 férőhelyes teremmel és 70 fős fedett terasszal. A konyha jellege: magyaros. Nyitva egész évben 11h-22h-ig, szombaton élőzenével.

http://www.bogancsetterem.hu

47.742785 18.1341033
 • étterem
Green Marker Vár-Étterem - Kisvárda
Vár-Étterem - Kisvárda
Az étterem a 4-es főúttól 800 méterre, Kisvárda legszebb részén, a Vár és Várszínház, valamint a Strandfürdő közvetlen szomszédságában, parkos környezetben fekszik.

Az elegáns belső terem kiválóan alkalmas üzleti, családi események (lakodalmak, bankettek, találkozók) lebonyolítására, akár 120 résztvevővel is.
A hangulatos fedett terasz a fürdőre nyíló panorámájával a nap bármely szakában, tavasztól őszig kellemes helyszínt biztosít az ételek elfogyasztásához.

http://www.varetterem.hu

48.2298805 22.0695577
 • étterem
Red Marker Thermál Étterem - Kiskőrös
Thermál Étterem - Kiskőrös
140 fős étterem 80 fős terasszal, magyaros ételekkel, kitűnő ételspecialitásokkal, hétvégén élőzenével várja kedves vendégeit. Az éttermet 120 férőhelyes gyógyszálló (2 medencével) valamint strand övezi.

A 140 férőhelyes színvonalas étteremhez tartozik egy 80 férőhelyes terasz is, mely a szállodai vendégek mellett nyitott bárki számára. Az étterem kiválóan alkalmas napi menü, illetve a’lacarte étkeztetés mellett, családi, baráti, lakodalmi, vállalati és egyéb rendezvények színvonalas lebonyolítására.

http://www.thermaletterem.hu/

46.620587445 19.2727768421
 • szállás
 • étterem
Green Marker Bakony Étterem - Kisbér
Bakony Étterem - Kisbér
A Bakony Étterem Kisbér központjában helyezkedik el a Győr-Székesfehérvári 81 számú főút mellett. Megközelíthető Győr - Székesfehérvár - Komárom és Veszprém felöl.

Az étterem a Bakony lábainál, a Bakony kapujában épült. A vendégtér 140 személy fogadására alkalmas, mellette hangulatos 18 személyes különterem is van.
Az étlap összeállítás tükrözi a bakonyi ember izlésvilágát, a hatalmas parkoló az autóval érkező vendégeink kényelmét szolgálja.

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.bakonyetterem.hu/

47.503576597 18.0235004425
 • étterem
Green Marker Vadaskert Csárda - Keszthely
Vadaskert Csárda - Keszthely
A Vadaskert Csárda 1968-ban épült, az egykori gróf Festetics György vadas parkjának területére, mely nevében is tükröződik. Keszthely (2 km) és Hévíz (3km) között félúton, kellemes, zöld környezetben (erdő szélén) a főút mellett található.

http://www.vadaskertcsarda.hu/

46.7803141166 17.2200393677
 • étterem
Green Marker Pepi Vendéglő - Keszthely
Pepi Vendéglő - Keszthely
Az étterem 1989-ben épült és azóta is családi vállalkozásként működik ugyanazzal a tulajdonossal. Az üzlet teraszáról szép kilátás nyílik a Balatonra, ami körülbelül 50 méterre van a vendéglőtől.

http://www.pepivendeglo.hu

46.7507119433 17.2451019287
 • étterem
Green Marker Morzsázó Önkiszolgáló Étterem
Morzsázó Önkiszolgáló Étterem
2003. április 2-án nyílt meg az önkiszolgáló étterem. A megalapításánál fontos szempont volt, hogy a környéken nincs olyan étterem, ahol elfogadható áron, minőségi ételeket lehetne enni.

Az önkiszolgáló étterem befogadó képessége 50 fő, plusz a teraszon 30 fő.
Csoportos étkeztetés lebonyolítását megoldható. Állandó vendégek között megtalálhatóak irodaházak dolgozói, ügyvédek, vállalkozók, kisiparosok, egyetemisták egyaránt. A vendégtérben 3 db önkiszolgáló pult, salátás vitrin, 1 kávéfőző található.

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.morzsazo.hu/in.htm

46.7676597 17.2471744
 • étterem
Green Marker Margaréta Étterem - Keszthely
Margaréta Étterem - Keszthely
Az étterem a belvárosban, a sétálóutcától 400 m-re, a nemrég létrehozott körforgalomnál található. Az udvarában ingyenes parkolási lehetőség van.

Az étterem két, 30 főt befogadó teremből áll, a belsőben zárt körű rendezvényeket is vállalnak. A fedett teraszunkon, illetve kerthelyiségben 120 főt tudnak egyidőben fogadni.

http://www.margaretaetterem.hu

46.7650300205 17.2373771667
 • étterem
Green Marker Lakoma Étterem - Keszthely
Lakoma Étterem - Keszthely
Keszthely belvárosában található étterem, a francia és magyar konyha jellegzetességeivel. Az étlapon a régi ízek felelevenítése mellett a modern konyha remekei is megtalálhatóak. Fizetéskor szerencsekocka: ha 3 hatost dob, étkezését az étterem állja!

http://www.lakomaetterem.hu

46.7623998 17.2442489
 • étterem
Red Marker András Vendéglő - Kehidakustány
András Vendéglő - Kehidakustány
A termálfürdőhöz közel található 40-50 főt befogadó, családi vendéglőben az a'la carte étlapon a helyi specialitások mellett megtalálhatóak hal, grill és mediterrán ételek.

A fogadó a termálfürdőtől 700m-re, a falu irányában helyezkedik el. Nagy kiterjedésű gondozott terület, melyen kis lombos parkerdő található.
Az üdülővendégeknek félpanziós ellátást is biztosított. Nagycsaládosok (3 gyermek) a teljes fogyasztásból 10% kedvezményt kapnak. Előfoglalás csoportok részére 10 % kedvezménnyel.


http://www.andrasfogado.atw.hu/

46.8388384 17.100313
 • szállás
 • étterem
Green Marker Sasfészek Étterem - Kecskemét
Sasfészek Étterem - Kecskemét
Kecskeméten, a Csalánosi Parkerdő bejáratánál található étterem. Az étlapon magyaros ételek mellett a nemzetközi konyha remekei is megtalálhatóak. Az étterem ingyenes WIFI hálózattal rendelkezik.

http://www.sasfeszek.hu/

46.887987 19.6237756
 • étterem
Green Marker Rigó Vendéglő - Kecskemét
Rigó Vendéglő - Kecskemét
Az M5-ös autópálya Kecskemét-déli lehajtójánál, az 54-es úton, a 8. km-nél található magyaros jellegű étterem.

Befogadóképesség: 30+50+30 fős termek, gyorsbüfé, jó idő esetén 40 fős terasz.

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.rigovendeglo.eu

46.8353009487 19.6511077881
 • étterem
Green Marker Liberté Étterem - Kecskemét
Liberté Étterem - Kecskemét
Az étterem a családias hangulatban eltöltött kellemes órák, a tradicionális ételek, a modern és friss gasztronómiai ötletek, az otthoni ízek-vagy épp a különleges fogások, a szép borok és mennyei kávék kedvelőinek birodalma.
http://www.liberteetterem.hu/

 

46.9082224 19.6927916
 • étterem
Green Marker Garta Vendéglő - Kapuvár
Garta Vendéglő - Kapuvár
Kapuvár, a Rábaköz szívében, szénsavfürdőjéről és gyógyvizéről ismert kisváros. A vendéglő Kapuvár gartai városrészén, a Szent Sebestyén templom szomszédságában található. Garta régen önálló település volt, ezért kapta a vendéglő ezt a nevet.

2007 tavaszán bővítve lett az épület, s most az egybenyitható praktikus tolófal segítségével pillanatok alatt igény szerint lehet átváltoztatni az étterem elrendezését. Így, akik az a la carte éttermi részben nyugodtabban, ráérősen étkeznének, vagy utána beszélgetni, szeretnének, azok is szívesen látott vendégeink. Hétvégenként általában, de kérésre bármikor élőzenével lehet kellemesebbé tenni a szórakozást. Az étteremhez tartozó nagyméterű parkolóban autóbuszok számára is van hely.

http://www.garta.hu/vendeglo/

47.5853517 17.0350207
 • étterem
Green Marker Mozi Világ Étterem - Kaposvár
Mozi Világ Étterem - Kaposvár
A Mozivilág étterem és söröző évtizedeken keresztül a kaposváriak kedvelt "kis mozijaként" szolgált.

A mozi megszűnése után többféle célra használták az épületet, melynek régi hírnevét 2002-ben megpróbálta az üzemeltető visszaállítani. Bár étteremként új funkciót kapott, ám megjelenésében visszautal korábbi szerepére.

http://www.somogy.hu/mozivilag

46.3563327 17.79436
 • étterem
Green Marker Cser Vendéglő - Kaposvár
Cser Vendéglő - Kaposvár
Korlátlan étel-ital-fogyasztás mindössze 2990 Ft-ért. Az étterem befogadóképessége 180 fő. Esküvők, családi rendezvények, konferenciák, kerthelység, gyermeksarok.

http://www.cservendeglo.com/

46.3525733 17.7736278
 • étterem
Green Marker Corner Pub & Restaurant - Kaposvár
Corner Pub & Restaurant - Kaposvár
Corner Pub és Étterem Somogy fővárosában várja vacsora, rendezvény, konferencia, osztálytalálkozó, ballagás, lakodalom, bankett céljából vendégeit.

http://www.corneretterem.hu/

46.358448 17.7878532
 • étterem
Green Marker Vincenzo Étterem - Kalocsa
Vincenzo Étterem - Kalocsa
Hangulatos, légkondicionált étterem Budapesttől 118 kilométerre Kalocsán, az 51-es főút mellett, az Obermayer téri szolgáltatóközpontban.

http://www.vincenzo.hu/

46.5234312071 18.9838460683
 • étterem
Green Marker Kék Duna Vendéglő - Kalocsa
Kék Duna Vendéglő - Kalocsa
Az étterem Kalocsától 5 km -re, közvetlenül a Duna partján található a Kalocsa -Gerjen kompkikötő és kalocsai nemzetközi hajóállomás mellett, az újonnan átadott kerékpárút közelében.

Az étterem befogadóképessége 250 fő. Rendezvénysátor felállításával ez a létszám akár 400 fő is lehet. Az étlapon mind a hagyományos magyar ételek (gulyásleves, marhapörkölt, töltött káposzta), mind a halételek (sült keszeg, mandulás harcsa, harcsapörkölt) megtalálhatóak.
Az étterem különféle programoknak, kalocsai tánccsoportok folklórbemutatójának, cigányzenekar előadásának, főzőversenyeknek ad otthont.
Az étterem akadálymentesített, mozgássérült vendégeink igényeit teljes mértékben kiszolgálja. A Duna étterem melleti partszakasza vízitúrázók számára kitűnő pihenőhelyül szolgál.

http://www.kekdunavendeglo.hu

46.4981559233 18.9164400101
 • étterem
Green Marker Csajda Csárda - Kalocsa
Csajda Csárda - Kalocsa
Németh József a Venesz-Díjas csárdagazda több évtizede a vendéglátás és idegenforgalom területén dolgozik. Jelenleg Kalocsán vendéglátósként, mint tulajdonosa a Csajda Csárdának.

http://www.csajdacsarda.fw.hu/

46.531293 18.989778
 • étterem
Green Marker Vándorsólyom Étterem - Hódmezővásárhely
Vándorsólyom Étterem - Hódmezővásárhely
Rendezvényszervezés, partyszerviz szolgáltatás! Lakodalmak, családi, barát, céges rendezvények lebonyolítása. Catering szolgáltatás, munkahelyi vendéglátás, étkeztetés.

http://www.vandorsolyomkft.hu

46.4166651 20.3232636
 • étterem
Green Marker Papas & Mamas Étterem - Hévíz
Papas & Mamas Étterem - Hévíz
A Papa's & Mama's Kávéház és étterem Hévíz központjában, a Tófürdőtől 5 percnyire található.

A 100 éves polgári kőházból kialakított, családias belső tér mellett, fedett, panorámás utcai terasz, tavasztól késő őszig pedig, zöldektől és csobogóktól üde, fűthető kerthelység áll a vendégek rendelkezésére. Élőzene mellett fogyaszthatók a századeleji és a mai magyar konyha étkei, az étterem cukrászánsk remek tortái, kávékülönlegességek, fagylaltok, minőségi borok, pezsgők és röviditalok.

http://www.papasmamascafe.hu

46.789208 17.188005
 • étterem
Red Marker Napfény Étterem - Hévíz
Napfény Étterem - Hévíz
Hévíz központjában elhelyezkedő Napfény Étterem helyi specialitásokkal, dohányzó és nem dohányzó termeivel, hangulatos kerthelyiséggel, ingyenes parkolási lehetőségel várja kedves vendégeit.

http://www.napfeny-hotel.hu/etterem.htm

46.7907375 17.1865191
 • szállás
 • étterem
Green Marker Siesta Étterem - Harkány
Siesta Étterem - Harkány
Az étterem Harkány város főutcáján található. Hagyományos és nemzetközi ételkülönlegességekkel, pénteken és szombaton élőzenével várja vendégeit az év minden napján. Az étterem vállalja 60 főig rendezvények lebonyolítását.

http://siestaetterem.mlap.hu

45.8509887 18.2350871
 • étterem
Green Marker Sziget-Vendéglő - Gödöllő
Sziget-Vendéglő - Gödöllő
A Sziget Vendéglő felújított beltérrel és új étlappal, családias hangulatban várja vendégeit.

A vendéglő a Királyi Kastélytól autóval 3 perc alatt elérhető közvetlenül. A 3-as főút mellett található, saját parkolóval. Nyáron kellemes kerthelyiséggel.

http://www.szigetvendeglo.hu/

47.6012133 19.3797559
 • étterem
Green Marker Napsugár Étterem - Gödöllő
Napsugár Étterem - Gödöllő
Az étterem 1983-ban nyitott meg családi vállalkozásként. Jelenleg egy 40 fős télikerttel, 20 fős salátabárral, 30 fős nyitott terasszal, 80 fős galériával, bárrésszel rendelkezik! Az étlapon közel 150 étel található. A konyhára a házias ízek, a tájjelegű specialitások és nemzetközi ételek egyaránt jellemzőek.

http://www.napsugar-etterem.hu

47.6201704 19.3425991
 • étterem
Green Marker Kastélykert Étterem - Gödöllő
Kastélykert Étterem - Gödöllő
Az étterem az ország egyik meghatározó túrisztikai látványossága közelében található. Egészen pontosan Gödöllőn a Királyi kastély közvetlen szomszédságában, az Alsó-park szélén, a város szívében.

Az étterem műemléki védettségű épületben található, amely a barokk stílus jegyében épült a XVIII. században. A renoválás során nagy figyelmet fordítottak az eredeti jelleg megőrzésére.

http://www.kastelykertetterem.hu

47.5978191125 19.3489408493
 • étterem
Green Marker Pizzeria e Ristorante il Caminetto - Gyöngyös
Pizzeria e Ristorante il Caminetto - Gyöngyös
Észak-Magyarország legelső fatüzeléses búboskemencéjű pizzériája. Már 1991. óta készül ott az eredeti technológia szerinti, minőségi anyagokból összeállított pizza. A melegkonyhai étlapot Antonio Campano úr, az olasz szakácsszövetség tagja készítette és tanította be a személyzetet.

http://www.caminetto.hu/

47.785029 19.9295428
 • étterem
Green Marker Kékes Étterem - Gyöngyös
Kékes Étterem - Gyöngyös
Magyarország keleti részének kapujában a Mátra hegység lábánál, Gyöngyös város Fő terén, nyugodt környezetben várja Vendégeit a Kékes étterem.

Az étterem az 1950-s évek elejétől fogadja az idelátogatókat. Az eltelt közel 60 év alatt a mindenkori igényeknek megfelelően háromszor épült újjá. Kedveltségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy napjainkban is étteremként működik. A legutóbbi átépítés egy évig tartott, és az elmúlt év nyarán nyílt meg újra. A mai Kékes, hála a tervezőknek, a kivitelezőknek, egyedi, csodálatos, kényelmes, otthonos. Öröm a Vendégnek, a benne dolgozóknak, a városnak.

Az éttermi rész galériás, benne bőséges helykínálattal a nem dohányzóknak és dohányzóknak egyaránt. Az emeleti bálterme méltó színhelye csoportos összejöveteleknek, tanácskozásoknak, vállalati rendezvényeknek, családi események lebonyolításának. Kisebb termei lehetővé teszik az igények messzemenő figyelembevételét. Az épület légkondicionált, rendkívül magas szintű gépészeti berendezésekkel ellátott.

http://www.kekesetterem.hu

47.7846879 19.924735
 • étterem
Green Marker Aranypince Vendéglő - Gyöngyös
Aranypince Vendéglő - Gyöngyös
"Ahol a hegy és a nap összeér", a Mátraalján, Gyöngyös városában, 1996-ban családi vállalkozásként nyílt meg az étterem.

Gyöngyös Fő terétől néhány percre, a Kékes téren, a magyaros ételek mellett - melyek az étterem fő specialitásai közé tartoznak - wellness, vegetáriánus és más országok ízeit kedvelő vendégek is bőséges kínálatból választhatnak.

http://www.aranypincevendeglo.hu

47.786694 19.926686
 • étterem
Green Marker Patrióta Gyulai Kisvendéglő - Gyula
Patrióta Gyulai Kisvendéglő - Gyula
Az étterem névválasztása hűen tükrözi az üzemeltetők felfogását Gyula és térsége gasztronómiájáról, az autentikus magyar konyháról és a vendéglátásról. A régmúlt bőségét szeretnék minden vendég számára megjeleníteni XXI. századi értelmezésben.

http://www.gyulaipatriota.hu

46.645165 21.2788729
 • étterem
Green Marker La Maréda Étterem - Győr
La Maréda Étterem - Győr
Az étterem 2004-ben nyitotta meg kapuit Győr belvárosának szívében. Felelevenítik a magyar konyhaművészet múltjának legjobb hagyományait ötvözve a mediterrán konyha könnyedségével és egyszerűségével.

http://www.lamareda.hu

47.6892018 17.6333424
 • étterem
Green Marker Kék Golyó Étterem Tekéző - Győr
Kék Golyó Étterem Tekéző - Győr
Az étterem 1996-ban nyílt Győr egyik legnyugodtabb zöldövezeti kerületében, Győrszentivánon (a belvárostól 10 km-re). Családias környezet, parkosított tágas udvar, zárt parkoló várja a vendégeket. Az étlap választékai között szerepel hal, pulyka, sertés és vegetáriánus ételek is.

http://www.kekgolyoetterem.hu

47.7035318 17.7309746
 • étterem
Green Marker Erzsébet Liget Vendéglő - Győr
Erzsébet Liget Vendéglő - Győr
Az Erzsébet Liget Győr egyik legrégebbi parkja. A liget hangulatához hozzátartozik az Erzsébet Liget Vendéglő, amely 1998 óta megújult formában várja a vendégeket 70 fős klimatizált helységébe, és 60 fős fedett teraszára.

Az étlap jól reprezentálja a vendéglő sokszínűségét. A hagyományos magyaros ételek mellett az étlapon megtalálhatók a kímélő ételek, és a kulináris élvezetek kedvelőinek nagy örömére egy-egy egzotikus étel is. Természetesen napi menü is van ebédre.
A kiszolgálás gyors, udvarias. Kimondottan ajánlatos kisebb-nagyobb baráti, vagy üzleti társaságoknak a vendéglőt felkeresni, amely híres borkínálatáról is. Ugyanakkor gazdag a kávé és koktél kínálat, de a sör kedvelői sem panaszkodhatnak. Pénteken és szombaton hangulatos élőzene szórakoztatja mindazokat akik már törzsvendégként,vagy új vendégként meglátogatják a remek terasszal is rendelkező családias vendéglőt.

http://www.erzsebetligetgyor.fw.hu/

47.6766472 17.649935
 • étterem
Green Marker Liget Söröző és Étterem - Gyomaendrőd
Liget Söröző és Étterem - Gyomaendrőd
A Liget Söröző és Étterem Gyomaendrődön az Erzsébet Ligetben, szépen parkosított környezetben, a Liget Fürdő mellett található.

A hangulatos, város és strand felöli kerthelyiség, valamint légkondicionált söröző-étterem. Az étterem specialitása: Zaza babos pecsenyéje, grill-és halételek, tájjellegű ételek.
Szolgáltatások: saját parkoló, étkezési jegy elfogadás, a strand felől óriási játszótér.

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.liget-etterem.hu

46.938964 20.836592
 • étterem
Green Marker Bowling-Treff Étterem - Gyomaendrőd
Bowling-Treff Étterem - Gyomaendrőd
Az étterem a helyi ételspecialitásokon, halételeken kívül steak-eket és bajor különlegességeket is kínál a vendégeknek.

Az étteremben kétsávos automata bowling pálya, hagyományos és pool-biliárd, valamint darts is található.
Stella Artois, Radeberger csapolt sörök. Esküvők, családi és üzleti rendezvények megszervezése. 25 fős különterem.
A Bowling Treff Söröző - Étterem rendszeresen szervez könnyűzenei koncerteket.

http://www.bowlingtreff.hu

46.932954 20.797614
 • étterem
Red Marker Posseidon Étterem - Gyékényes
Posseidon Étterem - Gyékényes
A negyven férőhelyes étterem közvetlenül a tópartra épült. Nagyméretű tóra néző teraszokkal rendelkezik, ahol még a legnagyobb nyári melegben is árnyék és széljárás van.

A vendégek teljes panziós ellátása is megoldott, a kötelező reggeli svédasztalos, igény szerint plusz ételekkel kiegészíthető.
A konyha jellege nemzetközi, és vegetáriánus, gyermek adagokat is felszolgálnak. Az étel kiválasztása nem csupán a menüből, hanem az étlapról is történhet, az étkezésre eső pénzérték az étel árából levonásra kerül. Baba etetőszékkel rendelkezünk.
Az étteremhez szükséges parkolók külön lettek kialakítva, a vendégek gépkocsi parkolói a szállásegységek mellett kerülnek kialakításra.

http://www.posseidon.hu/

46.2419876098 16.9856572151
 • szállás
 • étterem
Green Marker Nádas Étterem és Dance Club - Gárdony (Agárd)
Nádas Étterem és Dance Club - Gárdony (Agárd)
Nyitva minden nap 12-22 h-ig. Esküvők, tréningek, konferenciák és kertipartik szervezését vállalják. Konyha jellege: magyaros hal és vad specialitásokkal. Befogadóképesség: Étterem 120 fő, terasz 120 fő, különterem 220 fő, konferenciaterem 400 fő, Dance Club 1500 fő.

http://www.nadasetterem.hu/

47.1932249 18.600137
 • étterem
Green Marker Csutora Étterem - Gárdony (Agárd)
Csutora Étterem - Gárdony (Agárd)
A Csutora Étterem a Velencei-tó, Agárd egyik legrégebbi, legnívósabb, patinás étterme, mely a Budapestet a Balatonnal összekötő 7-es út mellett, Agárd szívében található. A Velencei tavat ismerők és átutazók egyik tájékozódási pontja Agárdon a több mint 50 éves étterem.

Az étterem tulajdonosa 1997-ben nagy gondossággal, egy mindenre kiterjedő teljes körű felújítást hajtott végre, ekkor nyerte el a mostani arculatát. A gyönyörű belső kialakítás, a hibátlan terítékek nagy szakmai profizmusról árulkodnak. A nagy körültekintéssel és odafigyeléssel készített étlap, valamint a kiváló konyha méltán kiérdemelte a Nemzeti Gasztronómiai Szövetség védnöki tábláját.
Az étterem egész évben várja betérő vendégeit, valamint 150-170 fős téliesített, fűthető, komplett multimédiás felszereltséggel rendelkező sörkert ideális helyszíne lehet bármilyen nagyobb összejövetelnek, rendezvénynek.
A hétvégéket élő zene teszi hangulatosabbá, saját, jól képzett zenészeink természetesen esküvőkre, rendezvényekre is rendelkezésre állnak.

http://www.csutoraetterem.hu

47.1933917 18.6005838
 • étterem
Green Marker Borostyán Étterem - Forráskút
Borostyán Étterem - Forráskút
A Borostyán Étterem a Szegedtől 25 km-re lévő Forráskút községben található, félúton Szeged és Kiskunmajsa között.

A 2000-ben megépült étterem üzemeltetését 2004 augusztusáig magánvállalkozók látták el. Ezt követően a Tátika kht üzemeltetése alá került. Személyzetét tekintve két szakács, négy konyhai kisegítő és három felszolgáló végez magas színvonalú munkát.
Napi menü- és a' la carte étkezés, ezen túlmenően lehetőség van baráti- családi- üzleti rendezvények lebonyolítására is klimatizált helységekben. Minderre a teraszon kívül három elkülöníthető klimatizált terem áll rendelkezésre: a Konferenciaterem 40 fő, Nagyterem 70 fő és Galéria: 25 fő maximális befogadóképességgel.

http://www.borostyanetterem.net

46.3648937 19.9066821
 • étterem
Red Marker Puskás Grill- és Sörkert - Fertőrákos
Puskás Grill- és Sörkert - Fertőrákos
A vendéglő a 2000. évben nyílt meg, a cél az volt, hogy az új kerthelyiség hasonlítson is, de egy kicsit más is legyen, mint a már 23 éves nagytestvére, a soproni Várkerület Söröző.

A kerthelyiség 200 fő befogadására alkalmas (100 fős fedett terasz), ehhez kapcsolódik egy 50 fős belső, igényesen kialakított éttermi rész.
A gazdag étlap és bőséges italkínálat garancia arra, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.
Lehetőség van biciklikölcsönzésre is, és a vendéglőhöz tartozó apartmanban szállást foglalni.

http://www.puskassorkert.hu

47.7150041 16.6554274
 • szállás
 • étterem
Green Marker Mithrász Étterem - Fertőrákos
Mithrász Étterem - Fertőrákos
A vendéglő a Fertőrákosi Kőfejtőtől 200m-re, közvetlenül a Fertőrákos - Mörbisch határátkelő bevezető útja mellett található. Az étterem teraszáról páratlan kilátás nyílik a Fertő tóra.

Specialitások: halászlé, halételek, vadhúsból készült ételek.
Havonta változó speciális ajánlatok. Április 1-től napi menü.
Ülőhelyek száma: Étterem 70 fő, fedett terasz-nyitott terasz 200 fő.

http://www.mithraszetterem.hu

47.7271441 16.6438915
 • étterem
Green Marker Gránátos Étterem - Fertőd
Gránátos Étterem - Fertőd
A fertődi Esterházy-kastély a megye egyik leglátogatottabb történelmi épületegyüttese. Az étterem a kastéllyal szemben, a volt testőrségi épületek egyikében üzemel - nevében is megőrizve a hagyományokat - Gránátos Étterem néven.

http://www.rabensteiner.hu/hu/granatos_etterem.html

47.6217686 16.8729819
 • étterem
Red Marker Szalma Csárda - Esztergom
Szalma Csárda - Esztergom
A város legszebb helyén, a Kis-Duna és a Duna által határolt Prímás-szigeten, az újjáépített Mária Valéria híd tövében található a csárda.

Nyáron a kerthelységből a Duna látványában gyönyörködhet a kedves vendég. Télen 150 főt, nyáron további 150 főt tudnak vendégül látni a csárdahagyományokat örző konyhával. A specialitások közé tartoznak a dunai halból készült ételek. A csárda hangulatát meghatározza belső kiképzése, a hatalmas búboskemence, melynél télen felforrósodik a hangulat és természetesen a levegő is. Az étterem a hazai és külföldi minisztériumok protokoll-listáján szerepel. Politikusok mellett neves művészek, színészek is a gyakori vendégek közé tartoznak.

http://www.szalmacsarda.hu

47.7928902313 18.7327408791
 • szállás
 • étterem
Green Marker Festal Étterem és Henessy Club - Érd
Festal Étterem és Henessy Club - Érd
Érden, gyönyörű környezetben, egy hangulatos tó partján magyaros és nemzetközi ételkülönlegességeket kínáló étterem. Családi ebédek, üzleti vacsorák, baráti beszélgetések, vagy akár esküvő rendezésére is alkalmas.

http://www.festal.hu/

47.3959178 18.91364
 • étterem
Green Marker Szantofer Vendéglő - Eger
Szantofer Vendéglő - Eger
Az étterem a főutca közvetlen közelében, minden városnéző programba jól beilleszthető helyen áll lassan 80 éve.

A csekély számban fennmaradt írásos okirat, illetve még élő szemtanúk emlékei alapján a SZANTHOFFER család tulajdona volt egészen az államosításig. Innentől fogva a JÓBARÁT-kisvendéglő nevet kapta, de 2001-ben az új tulajdonosok visszaadták eredeti nevét (a családnév fonetikus ejtését), hisz minden egri polgár úgyis ezen a néven ismerte.
A vendéglőben a tradicionális magyar konyhát, a családias jelleget, házias ízeket, a méltatlanul mellőzött magyaros ételeket kedvelők lelhetik leginkább örömüket.

http://www.szantofer.hu

47.9023853 20.3732229
 • étterem
Green Marker Rozmaringos Étterem - Eger
Rozmaringos Étterem - Eger
Az étterem a Hadnagy u.-Raktár u. sarkán található, belvároshoz, vasútállomáshoz való közelsége révén gyalogosan is könnyen megközelíthető; gépkocsival rendelkező vendégek számára pedig az ingyenes parkolás biztosított.

Az Érsekkert szomszédságában található, 100 fő befogadására alkalmas. Hétköznapokon menü ebéd is van, helyben, illetve kiszállítva. Ebédidőn kívül és hétvégén a rendezvények zártkörűsége biztosított. Ingyenes parkolás és nyári rendezvényekre terasz és klímaberendezés biztosított.

http://rozmaringosetterem.mlap.hu

47.8932254 20.3779341
 • étterem
Green Marker Mélyvíz Söröző és Étterem - Eger
Mélyvíz Söröző és Étterem - Eger
Az étterem Egerben a Bitskey Aladár Uszoda közvetlen szomszédságában várja kedves vendégeit. Csoportok, bankettek, születésnapok egyéb rendezvények lebonyolítása.

http://www.melyvizsorozo.fw.hu/

47.8992614839 20.3828573227
 • étterem
Green Marker Ködmön Csárda - Eger
Ködmön Csárda - Eger
Eger egyik legismertebb nevezetessége a Szépasszonyvölgy. Magyarországon itt található a legtöbb sziklába vájt borospince. Egy ilyen, már 1778-ban is meglévő borospincéből kialakított étterem a mai Ködmön Csárda.

http://kodmoncsarda.szepasszonyvolgy.eu

47.8911039794 20.3593289852
 • borház
 • étterem
Green Marker HBH Bajor Sörház - Eger
HBH Bajor Sörház - Eger
Eger történelmi belvárosában található nagy múltú étterem a HBH Bajor Sörház, ami magyar konyha specialitásai mellett bajor ételkülönlegességeket kínál egész évben.

Az étterem 60 fõ befogadására képes, a légkondicionált különterem pedig 22 fõ befogadására, családi összejövetelek, esküvõi ebédek, vacsorák, üzleti megbeszélések, lebonyolítására alkalmas.
A 24 fõ befogadására alkalmas különterem ablakából Dobó tér szépsége tárul a vendégek elé. Meleg nyári napokon 60 fõs + 20 fõs teraszok várják a vendégeket.

47.9016864 20.3765861
 • étterem
Green Marker Excalibur Étterem - Eger
Excalibur Étterem - Eger
Az Excalibur Középkori étteremben korhű környezetben és zene, látványkonyha, lovagi műsorok, s eredeti receptúrák alapján elkészített fejedelmi lakomák és parázson sült étkek fogadják a vendégeket.

http://www.excaliburetterem.hu/

47.8963626238 20.378909111
 • étterem
Green Marker Dorner Étterem - Eger
Dorner Étterem - Eger
Szolid árak, bő választék, töltött húsok, specialitások, igény szerinti ételsorok. Az egri vár bejáratától 80 m-re.

http://dornerrestaurant.gportal.hu

47.9020631 20.3805561
 • étterem
Green Marker Csirkefaló Ételbár - Eger
Csirkefaló Ételbár - Eger
Az étterem az Agria-Park első emeletén található.

Az ételek kizárólag friss csirkehúsból készülnek, eredeti "nagymama" receptek szerint.

http://www.csirkefalo.hu

47.8990732 20.3685509
 • étterem
Green Marker Casa Della Pasta - Anno Elefanto - Eger
Casa Della Pasta - Anno Elefanto - Eger
Az Elefanto étterem, mely 1995 óta áll vendégei rendelkezésére, most megújúlt névvel és arculattal mutatkozik be. Ezen "újjászületés" célja a tradicionális mediterrán konyha és az ehhez tartozó hangulat kialakítása, valamint meghonosítása Egerben.

A Casa della Pasta valóban a Tészták Háza! Étlapja a fülledt, fűszeres, szenvedéllyel teli olasz temperamentumot idézi. A házilag készített tészták és a tradícionálisan kézzel nyújtott pizza az étteremnek ugyanúgy sajátja, mint a roston sült tintahal, vagy a friss tengeri kagyló. A különböző ízek és illatok a játékosságát fokozza az éttermet körül ölelő mediterrán botanikai környezet.

http://www.elefanto.hu/

47.9038898 20.3738431
 • étterem
Green Marker Chateau Wanda Bormanufaktúra
Chateau Wanda Bormanufaktúra
Borház a Szépasszony-völgyben, ahol inden héten hétfőn és kedden az egri lakosok 15% kedvezménnyel vásárolhatnak.

Megújult környezetben és új kiszolgálási módszerrel várja vendégeit a borház.
Borkorcsolyák kíséretében a hamisítatlan hangulatú ódon tufa pincében, a fehér és vörös, száraz, félszáraz félédes és édes, folyó, illetve palackos borok többféle minõségi kategóriában megtalálhatóak. A pincészet boraihoz rendelhet borkorcsolyákat és vacsorát egyaránt.


http://chateau-wanda.hu

47.8906219703 20.3593182564
 • borház
 • étterem
Green Marker Pizza7 – Eger
Pizza7 – Eger
Egri pizzéria házhozszállítással

http://www.pizza7.hu/

47.8990732 20.3685509
 • étterem
Green Marker Zöld Akác Vendéglő - Dunaszentmiklós
Zöld Akác Vendéglő - Dunaszentmiklós
A Zöld Akác Vendéglõ Dunaszentmiklós centrumában, a faluba bevezetõ fõút mentén található.

Az igényesen kialakított vendéglátóhely 40 fõs étteremmel, 20 fõs különteremmel, 30 fõ befogadóképességû fedett terasszal, 30 fõs kerthelyiséggel, valamint 40 személyes, önálló bejárattal rendelkezõ hangulatos helyiséggel várja egész évben kedves Vendégeit.
Az étlap gazdag választékában egyaránt helyet kaptak hagyományosan magyaros ételek, valamint helyi specialitások is. Szívesen vállalják családi-baráti összejövetelek, osztálytalálkozók, rendezvények színvonalas helyszíni lebonyolítását.

http://www.zoldakac.hu

47.7044839753 18.3807277679
 • étterem
Green Marker Duna Gyöngye Halászcsárda - Dunaszekcső
Duna Gyöngye Halászcsárda - Dunaszekcső
A Duna Gyöngye Halászcsárda impozáns környezetben várja kedves vendégeit Dunaszekcsőn a Kompkikötőnél. A tradicionális halkülönlegességek mellett mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ételeket, melyhez környékbeli borok ajánlottak.

http://www.dgy2000.hu/halaszcsarda

46.084367 18.761448
 • étterem
Green Marker Pléh Csárda Étterme - Dunakeszi
Pléh Csárda Étterme - Dunakeszi
Dunakeszi kertvárosi részén található, családi vállalkozásban működő étterem, ami 1982-től üzemel. A magyaros ételek mellett kínálnak halat, vadat is. Házias menü kiszállítással. Rendezvények lebonyolítására alkalmas, nyáron kerthelység 120 főig, télen 50 főig.

http://www.plehcsarda.hu/

47.636425 19.138582
 • étterem
Green Marker Centrum Étterem - Dunaföldvár
Centrum Étterem - Dunaföldvár
Dunaföldvár központjában 60 főt befogadó + 40 fős terasz befogadóhellyel rendelkező légkondicionált helyiség. A'la carte ételek széles választéka (frissen sült, pizza, saláta stb.) kapható.

http://www.centrumetterem.hu/

46.8070007 18.9257769
 • étterem
Green Marker Forgó Étterem - Dunabogdány
Forgó Étterem - Dunabogdány
A 160 fős étterem nyáron 160 férőhelyes terasszal egészül ki. A különterem 70 vendég fogadására alkalmas.

Az a’la carte étlap felöleli a hagyományos magyar és a sváb konyha jellegzetes ételeit; köztük több hal- és vadétel található. A fogások nemcsak híresen jóízűek, hanem valóban bőségesek is. Tavasztól őszig grill terasz várja a vendégeket. Az ételek mellé hazánk szinte minden borvidékéről vásárolhatóak minőségi borok.

http://www.forgoetterem.hu

47.796345 19.032854
 • étterem
Red Marker Póni Fogadó - Dorog
Póni Fogadó - Dorog
Hatalmas játszótér, sok zöld, családias hangulat, körpanoráma a pilisi hegyekre, az Esztergomi Bazilikára.

Ingyenes pónilovaglás-kocsikázás, hétvégén svédasztal-korlátlan ételfogyasztás. Nyári időszakban Argentín-Grillház, szabadtéri kemencés sütés. Pihenőágyak, kilátó. Party-sátor 150 főig kertkapcsolattal. Eskűvők, egyéb rendezvények!

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.horvathkert.hu

47.7091695576 18.7366461754
 • szállás
 • étterem
Green Marker Park Bistro Gyorsétterem és Kávézó - Dorog
Park Bistro Gyorsétterem és Kávézó - Dorog
Modern, fiatalos környezetben, tradicionális magyar ételkülönlegességekkel, továbbá a világ konyháinak egyes specialitásaival várja az étterem a vendégeit.

A vendégek számára naponta változó többféle leveseket, főzelékeket, frissensülteket, feltéteket, egytálételeket, készételeket, tésztaféléket, köreteket, salátákat és desszerteket kínálnak. A korai és délelőtti órákban villásreggeli és frissen készített szendvicseket kínál.

http://www.parkbistro.co.hu

47.7189593 18.7364094
 • étterem
Green Marker Malackert Vendéglő - Domonyvölgy
Malackert Vendéglő - Domonyvölgy
A gödöllői-dombság szívében közvetlenül a 3-as út mellett kandallós szobával, nyáron hangulatos terasszal rendelkező étterem.

Az étlapon a hagyományos és méltán világhírű magyar konyha remekei mellett megtalálhatók a nagyvilág ízei, valamint a faszénen ropogósra piruló egészben sült malac, kacsa, csülök, oldalas. Mindezekhez helyben sült friss kenyeret jár.

http://www.malackert.hu/

47.6268760505 19.417219162
 • étterem
Green Marker Szicília Étterem és Pizzéria - Dombóvár
Szicília Étterem és Pizzéria - Dombóvár
Az olasz és a magyar gasztronómia kipróbált, jól bevált ételei mellett betekintést nyerhet a vendég a különlegességek világában elérhető árakon. Az étterem frissensültekkel, tésztákkal, pizzákkal, salátákkal, desszertekkel és bő italválasztékkal várja kedves vendégeit.

http://www.szicilia-etterem.hu

46.3724171 18.1347244
 • étterem
Green Marker Rózsakert Vendéglő - Domaszék
Rózsakert Vendéglő - Domaszék
Szegedtől 11 km-re az 55 főút mellett található a Rózsakert Vendéglő 140 fős étteremmel. 40 fős terasszal, 50 fős belső udvarral, 300 fős rendezvény sátorral, zárt parkolóval rendelkezik. Az étlapon közel 120 étel található. Minőséget a négy mesterszakács biztosítja.

http://www.csiszarmesterszakacs.hu

46.2427823 19.9950738
 • étterem
Green Marker Viktória Étterem - Debrecen
Viktória Étterem - Debrecen
A Viktória étterem Debrecen legszebb részén, a termálfûrdõ és a labdarúgó stadion szomszédságában, a Nagyerdõn található.

Hírét, elismertségét annak köszönheti, hogy a Hajdúság nemes gasztronómiai hagyományainak folytatója, ugyanakkor a modern táplálkozás, vendéglátás nemzetközi trendjeit is igyekszik a legmagasabb színvonalon meghonosítani. E célt szolgálja a változatos, többnyelvû és folyamatosan megújuló étlap, borlap is. A Viktóriában mindenki azon igyekszik, hogy felejthetetlenné tegye a túristák, a városba látogatók debreceni tartózkodást, illetve hogy a napi teendõk közepette felüdûlést nyújtson a betérõnek.

 

http://viktoriaetterem.hu

47.5498261795 21.6354060173
 • étterem
Green Marker Pálma Étterem Söröző - Debrecen
Pálma Étterem Söröző - Debrecen
Debrecen egyik legrégibb vendéglátó egysége a Nagyerdő kapujában található.

Az étterem családi, baráti vagy üzleti ebédek, vacsorák, valamint 120 főig rendezvények lebonyolítására alkalmas. Az étlapon a tradicionális magyar ételek mellett a mediterrán, mexikói és a távol keleti konyha remekei is megtalálhatóak.

http://www.palmapub.hu

47.5462023 21.6267913
 • étterem
Green Marker Hüse Vendéglő - Debrecen
Hüse Vendéglő - Debrecen
Az 1998-ban indult, jelenleg is családi vállalkozásként működő étterem Debrecenben, a 4-es főút (Kassai út) mentén, a Főnix Csarnokhoz és a Campushoz közel található

Csendes, nyugodt környezet, ahol a hagyományos házias ételeket kedvelő vendégek mellett a reformkonyha elkötelezettjei is megtalálhatják kedvenc fogásaikat.

http://www.husevendeglo.hu/

47.5416632 21.643371
 • étterem
Green Marker Csokonai Étterem Söröző - Debrecen
Csokonai Étterem Söröző - Debrecen
A söröző-étterem a Csokonai Színházzal szemben található klimatizált pincehelyiség, ahol különböző méretű és hangulatú termek állnak rendelkezésre, csoportok fogadására, rendezvények lebonyolítására.

Ételválasztékákban nemzetközi és hagyományos magyaros ételek gazdag kínálatát vonultatja fel. A vendéglátóhely a Magyar Gasztronómiai Szövetség által Védnöki táblával minősített.

 

http://www.csokonaisorozo.hu/

47.5293438 21.6283732
 • étterem
Green Marker Bohém Belgian Beer Cafe - Debrecen
Bohém Belgian Beer Cafe - Debrecen
Debrecen második legidősebb épülete ad otthont az étteremnek. Az étteremben a hagyományos belga ételeken kívűl a nemzetközi és a francia konyha különlegességeit kóstolhatják meg a vendégek.

A nagyméretû bárpult a Belgian Beer Cafék lelke, mely márványborítású, cukorkás szekrénnyel díszített és a minõségi sörcsapolás igényeit kielégítõ hûtõ- csapoló és mosogató rendszerrel van ellátva. A pult körül az egyedi, színes, cementlapos padlódíszítésen, a praktikus bárszékek szolgálják a sört szeretõ vendégek és a bárpultnál kiszolgálók közvetlen kapcsolatát.

A termeket tükörberakásos ( térnagyobbító ) keményfa burkolat, keretezett csiszolt üveges térelválasztók, ólombetétes ajtók, ablakok, egyedi fogasok, kalaptartók teszik meghitté. Az ülõbútorok többféleségét igény szerinti préselt fa, többszínû bársonyborítás biztosítja. A különleges tervezésû, vastag fa asztalok márványberakással, korsótartókkal jól illeszkednek a hely miliõjéhez. A különleges hangulatot segítik a sárgás fényt adó csillárok, ólomüveg-betétes, rejtett bárvilágítók és az asztalok felett belógatott, állítható magasságú, régi lámpák. A falakon és a teremben Belgiumra emlékeztetõ, valamint az ottaniak szokásaira utaló képek, ereklyék találhatók. Külön színfoltja ennek a franchise-nak a leuven-i kályha, mely még családiasabbá teszi a környezetet.

 

http://www.belgianbeercafe.hu/

 

47.5291404 21.6253986
 • étterem
Green Marker Barabás Étterem - Debrecen
Barabás Étterem - Debrecen
A Barabás Étterem Debrecen belvárosában a Nagytemplom és Református Kollégiumtól 100 méterre található.

Az étterem három különtermével 140 fő befogadására alkalmas, drink bárral, társalgóval. A különtermek kiválóan alkalmasak ebédek, vacsorák, tárgyalások sikeres lebonyolítására. Az üzleti rendezvények mellett családi, baráti események, esküvők ideális helyszíne.

http://www.klubbarabas.hu

47.532063 21.6272177
 • étterem
Green Marker Imregi Családi Vendéglő - Cegléd
Imregi Családi Vendéglő - Cegléd
Cegléd régi mezőváros, Kossuth városa, az Alföld kapuja, ahol az étterem található. A vendégtér régi polgári hangulatú, ahol 60 fő kényelmes vendéglátásról tudnak gondoskodni, a rendezvényterem 200 fő befogadására alkalmas. A konyha magyaros jellegű, de az étlapon megtalálhatók a reform és vegetáriánus ételek is.

http://www.imregivendeglo.hu

47.1656993 19.8044895
 • étterem
Green Marker V8 Vendéglő - Cece
V8 Vendéglő - Cece
Hazánkban az egyetlen V8-as vendéglõ, melyet eredeti Amerikai autók, alkatrészek, dísztárcsák, felnik, emblémák, rendszámok, képek díszítenek.

A Vendéglõ plusz érdekessége, hogy minden egyes dekorációja eredeti, Amerikából lett beszerezve, melyek sajátkezûleg lettek leszerelve különbözõ autóbontókból egy év alatt MIAMI-ben. A boxok Cadillac, Chrysler, Lincoln, Pontiac üléseibõl lettek még kényelmesebbé téve a hálás vendégek számára.
Egy szó mint száz a vendéglõ (Diner) úgy néz ki mint egy Amerikai autós múzeum. Úgy, hogy aki benzinvérû, vagy szereti a V8-as nagy vasakat, annak ideális végállomás egy hétvégi kiránduláshoz.

http://www.v8vendeglo.hu

46.771048 18.62882
 • étterem
Red Marker Vadvirág Csárda - Bükfürdő
Vadvirág Csárda - Bükfürdő
A Vadvirág Csárda Bükfürdőn a méltán híres gyógyfürdőjéről ismert nyugat dunántúli településen működik.

Bükfürdő frekventált területén a főút mellett helyezkedik el, a gyógyfürdő bejáratától 250 méterre. Az étterem negyed évszázados múlttal rendelkezik. A valamikori kicsi étteremből az évek során Bükfürdő egyik legnagyobb étterme lett.
A kerthelyiségben csaknem 200 vendég tud helyet foglalni az igazán egyedi stílusú mocsári nyárfából készült székeken és az asztalok mellett, a hatalmas lombú tölgyfák árnyéka alatt.
Az étteremben 100 fő, míg a különteremben további 30 vendég tudja élvezni kellemes élőzene mellett az ételek és italok ízharmóniáját.

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.vadviragcsarda.hu/

47.3806261626 16.7893195152
 • étterem
Green Marker Fürdő Étterem - Bükfürdő
Fürdő Étterem - Bükfürdő
A gyógyfürdő területén található a Fürdő étterem. Az egész évben folyamatosan nyitva tartó hagyományos étterembe gyakorta járnak vissza a külföldi és a hazai vendégek a széles ételválasztéknak és az udvarias, vendégközpontú kiszolgálásnak köszönhetően.

A nyaranta kerthelyiséggel bővülő étteremben a magyaros ízek, a hal, szárnyas- és vadételek, hideg - meleg svédasztal, hidegtálak készítése mellett az egészséges életmód jegyében vegetáriánus és grillezett ételkülönlegességeket, salátákat és főzelékeket is kaphatóak.
Az étterem kedvező adottságainál fogva kiválóan alkalmas különféle rendezvények megtartására. Helyet tudnak biztosítani 500 főig fogadások, esküvők és egyéb rendezvények lebonyolításához.
A Fürdő étterem kellemes nyáresti programokkal: sramlipartival, nóta- és operettesttel, borkóstolóval szórakoztatja látogatóit, ezen kívül minden este tánczene szól a vendégeknek.

http://www.furdoetterem.hu

47.378882591 16.7860364914
 • étterem
Green Marker Vadásztanya Vendéglő - Bük
Vadásztanya Vendéglő - Bük
Hal-vad-sertés-marha és szárnyasokból készült ételeket. Az étterem 200 főig alkalmas rendezvények lebonyolítására, májustól 250 férőhelyes kerthelyiség várja a vendégeket.

http://www.vadasztanyaetterem.hu/

47.384819 16.745931
 • étterem
Green Marker Rigótanya Étterem - Bük
Rigótanya Étterem - Bük
A Rigótanya Étterem több, mint csárda, a fürdőtől 1km-re!

A fogadó 2004. októberben nyílt. Tradicionális magyaros külsővel és belsővel rendelkezik. Kínálatunk: az étlapon főleg a magyar konyha remekei szerepelnek, kiegészítve azt az európai konyha ízvilágával, Magyarország kitűnő boraival és 33 féle pálinkával.
2008-ban a 100 legjobb magyar étterem közé választotta a Dining Guide. Családbarát környezet, játszótérrel, trambulinnal.

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.rigotanya.hu/

47.3732446484 16.7714881897
 • étterem
Red Marker Bajor Étterem - Bük
Bajor Étterem - Bük
A családias hangulatú Bajor Panzió és Étterem Aparthotel, Bük centrumában, csendes, nyugodt szubalpin klímájú környezetben helyezkedik el.

A Gyógy-és Termálfürdő a panziótól 1500 méterre található, mely megközelíthető autóbusszal, vagy DOTTÓ kis vonattal. Megállója 100 méterre található.

Kedves hangulat uralkodik, melyet finom magyar konyha gazdagít, alkalmanként élőzenével, és étlapról választható ebéddel, vagy vacsorával.

Az új épülethez kamerával őrzött, saját parkoló is tartozik.

 

http://bajorpanzio.hu

 

47.3755914426 16.7597293854
 • szállás
 • étterem
Green Marker Friedmann-ház, Teri néni étterme - Budaörs
Friedmann-ház, Teri néni étterme - Budaörs
Gyorsétterem a XXI. század igényeinek megfelelően. Ebédeljen a Teri néni éttermében vagy rendeljen étel házhozszállítást. Házias ételek, Profi módra...

A Teri néni étterme délben mint gyorskiszolgáló étterem működik.
Az étteremben a meleg ételeket pultsoron keresztül kínálják, az étterem munkatársai szolgálják ki a vendégeket. A salátabár, a cukrásztermékek és üdítő italok önkiszolgáló módon működnek. A kínálatban a vendég megtalálja a házias, magyaros izek melett, a nemzetközi, vagetáriánus, különleges fogásokat is.

http://www.friedmann.hu/

47.4584145 18.9434547
 • étterem
Green Marker Ypsilon Café-Étterem - Budapest
Ypsilon Café-Étterem - Budapest
A Ypsilon Café, amely étterem és kávézó, gyakran válik könnyed szórakozóhellyé, hangulatában átmenetet képez egy letisztult bár, lounge és kávéház között, s egyben a legkiválóbb találkozóhelyek egyike Budapest közepén, Zugló szívében.

Belső terének kialakítása, kényelmes bőrkanapés ülőhelyeivel, fesztelen atmoszférát teremt reggelik, üzleti ebédek, baráti összejövetelek, vacsorák alkalmára, vagy akár csak egy kis lazításra.
Az étterem különtermei, ideális helyszínek lehetnek különböző céges rendezvények, munkatársi, családi összejövetelek, baráti party-k lebonyolítására 20 - 150 főig, ahol segítünk egyéni elképzeléseik megvalósításában.
Az étlap és az ételek a nemzetközi modern konyha változatos ízvilágát jelentik, klasszikus magyar fogásokkal, folyamatosan változó megújuló ajánlatokkal.

http://www.ypsiloncafe.hu

47.5026778617 19.1070055962
 • étterem
Green Marker Víg Kalmár Étterem - Budapest
Víg Kalmár Étterem - Budapest
Egyedülálló ételválaszték (250 féle fogás). Borozó, kerthelyiség grillel, kemencével. Esküvők bankettek, családi rendezvények. Három nyelvű étlap, csapolt sör. Védnöki tábla. Asztalfoglalás csak telefonon!

http://www.vigkalmar.hu/

47.56404 19.1160172
 • étterem
Green Marker Új Tündérkert Étterem - Budapest
Új Tündérkert Étterem - Budapest
Az „Új Tündérkert” megelőző élete során villa volt lakószobákkal, tágas belső terekkel, hatalmas parkkal. A klasszicista jegyeket magán hordozó épület az 1890-es években épülhetett.

A konyha a hagyományos magyar alapokon nyugszik a kor igényeinek megfelelően kicsit átdolgozva, melyben itt-ott némi mediterrán ill. keleti elemeket is felfedezhetünk. Az ételek elkészítésénél  a "slow food" jegyében csak válogatott alapanyagokat használnak, mellőzve az elkészítést meggyorsító különféle sűrítőket, mártásporokat ill. késztermékeket.
Családi, baráti összejövetelek, találkozók, eljegyzések, esküvők, keresztelők, bálok, céges fogadások, konferenciák, sajtótájékoztatók, bemutató előadások lebonyolítása magas színvonalon, nagy szakértelemmel.
A 6400m2-es ősparkban 120 fős kerthelyiség működik a gesztenyefák árnyékában, ahol nyugodtan kávézhatnak vagy étkezhetnek a Kedves Vendégek miközben a gyermekek a hatalmas füves területen kedvükre játszadozhatnak.

http://www.ujtunderkert.hu

47.3936428 19.2021521
 • étterem
Green Marker Torockó Vendéglő - Budapest
Torockó Vendéglő - Budapest
Kőbánya egyik legrégebbi, a mai napig is üzemelő vendéglője, aminek választéka főként magyaros ételekből áll, de az étlapon megtalálható más nemzetek konyhájából egy kicsi ízelítő is.

A vendégek több mint 120 féle ételből válogathatnak. A helyben fogyasztás mellett lehetőség van az ételek elvitelére is.
A vendéglő 40 fő befogadására alkalmas dohányzó, és 120 fő befogadására alkalmas nemdohányzó részből áll. A Nemdohányzó rész két részre szeparálható, melyek 50-60 fő részére nyújtanak kényelmes elhelyezést. Mindkét termünkben lehetőség van családi illetve, céges ebédek, vacsorák, esküvők, egyéb rendezvények színvonalas lebonyolítására.

http://www.torockovendeglo.hu

47.4813556 19.1331261
 • étterem
Green Marker Tacuba Cafe - Budapest
Tacuba Cafe - Budapest
Hazai és nemzetközi étel, ital specialitások, koktélok a hét minden napján, nyáron mediterrán hangulatú grill terasz szeptembertől-júniusig péntekenként élőkoncertek a hazai könnyűzenei élet legkiválóbb előadóival.

A 80 fős étterem az év minden napján 11,00-24,00 üzemel, ahol a magyar és nemzetközi, tradicionális és reform ízekkel is egyaránt találkozhat. Az étlapot szezonálisan frissítik és havi ajánlatokkal bővítik. Hagyományosan kerül megrendezésre tavasszal a Spárga és Eper fesztivál és megnyílik az 50 fős mediterrán terasz, ahol a séf a vendégek kedvére süti kedvenc lávakövön sült ételeket. A nyáresti hangulatot fokozza a vérpezsdítő dallamok mellett a bármixer által varázsolt cocktail-show. Úgyszintén hagyományőrző a november közepén megrendezendő Márton-napi lakmározás.

http://www.tacubacafe.hu

47.4856886 19.2290977
 • étterem
Green Marker Széchenyi Főúri Söröző - Budapest
Széchenyi Főúri Söröző - Budapest
A Széchenyi Fürdő épületegyüttesében, minden patinájával és magas szintű minőségével, Budapest egyik legnagyobb fedett padlófűtéses kerthelyisége.

A Széchenyi Fürdő, majd a strand megépülése után 1927-ben nyílt meg a jelenlegi étterem elődje. 2005-ben a fürdő meleg vizének felhasználásával bevezették a padlófűtést a kerthelyiség burkolata alá, így az télen-nyáron kellemes hőmérsékletűvé vált. Az étterem vezetése különösen nagy gondot fordít az ételek és italok minőségére és az igényes kiszolgálásra.

 

http://www.szechenyietterem.hu/

47.51843249 19.0821790695
 • étterem
Green Marker Stefánia étterem – Budapest
Stefánia étterem – Budapest
2 éve megújult, légkondicionált étterem, különtermeivel akár 260 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas, esküvők, családi- és céges rendezvények, társasági összejövetelek jelenleg is kedvelt helyszíne.

Jellegzetes hagyományos és házias ételkínálat mellett bármilyen extra igényt igyekeznek kielégíteni. Az étterem könnyen megközelíthető busszal, trolival és gyalog egyaránt, az autóval közlekedőket pedig ingyenes parkoló várja.

http://www.stefania.hu/cikk/vendeglatas/etterem.html

47.5088201204 19.0942597389
 • étterem
Green Marker Sas Center Étterem - Budapest
Sas Center Étterem - Budapest
Az étterem a Szent István Bazilikával szemben, a belváros szívében található.

Az átriumos, klimatizált étterem 100 fő befogadására alkalmas. Könnyen megközelíthető, jó parkolási lehetőséget kínál. Tartozik hozzá egy 35 fős az étteremmel egybenyitható különterem Ebédidőben A'la Carte kínálattal, menükkel várják a vendégeket. Az étteremben ingyenes vezeték nélküli internetes hálózat (WLAN / Wifi) üzemel.

http://www.sascenteretterem.hu

47.5008742 19.0519703
 • étterem
Green Marker Négy Évszak Étterem - Budapest
Négy Évszak Étterem - Budapest
Kellemes, barátságos hely a Fehérvári út és Andor utca sarkán, a teraszon 36 férőhellyel.

Az étterem kedvező árakkal, bőséges kínálattal, évszakonként megújuló étlappal, jó parkolási lehetőséggel várja kedves vendégeit.

http://www.negyevszaketterem.hu/

47.4560643 19.0388828
 • étterem
Green Marker Haxen Király Étterem - Budapest
Haxen Király Étterem - Budapest
1893 óta fogadja vendégeit ez a tradicionális vendéglõ, ami ma Budapest egyik legkedveltebb helye, ahol megfordult már a város talán összes ismert mûvésze, politikusa, sportolója és üzletembere.

http://www.haxen.hu

47.5062128 19.0704453
 • étterem
Green Marker Gombás Étterem - Budapest
Gombás Étterem - Budapest
Pestszentlőrinc kertvárosában egyéni ételspecialitásokat kínáló, családias hangulattal rendelkező étterem.

1990. március 12 -én nyitott a Gombás Étterem 36 személyes kistermével, mely stílusáról elhíresült felszolgálónkról, Öcsi bácsiról kapta nevét. A vendéglátásban az igazi változást az étterem konyhája vívta ki egyedi stílusával, mely szerint minden étel egyedi, illetve saját kreáció.
1993-ban az étterem bővítésre szorult a nagy vendéglétszám miatt, ekkor egészült ki a három részes "L" alakú Bókay teremmel, ami részenként: 35 - 16 - 40 személy befogadására alkalmas (itt kapott helyet a nem dohányzó terület).
1995-ben épült a Zsuzsanna rendezvényterem, ahol 100 személy illetve állófogadás esetén 300 személy férőhelye biztosított.
1998-ban az igényeknek megfelelően egy a Zsuzsanna termeből nyíló 60 fő szórakozását biztosító Mediterrán teremmel bővült.
1999-ben pedig elkészült a vendégek által régóta várt, szép környezetben lévő 60 személyes nyári terasz.

 

http://www.gombasetterem.hu/

47.4367657 19.1807933
 • étterem
Green Marker Fortuna Panzió - Étterem - Budapest
Fortuna Panzió - Étterem - Budapest
Az étterem 1989 óta szolgálja ki Kedves Vendegei igényeit, a hazai ízektől a legínyencebb fogásokig.

Az étterem 1989 óta szolgálja ki Kedves Vendegei igényeit, a hazai ízektől a legínyencebb fogásokig.
Ez alatt a közel 20 év alatt Zugló meghatározó éttermévé vált. Vezető szerepét folyamatosan megújuló kínálattal és a legapróbb részletekre kiterjedő odafigyeléssel kívánja megőrizni. Az étlapról 99 étel választható. A vendégeink körében osztatlan sikert aratnak a magyar, a francia és az erdélyi konyha gyöngyszemei.

http://www.fortunahotel.eu

47.5242436 19.1343597
 • étterem
Green Marker Fortuna Étterem - Budapest
Fortuna Étterem - Budapest
A budavári Fortuna Étterem a történelmi várnegyed méltán híres, tradicionális étterme.

Az épület pince és alagút rendszerét a XII. században, III. Béla király idején kezdték kialakítani, s a XIV. században, Anjou Károly Róbert alatt készült el az eredeti épület-együttes. Az azóta eltelt hat évszázadban a történelem viharos és békés időszakaiban sokféle célra szolgált a Fortuna Ház. Itt jelent meg 1473-ban Hess András nyomdájában az első nyomtatott könyv Magyarországon, s 1777-ben működött itt először katonatiszti vendégház és vendéglő. 1901-ben alakult ki az épület-együttes mai formája, amely a II. Világháború alatt súlyosan megrongálódott, de helyreállítás után 1957-ben megnyílt a Fortuna Étterem. Az épület dongaboltozatú kapualja, a földszinti, ülőfülkékkel díszített termei, sziklába vájt pincéi történelmi üzenetet hordoznak.

http://www.fortuna-restaurant.hu

47.5026943 19.0329404
 • étterem
Green Marker Fenyőgyöngye Vendéglő - Budapest
Fenyőgyöngye Vendéglő - Budapest
A vendéglő a Hármashatár hegyen, a Budai Parkerdõ közepén fekszik csendes, nyugodt környezetben.

A Fenyõgyöngye 1935-ben épült, és hamar a színházi elõadások utáni vacsorák és a kirándulók kedvelt helye lett. Az akkori családias hangulat megõrzésére törekszik a mostani gárda is a hagyományos magyar ételek széles választékával, ízvilágával.

http://www.fenyogyongye.hu

47.5403467 19.005865
 • étterem
Green Marker Carmel Glatt Kóser Étterem - Budapest
Carmel Glatt Kóser Étterem - Budapest
A Carmel Étterem 1987 óta áll a vendégek rendelkezésére, 2008 áprilisától pedig Glatt Kóser Étteremként üzemel.

A megújult étlapon nemzetközi és magyaros ételspecialitások, zsidó ételkülönlegességek egyaránt megtalálhatóak. Az igényesen felújított 100 fõs étterem két szinten üzemel. Egy 25, 16 és egy 10 fõs vip különteremmel is rendelkezik, mely ideális lehet családi, üzleti és egyéb összejövetelek megrendezésére.

http://www.carmel.hu/

47.4987617 19.061846
 • étterem
Green Marker Caffe la Terra - Budapest
Caffe la Terra - Budapest
Mediterrán konyha, kiváló borok, igényesen elkészített kávé, mindezt egy hangulatos teraszon élvezhető!

A Caffe La Terra konyhája az ízek, az illatok, a színek és az aromák eszményi harmóniájának gasztronómiai laboratóriuma. A tökéletesen elkészített ételek étterme: olyan ízek kerülnek egy tányérra, amelyek eddig ismeretlenek voltak a kalandéhes vendég ízlelőbimbói számára, ugyanakkor olyan páratlan harmóniát alkotnak, amely szinte elbódítja a vendéget és valóban a gasztronómia mennyországába repíti őt.
Felülmúlhatatlan íz-kombinációk tökéletes harmóniája. De az étterem nem elégszik meg ezzel: mesés belső tér, meleg hangulat - vagy éppen hűvös nyári terasz - várja azt, aki valami újra, eredetire, valami igazán különleges gasztronómiai élményre vágyik a fővárosban.

http://www.caffelaterra.hu

47.4911582 19.0162418
 • étterem
Green Marker Búsuló Juhász Étterem - Budapest
Búsuló Juhász Étterem - Budapest
Étterem a Gellért-hegyen gyönyörű panorámával, nagypolgári környezettel és klasszikus magyar konyhával.

Az étteremet 1937-ben alapították. Nyáron egyedülálló panoráma terasszal rendelkezik. Télen meghitt hangulatú nagyteremmel és minden nap cigányzenével állnak a vendégek rendelkezésére.

http://www.busulojuhasz.hu

47.4853349 19.0404184
 • étterem
Green Marker Belcanto Étterem - Budapest
Belcanto Étterem - Budapest
Élőműsoros vacsorázóhely, éneklő pincérekkel. Délben olcsó étkezési lehetőség, műsor nélkül.

Minden héten más és más hatfogásos menü.  Aki soknak találja a teljes menüt, annak lehetősége van azt lerövidíteni egy vagy két fogással. Természetesen az ár ennek arányában csökken. A menükhöz az italokat csak ajánlják, de mindenkire rábízzák a döntést.

Az étterem nyitva tartása úgy alakul, hogy hétfőtől-szombatig 12-15 óráig alacsony árakkal várják a vendégeket. Az esti szolgáltatás 16-24 óra között vehető igénybe, s ezen belül 20-24 óra között van a műsor. A vasárnapi nyitva tartás az előzetes foglalások szerint alakul.

 

http://www.belcanto.hu

 

47.5025605 19.0579313
 • étterem
Green Marker Bagolyvár Étterem - Budapest
Bagolyvár Étterem - Budapest
Bagolyvár egy étterem, ahol az ebédlőben és a két grillteraszon házias ételekkel, mosolygós kiszolgálással és hagyományos vendégszeretettel kényeztetik a vendéget.

Először Gundel Károly nyitott éttermet az ódon, erdélyi-stílusú épületben 1913-ban. A nagyszerű éttermes ekkor elhatározta, hogy a Gundel étterem szomszédságban családi jellegű éttermet nyit az Állatkert látogatói számára. Az étterem azért kapta ezt a különös nevet, mert helyén egy zegzugos faépület emelkedett, amelyben hajdan akár baglyok is lakhattak.
A családias hangulatú vendéglő azóta többször is megújult, legutóbb 1993-ban nyitott újra, s azóta kedvelt étkező helye számtalan törzsvendégének és az átutazó vendégeknek egyaránt. Az alapgondolat egyszerűen nagyszerű: azok az ízek és ételféleségek, amelyek végigkísérik az életünket, többnyire nőkhöz kötődnek - édesanyához, nagymamához, dajkához. A Bagolyvár azon kevés vendéglők egyike a nagyvilágon, ahol kizárólag nők dolgoznak.

http://www.bagolyvar.com

47.5171686 19.0774021
 • étterem
Green Marker Határmenti Vigadó - Bozsok
Határmenti Vigadó - Bozsok
Az étterem az osztrák határtól 300 méterre a bozsoki szőlőhegyen helyezkedik el.

Az igazán patináns, magyaros csárda közvetlenül az erdő szomszédságában panorámás, 120 férőhelyes teraszával páratlan élményt nyújt az odalátogató vendégeknek.

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.hatarmentivigado.hu/

47.3254141544 16.4835691452
 • étterem
Green Marker Kisvendéglő a Hargitához - Békéscsaba
Kisvendéglő a Hargitához - Békéscsaba
1991 óta, családi vállalkozás formájában működtetett kisvendéglő.

Főként erdélyi ételek, specialitások szerepelnek az étlapon. Az üzemeltető célja a hagyományőrzés úgy a külső megjelenésben, mint az étlapon is. Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által.

http://www.hargitavendeglo.hu

46.6738286 21.063649
 • étterem
Green Marker Csillag Étterem - Barcs
Csillag Étterem - Barcs
A Csillag étterem Barcson, a 6-os és 68-as utak kereszteződésében található, a határátkelőtől mintegy 1,5 km-re.

Mintegy 80 vendég befogadására alkalmas III. kategoriás étterem. 20 fõs különtermében üzleti tárgyalások, családi rendezvények bonyolíthatók. Konyhájára a klasszikus magyar ízek jellemzõk. Elõrendelés alapján nyárson sült malac, bárány, csirke, kacsa, nyúl és roston sült ételek is rendelhetõk.

http://www.csillagetterem.hu

45.9593841 17.4715474
 • étterem
Green Marker Szkíta Étterem és Diszkóbár - Balatonmáriafürdő
Szkíta Étterem és Diszkóbár - Balatonmáriafürdő
Hangulatos, kulturált környezetben várja vendégeit a szezonális étterem és diszkó a balatonmáriai központban.

Figyelmes kiszolgálás, kedvező árak, finom ételek, gombócos és lágyfagylalt, kürtöskalács. Játszótér a zöldnövényes kerthelyiségben.

http://www.szkitaetterem.hu

46.7050261 17.3706463
 • étterem
Green Marker Kismatróz Étterem - Balatonmáriafürdő
Kismatróz Étterem - Balatonmáriafürdő
Balatonmáriafürdőn, a kikötőnél található étterem.

Kellemes vízparti környezet, magyaros ételek, vadételek, balatoni halspecialitások, szolid árak.

http://www.kismatroz.hu

46.704315 17.3817681
 • étterem
Green Marker István Grill- és Fagylaltkert - Balatonmáriafürdő
István Grill- és Fagylaltkert - Balatonmáriafürdő
Vendéglő Balatonmáriafürdő és Balatonfenyves határán, Balatonmáriafürdő-alsói nagy szabadstrandnál.

Az étterem magyaros konyhával, grill ételekkel, fitness salátákkal, valamint olasz receptek alapján készült pizza- és fagylalt-különlegességekkel szeretettel várja kedves vendégeit! Ne hagyja ki étkezés után a Balatoni borvidékek különleges zamatú gyöngynedűinek egyikét. Közvetlenül az étterem mögött helyezkedik el a Temető utcai parkosított szabadstrand, aminek területe több mint 16 ezer négyzetméter.

http://www.istvangrill.hu/

46.7055556 17.4348163
 • étterem
Green Marker Ági's Steak Haus - Balatonkeresztúr
Ági's Steak Haus - Balatonkeresztúr
A világos, tágas és kényelmes kerthelyiséggel valamint az elegáns étteremmel különbözõ Steak, Pizza és Saláta-különlegességekkel szolgál.

A világos, tágas és kényelmes kerthelyiséggel valamint az elegáns étteremmel különbözõ Steak, Pizza és Saláta-különlegességekkel szolgál.
Különösen a halételválasztékra büszkék az üzemeltetők.
Az éttere, magyar és nemzetközi konyha széles választékait kínálja vendégeiknek. Gyermektálak 30%-os árengedménnyel kaphatók. Gyerekeknek játszótér biztosított. Minden szerdán és szombaton 19 órától tánczene!

http://www.agisteak.hu/

46.702718 17.4362546
 • étterem
Green Marker Nádas Csárda - Balatonkenese
Nádas Csárda - Balatonkenese
Az étterem 1994-ben nyitotta meg kapuit Kedves Vendégei elõtt, a „Balaton-Keleti kapujában”, Balatonkenesén.

Azóta számos átalakuláson ment keresztül. Egy, a korszak igényeinek, és elvárásának megfelelõ konyha került kialakításra, a HACCP minõségbiztosítási rendszernek megfelelõen.
Klimatizált vendégtér megnagyobbítása is elkészült, így 106 személyt tudnak vendégül látni az étteremb. Az étteremben kialakításra került a dohányzó és a nemdohányzó rész.
Az ételek a magyaros konyha ízeit képviselik, de a könnyebb ételek kedvelõi is megtalálják a számukra ízletes ételeket.

 

http://www.nadascsarda.hu/

47.0323494 18.1167657
 • étterem
Red Marker Szőlőskert Fogadó - Étterem - Balatongyörök
Szőlőskert Fogadó - Étterem - Balatongyörök
Szálloda és étterem a Keszthelyi-hegység tövében.

Megközelíthető Sopron felöl a 84-es úton Balatonedericsig, majd a 71-es úton Keszthely felé a 96.kilóméterkõtõl 100m-re a fõút mellett.
Szolgáltatások: tusoló, WC minden szobában, színes Satelit TV, Wifi, saját, zárt térítésmentes parkoló, étterem, magyaros konyha, széf. Nem dohányzó szobák, telefon. Egész évben nyitva. Szoba reggelivel, félpanzióval, vagy panzióval.

 

http://www.szoloskert.ini.hu/

46.761634599 17.3483777046
 • szállás
 • étterem
Green Marker Rózsakert Étterem - Balatonföldvár
Rózsakert Étterem - Balatonföldvár
A Rózsakert Étterem Balatonföldváron található.

A nyitott teraszos étteremben több mint 100 féle ételből választhat a kedves vendég, a jellegzetes magyaros ízeken kívül az étlapon nemzetközi gasztronómiai különlegességek is megtalálhatók.
Az étterem adottságai alapján kiválóan alkalmas konferenciák, ünnepélyek, partyk, családi események, esküvők teljes körű lebonyolítására akár 400 fő részvételével - állófogadás esetén még nagyobb létszámra is.

http://piknik.hu/index.php?page=rozsakert&option=rk_bemutat&lang=hun

46.8487897 17.8787558
 • étterem
Green Marker Koloska Csárda - Balatonfüred
Koloska Csárda - Balatonfüred
A Koloska Csárda, a Tamás-hegy alján megbúvó Koloska-völgy, Balafonfüred régi kirándulóhelye közvetlen közelében található.

Az arácsi városrész központjából a Béke utca öreg házai között vezet a kiépített út a csárdáig.
A hangulatos erdei környezetben kedveltek a szabadban elkészített grill ételek, sült szalonna, bográcsban főzött gulyás.
Az étlapon szereplő ételek között található Balatoni fogas, Kacsasült párolt káposztával, Arácsi "bicskás" pecsenye, Rablóhús nyárson, Libamáj és különféle vadétel-specialitások.
Mindezen ételek mellé rendelhetőek kitűnő balatonfüredi és tihanyi borok.
Az étvágyat és a kellemes hangulatot fokozza minden nap a cigánymuzsika.
Nagyszerű lehetőség az erdei sétakocsikázás és a lovaglás. A csárdában szívesen fogadnak csoportokat, számukra különtermet tudnak biztosítani.

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.koloskacsarda.hu/

46.9790079828 17.8903770447
 • étterem
Green Marker Tölgyfa Csárda - Balatonfüred
Tölgyfa Csárda - Balatonfüred
Tihanyi félszigetre néző, gyönyörű panorámával rendelkező csárda.

Balatonfüred legszebb panorámája tárul elénk, ha betérünk az 1950-es évek végétől működő Tölgyfa Csárdába.
A főépület 1773-ban épült, régen pince és présház, jelenleg étteremként működik. Csoportos rendezvények, esküvők, borkóstoló, "Lovagi lakomák" lebonyolítására alkalmas.
A terasz - rossz idő esetén is - alkalmas vendégfogadásra egy fedett teraszrésszel, ahonnan szintén élvezhető a páratlan panoráma a Balatonra.
Csoportok fogadására és esküvők rendezésére szintén alkalmas. Hideg idő esetén teraszfűtővel kellemes hőmérsékletet lehet biztosítani.
Az étteremhez kapcsolódó belső pincénél - mely szintén étterem - is tükröződik a régi kor hangulata.

http://www.tolgyfacsarda.hu

46.9512258 17.8875814
 • étterem
Green Marker Halászkert Étterem - Balatonfüred
Halászkert Étterem - Balatonfüred
Balatonfüreden, a megújult reformkori városrészben, a 71-es balatoni főút és a Zákonyi Ferenc sétány kereszteződésénél található a település egyik legrégebbi, legpatinásabb étterme.

A Halászkert az 1940-es években már nagy népszerűségnek örvendett a halételeket kedvelők körében. Ekkoriban még viszonylag kis kerthelyiség és nádtetős épület várta a betérő vendégeket, ám az épület 1961-ben teljesen leégett.
A nemzetközi hírű, Kossuth- és Ybl-díjas építész, Makovecz Imre tervei alapján 1963-ban újjáépült az étterem, amely azóta is romantikus vacsorázó hely Füreden.
Az étterem a halválasztékára különösen büszke, számos más, különleges étel közül ezek a legkeresettebbek. Ízeikben és tálalásukban őrzik, felidézik a tóparti táj jellegzetes hangulatát. A balatoni halászlé harcsafilével, a harcsapörkölt túrós csuszával és a harcsamáj vaslapon sütve hagymás tört burgonyával kiemelkedik a sokszínű választékból.

http://www.halaszkert.hu

46.9520345863 17.8888374567
 • étterem
Green Marker Csirke-Csülök Ház - Balatonfüred
Csirke-Csülök Ház - Balatonfüred
Balatonfüreden a 71-es út mellett látványkonyhával üzemelű vendéglő.

A vendéglő magyaros ételekkel, házias ízekkel várja a vendégeit. Egyedi ételek: 2-4 személyes burjúcsülök, faszénen egészben sütött malac, grillcsülök párolt káposztával, báránysült.

http://www.csirkecsulok.hu

46.960282 17.8937191
 • étterem
Green Marker Borcsa Étterem - Balatonfüred
Borcsa Étterem - Balatonfüred
Balatonfüreden, a Balaton legszebb sétánya, a romantikus és egyben idilli Tagore-sétány keleti végénél található a népszerű vendéglátó komplexum: a Borcsa Étterem.

Működését 1984-ben kezdte meg, 2000. augusztusától pedig teljesen megújulva, töretlen és egyre nagyobb népszerűséggel várja vendégeit: a sétányról betérő hölgyeket, urakat, valamint az Eszterházi Strandon fürdőző, napozó vendégeket. Az étterem évek óta a balatoni vendéglátás messze híres színfoltjának számít.

Az épületkomplexumban 200 fő befogadására alkalmas, igényes és elegáns fedett terem, 200-300 fős nyitott terasz, 80 fős Pizzéria, 80 fős konferencia– és különterem, valamint panoráma terasz áll a vendégek rendelkezésére. Az étteremben kedvező árakkal, különleges grillezett húsokkal, halakkal, vad- és szárnyas ételekkel, valamint a balatoni borvidék legjobb bortermelőinek boraival, sör–, kávé- és fagylaltkülönlegességekkel, fitness, vegetáriánus és gyermek menüvel várják a kedves vendégeket.

 

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.borcsaetterem.hu

46.9566299573 17.902328968
 • étterem
Green Marker Baricska Csárda - Balatonfüred
Baricska Csárda - Balatonfüred
A balatonfüredi Baricska Csárda nagy történelmi múltra tekint vissza, ahogyan azt a XIV. századból fennmaradt korabeli feljegyzések is bizonyítják. Az ekkor még 'Barychka' néven említett területen már a XVIII. században is csárda működött, messze földön híres gasztronómiai kínálattal.

Az immár 199 éves Baricska Csárda által kínált programlehetőségek is ezt az összefonódást sugallják. Ha hagyományos programokat keresünk, találunk nyári vigasságot vagy éppen szüreti mulatságot, ám az igényes modernség jegyében a 2007-ben útjára bocsátott Pódium sorozat is jó döntésnek bizonyul. Bármely programot is választja az ősi csárda vendége, az élő cigányzenével kísért vacsora mellől nem hiányozhatnak a kiváló balatoni borok sem.

A Baricska Csárda tulajdonosai azt a célt tűzték maguk elé, hogy e vendéglátóhely legyen a gasztronómia, a borkultúra, s a kultúra egy olyan szentélye, amely hirdeti a messze földön híres magyar borászat és ételkészítés hagyományait, hírnevét.

http://www.baricskacsarda.hu

46.9641769 17.8865801
 • étterem
Green Marker Cimbora Grillkert - Balatonfüred
Cimbora Grillkert - Balatonfüred
Az étterem közvetlenül a 71-es főút mellett található, 5 percre a vasútállomástól, a hajóállomástól és a híres balatonfüredi sétánytól.

150 férőhelyes kerthelyiség, árnyat adó szőlőlugas.
A teraszon grillkonyha üzemel, ahol a vendégek előtt készülnek faszénparázson a különféle húsok: pulyka, tarja, oldalas, bélszín, rablóhús, valamint csirke- és libacomb.
Az önkiszolgáló salátáskocsiról 10 féle salátából a vendégek maguk választathatják ki ízlésüknek megfelelőt. A melegkonyha kínálatán szerepelnek a hagyományos magyaros ételek, mint például a gulyás, pörkölt, Bakonyi sertésborda, stb.… A vendégek üdítőitalokkal, magyar borokkal, üveges és csapolt sörrel enyhíthetik szomjukat.

http://www.cimboragrillkert.hu

46.9512258 17.8875814
 • étterem
Green Marker Ottilia Vendéglő - Balatonalmádi
Ottilia Vendéglő - Balatonalmádi
Étterem Balatonalmádi központjától pár percre.

Az étterem Balatonalmádi központjától pár percre, a már messziről is jól látható Ramada Hotel parkolójának bejáratával szemben található. 50 fős belső étteremmel, 100 fős kerthelyiséggel rendelkezik. Az étlapon a magyaros és a nemzetközi konyha bő választékából rendelhetnek. Külföldi vendégek részére az étlap 13 nyelven áll rendelkezésre.

http://www.ottilia.hu

47.0307332 18.0197423
 • étterem
Green Marker Liget Kávéház és Étterem - Balatonalmádi
Liget Kávéház és Étterem - Balatonalmádi
Kávéház Balatonalmádi öregparkjában, a már 1928-ban is meglévő kávéház épületében.

Az étterem 1993 óta működik egy egyedülállóan gyönyörű balatoni, vízparti környezetben, egy öregparkban. A vendégkör kifejezetten nemzetközi. Az üzemeltető célja a feltétel nélküli magasszínvonalú szolgáltatás. Céges és egyéni rendezvények elvárásának megfelelően jártassággal, gyakorlattal is rendelkeznek.

 

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.ligetkavehaz.eu

47.0281316645 18.0197276473
 • étterem
Green Marker Paprika Csárda - Balatonfenyves
Paprika Csárda - Balatonfenyves
Magyaros ételekkel és halkülönlegességekkel várják minden kedves vendégüket az étteremben, kedvezõ árakon a megszokott kiváló minõségben.

Úgy a kerthelyiségben, mint az étteremben, a Paprika csárdában mindenhol megtalálja a magyaros környezetet és vendégszeretetet. A parkoló õrzött és a gyerekek számára szép játszótér van.
Nem csak stílusos környezetet, finom konyhát, gyors kiszolgálást, hanem válogatott italokat is kínálnak.
Náddal fedett, eredeti étterem, körülvéve egy nagy kerttel. A konyhafõnök gondoskodik a tipikus magyar (környékbeli) specialitásokkal nagy választékban, ami nemcsak az ételekre, hanem az italokra is vonatkozik.

http://www.csardapaprika.hu
46.7040395 17.4427527
 • étterem
Green Marker Kuckó Étterem - Balatonalmádi
Kuckó Étterem - Balatonalmádi
A balatonalmádi Kuckó Étterem a Balaton észak-keleti csücskében, a 71-es út mentén található a város központjában.

Az étterem előtt ingyenes parkolási lehetőség van. A vendégeket a teraszon nádtetős boxok, látványkonyha, ízletes magyaros és grill ételek várják.

Az étterem teraszán 140-150 főt tudnak fogadni. Ezen kívül belső teremben 40-50 főiglehet  rendezvényeket lebonyolítani.

http://www.kuckoetterem.hu

47.0289887 18.0146236
 • étterem
Green Marker Határ Étterem - Balatonalmádi
Határ Étterem - Balatonalmádi
Modern épületben, hangulatos környezetben található étterem, udvarias kiszolgálással, házias ízekkel és szolid árakkal.

Az étterem rendkívül könnyen megközelíthető, közvetlenül a 71-es számú főút mellett található, kitűnő parkolási lehetőséggel rendelkezik.
Családi, baráti és céges rendezvények színvonalas lebonyolítása nagy kedvezményekkel!

http://www.hataretterem.hu

47.0182032 18.0057262
 • étterem
Green Marker Fék Étterem - Balatonakali
Fék Étterem - Balatonakali
Az étterem 2004 óta probálja meg megnyerni mindazon vendégek figyelmét, akiknek fontosak a finom és változatos étkek, valamint barátságos kiszolgálás.

Az étterem elsõsorban magyaros, és erdélyi ételeket kínál, de figyelembe veszik a gasztronómia nemzetközi trendjeit, a korszerû táplálkozás követelményeit. A konyha kínálata gazdag és változatos. Az étlap 3 nyelven készült, és közel 100 féle étel közül válogathat az ide látogató.
Az étterem három jól elkülöníthetõ részre osztható; 50-60 fõs pince étteremre, kb 40 fõs cukrászdai rész, valmint egy 100 fõs árnyas teraszra.

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.fekabc.hu

46.8834986 17.7494534
 • étterem
Green Marker Svejk Vendéglő - Balassagyarmat
Svejk Vendéglő - Balassagyarmat
A Svejk Vendéglőt Balassagyarmaton, Budapesttől mintegy 80 km-re a nagytemplom utcájában találják meg a kedves vendégek.

Az étterem 7 éve üzemel, ez idő alatt folyamatos bővítésekkel, fejlesztésekkel sikerült elérni a jelenlegi képet. Egy 55 fős, a monarchia idejét idéző étteremmel, 35 fős rusztikális különteremmel és a nyári hónapokban 140 főt befogadó fedett kerthelyiséggel.

http://www.svejkvendeglo.hu

48.0790005 19.2910147
 • étterem
Green Marker Fekete Berek Étterem - Bakonycsernye
Fekete Berek Étterem - Bakonycsernye
Az étterem a Bakony északkeleti lábánál, a Zirc-Móri összekötő út mellett helyezkedik el. Külső-belső megjelenésében harmonikusan kapcsolódik a környező tájhoz.

Az étterem igényes kialakítása megfelelő körülményeket biztosít családi és egyéb alkalmak színvonalas megrendezésére. Szórakozásra, kikapcsolódásra vágyóknak számtalan lehetőséget kínál a környék.
Lehet lovagolni, teniszezni, horgászni, vadászni, túrázni, valamint kellemes környezetben kerékpártúrákat tenni.

 

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.feketeberek.hu

47.3225876 18.0933797
 • étterem
Green Marker Muskátli Vendéglő és Cukrászda - Badacsonytomaj
Muskátli Vendéglő és Cukrászda - Badacsonytomaj
A 71-es főút mellett Badacsonytomajban hangulatos balatoni környezetben található a Muskátli Családi Kisvendéglő és Cukrászda.

Hhagyományos magyar konyha ízletes ételsoraival, házilag készített omlós süteményekkel és saját pincészetben érlelt zamatos badacsonyi borokkal várják az átutazóban lévő vendégeket.
 Hétvégén mindig izgalmas meglepetés-ételsorral, napi specialitással lepik meg a betérőket.
Családi meglepetés bulikra, születésnapi ünnepségekre, céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, esküvőkre és ballagásra az egyéni kívánságok és igények egyeztetésével alkalmas a hely.

http://www.muskatli-vendeglo.hu

46.8025326 17.5161299
 • étterem
Green Marker Kisfaludy-ház Étterem - Badacsonytomaj
Kisfaludy-ház Étterem - Badacsonytomaj
Műemlékház, terasz felejthetetlen panorámával.

Magyar és nemzetközi konyha. Badacsonyi és táj jellegű borok. Főszezonban cigányzene.
Terasz felejthetetlen, lélegzetelállító panorámával, romantikus, természetes környezet.
Parkolás az étterem mellett személygépkocsiknak, mikrobuszoknak.
Túrataxik a badacsonyi posta elöl.
A terasz befogadóképessége: 200 fő A belső termek befogadóképessége: 25, 25, 40 fő. Pince (borozó) befogadóképessége: 80 fő

A helymeghatározás nem pontos!

http://www.kisfaludyhaz.hu

46.7931993534 17.4966931343
 • étterem
Green Marker Terrano Étterem és Kávézó
Terrano Étterem és Kávézó
Étterem Albertirsán, online rendelési lehetőség

2007 tavaszán nyitotta meg kapuját Albertirsa központjában az étterem. Házhozszállítás, napi menü rendelési lehetőség, bőséges ételválaszték.

www.terrano.hu

47.2459556 19.6146247
 • étterem
Green Marker Csopak vendéglő és pizzéria
Csopak vendéglő és pizzéria
Vendéglő és pizzéria Ajkán

Csingeri úton található étterem online étlappal

www.csopakvendeglo.hu

47.0987929 17.5687658
 • étterem
Red Marker Lila akác panzió és étterem
Lila akác panzió és étterem
A panzió Abonyban a 40-es főúton található, Szolnoktól 10km-re.

A Panziótól 500m-re található a Magán Zoo - Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark, ahol a kedves látogatók a belépőjegy mellé egy ajándék kupont kapnak, melyért 20% kedvezménnyel választhatnak az étterem kínálatából.
A 100 fős étterem házias ízekkel, bőséges adagokkal és szolid árakkal áll a vendégek rendelkezésére.
Hagyományos magyaros ételeken túl speciális vadételekkel is vannak.
Ticket és Sodexo utalványokat, valamint Chéque déjeuner étkezési és ajándékutalványt elfogadnak.

www.lilaakac.fw.hu

47.1851035 20.0215847
 • szállás
 • étterem
Green Marker Aranykagyló Vendéglő - Badacsonytomaj
Aranykagyló Vendéglő - Badacsonytomaj
Az Aranykagyló vendéglő Badacsonytomajon a Béke utcában található.

Családias légkörrel,szívélyes fogadtatással várják kedves vendégeiket. A vendéglõ ízlésesen berendezett, 130 fő befogadására alkalmas. Ezen belül 90 fős különterem és nyári idõszakban 80 fõs terasz áll a vendégek rendelkezésére, amelyek alkalmasak üzleti megbeszélésekre, oktatások, valamint esküvõk, egyéb családi ünnepségek, baráti találkozók megrendezésére. A kitûnõ, házias ételekkel, pizzával, a hazai és nemzetközi konyha mestermûvei kerülnek a vendégek elé.

http://www.aranykagylo.hu

46.8112595 17.5132558
 • étterem
Red Marker Tímár Vendégház - Parádsasvár
Tímár Vendégház - Parádsasvár
Egy erdei környezethez illeszkedő, új építésű, igényes kivitelezésű, klimatizált erdőszéli ház várja a hegyvidéki csendes pihenésre vágyókat Parádsasváron, a Mátra egyik legszebb falujában. A fedett lakóteraszokról a mátrai hegyláncok és hegycsúcsok (Kékestető, Mogyorós-orom) lenyűgöző látványa tárul a vendégek elé.

A vendégház a kis hegyi falu csendes helyén, a piros keresztes turista út mellett található telken épült. Környezetében új vagy felújított hangulatos házak állnak. A falu központja öt percre van.

A földszinten két külön bejáratú kisebb lakóegység helyezkedik el. Bejáratuk az utcai fronton van.  Kétszárnyas teraszajtóik  a délkeleti közös fedett teraszra nyílnak. Hűvös időben a másfél szobás apartman nappalijában a földszinten elhelyezett összes vendég is összejöhet. Az emeleti két hálószobás, társalgós lakóegység elkülönülve is igénybe vehető.

honlap: http://www.matraiszallas.eu/

47.9121464391 19.9698679447
 • szállás
Red Marker Bai Panzió - Budapest
Bai Panzió - Budapest
Pest déli részén nyugodt , kertvárosi övezetben található kis családi panzió. A városközponttól 7 km -re, autóval 10 - 20 perc, tömegközlekedési eszközzel (metróval és villamossal) 30 - 40 perc alatt érhető el. A panzióban 3 db kétágyas, pótágyazható és 4 db kétágyas szobánk áll rendelkezésre, minden szobában TV, zuhanyzó, mosdó, WC, légkondicionálás van, bébi ágy kérhető.

http://www.baipanzio.hu/

47.4275777 19.1187653
 • szállás
Red Marker Villa Balaton Vendégház - Balatongyörök
Villa Balaton Vendégház - Balatongyörök
Balatongyörök legszebb részén, a Balatontól 200 m-re egy családias és gyermekszerető hangulatú vendégház a Balaton csodálatos panorámájával, a vulkanikus hegyek látványával várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A vendégszobák franciaágyasak saját fürdőszobával, hűtővel és klímával vannak felszerelve. Ébredés után külön szinten hangulatos, tágas, világos reggelizőbe, bőséges-változatos reggelivel várják a vendégeket.

http://www.balaton-nyaralas.hu/

A panoráma teraszok jó lehetőséget kínálnak egy napsütéses reggelihez vagy egy esti gyertyafényes beszélgetéshez, borozgatáshoz, ahol még a Balaton csodálatos és változatos képében is gyönyörködhet.
A nyári hónapokban a kerti úszómedence nyugágyakkal, kerti bútorokkal, napernyőkkel, télen a szauna kínál felfrissülést. Gyermekek részére játszótér és homokozó. A bekerített, zárt udvaron belül saját személygépkocsi parkoló.

 

46.7676396 17.3592909
 • szállás
Red Marker Blahajó Vitorlás bérlés - Balatonszemes
Blahajó Vitorlás bérlés - Balatonszemes
Balaton 25 típusú vitorláshajó bérelhető: 25 láb hosszú, tavi és partközeli tengeri vitorlázásra egyaránt alkalmas, kerek bordaformájú családi túravitorlás. Tágas belső terekben 4 kényelmes ágy, főzőlap, mosogató, kémiai WC, asztal és polcrendszer található. A különböző rakterek jó rakodási lehetőséget biztosítanak. A szalonban és az orrkajütben négy felnőtt számára van alvóhely, utazókapacitása hat fő. Tágas munkatere nemcsak a kikötőben és a szabadidősportban kényelmes, hanem a versenyeken is biztonságos, bő mozgásteret nyújt a kormányosnak és a legénységnek. Jó stabilitású és manőverező képességű, könnyen kezelhető vitorlás.

http://www.blahajo.hu

46.8141157432 17.7691955591
 • sport
Red Marker Margaréta Panzió - Hajdúnánás
Margaréta Panzió - Hajdúnánás
A panzió Hajdunánás csendes, nyugodt övezetében, a termálfürdőtől 300m-re található. Egész évben nyitva tartó, 2-3 ágyas (francia ágyas), igényes, klímával felszerelt szobákban minibár, tv, fürdőköpeny, ingyenes wireless internet. Pihenésre, főzésre, sportolásra, játékra kialakított füves árnyas udvar. Vendégek számára zárt parkolót, kerékpár kölcsönzési lehetőséget biztosítanak.

http://www.margaretapanzio.hupont.hu/

47.8335554218 21.4258089069
 • szállás
Red Marker Reneszánsz Panzió - Balatonvilágos
Reneszánsz Panzió - Balatonvilágos
Családias, mediterrán hangulatú panzióban 22 db szoba áll a vendégek rendelkezésére, melyek 51 fő kényelmes elszállásolását teszik lehetővé. A szobák között találhatóak apartmanok, lakosztályok: 12 db kétágyas pótágyazható standard szoba, 3 db kétágyas klímás Superior szoba, 3 db háromágyas standard szoba, 2 db három fős apartman és 2 db öt fős klímás lakosztályunk biztosítja a vendégek kényelmét. kedves vendégeink kényelmét.
46.9797707 18.1648303
 • szállás
Red Marker Oázis Apartman - Balatonvilágos
Oázis Apartman - Balatonvilágos
Az Oázis Apartman Balatonvilágoson a Balatonaligai községrészen található magánszállás, ahol a vendégek két különálló apartmanban tölthetik el szabadidejüket. A nagyobb apartmanban 3 és 4 fős lakrész található. A kisebb apartman 4 fő elhelyezésére szolgál. Az apartmanjaink modern berendezéssel felszereltek. Minden lakrészhez saját hűtő és vizesblokk tartozik.
46.9833675512 18.1722081901
 • szállás
Red Marker MTA Tudós Üdülője - Balatonvilágos
MTA Tudós Üdülője - Balatonvilágos
A Magyar Tudományos Akadémia Tudós Üdülő szobái 2 és 3 ágyasak, melyek zuhanyzóval, hűtővel, műholdas televízióval vannak felszerelve. A panzió több mint 4 500 m2 zöld területtel és közvetlen Balaton parttal rendelkezik.

http://www.mta-bvilagos.hu/

A helymeghatározás nem pontos!

46.9600313762 18.1536748412
 • szállás
Red Marker Márta Panzió - Balatonvilágos
Márta Panzió - Balatonvilágos
Közvetlen vízparti üdülő saját stranddal, napozóstéggel, csónakázási, horgászási lehetőséggel, szalonnasütővel, büfével, étteremmel várja a pihenni vágyókat. Az épület háromszintes, két szinten 10-10 szoba található. 18 db 4 ágyas mosdófülkés szoba, szintenként közös fürdőszobákkal. A szobák erkélyesek, melyről rálátás nyílik a Balatonra. A 2 db apartman 5 férőhelyes, nappalival, hálóval, saját fürdővel.
http://www.martapanzio.hu/
46.9694798 18.1603906
 • szállás
Red Marker Hotel Frida Family *** - Balatonvilágos
Hotel Frida Family *** - Balatonvilágos
A Hotel Frida Family Üdülő és Konferencia Szálloda vízparton, zöld övezetben fekvő 110 szobás hotel. A szálloda 1972-ben nyitotta meg kapuit Volán Üdülőként, majd 1996-tól a tulajdonosok és a Frida család üzemeltetésének köszönhetően a ház folyamatos fejlődésen, bővítésen és felújításokon ment keresztül. A 2002-ben megújult balkonos szobák kényelmes ágyakkal, hűtővel, telefonnal, TV-vel, felszerelt, zuhanykabinos fürdőszobákkal állnak a vendégek rendelkezésére.
46.9822442665 18.1654336456
 • szállás
Red Marker Euro-Montex Panzió - Balatonvilágos
Euro-Montex Panzió - Balatonvilágos
A közvetlen vízparti üdülő 70 vendég részére kínál kellemes kikapcsolódást két, három, illetve négy ágyas, zuhanyzóval, televízióval, hűtőszekrénnyel és minibárral ellátott szobáiban. Széleskörű szolgáltatások, a díjmentes csónak, vizibicikli és napágy használat, az asztaliteniszezési lehetőség valamint a társasjátékok az Ön kikapcsolódását és aktív pihenését szolgálják.
http://www.euro-montex.hu/
46.9609120236 18.1531169418
 • szállás
Red Marker Dalma Panzió - Balatonvilágos
Dalma Panzió - Balatonvilágos
Közvetlen vízparti, háromemeletes, háromszobás panzió egész évben várja a pihenni, strandolni, kikapcsolódni vagy csak felfrissülni vágyókat. Az első, második és harmadik emeleti szobák 3 kategóriában elégítik ki a vendégek igényeit. Ifjúsági, standard,és panorámás - erkélyes 2 ágyas nagyrészt pótágyazható szobák mellett 1 db földszinti apartman várja a vendégeket.
46.9560477768 18.1494262222
 • szállás
Red Marker Club Aliga - Balatonvilágos
Club Aliga - Balatonvilágos
A Club Aliga, az egykori pártüdülő, a Balaton kapujában Budapesttől csupán 90 km-re található. 10 hektáros strandja, mely 2 km hosszan nyúlik el a Balaton partján változatos pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 50 hektáros arborétum jellegű ősparkjában, számtalan lombhullató fa és örökzöld között valódi felüdülést talál test és lélek.

http://www.clubaliga.hu/

A Club Aliga strandja 10 hektáros területen fekszik, ahol napos és árnyékos füves területek egyenlő mértékben szolgálják a pihenni vágyók kényelmét. Gyermekeket játszótér és gyerekmedence várja. A strandon szezonban több vendéglátó ipari egység található, amelyek kínálatában hagyományos étterem, zenés retró presszó, söröző, klasszikus balatoni sült halas, lángos és palacsintázó, fagyizó stb. működik. A vízpart közvetlen közelében elhelyezkedő 4 hotel épületben és egy villaépületben 368 fő részére biztosítanak szállást kedvező árakon. A Club Aliga területén 195 hajó részére vitorlás- és közforgalmi kikötő is üzemel.

46.9857247 18.1723235
 • szállás
Red Marker Bognár Ház - Balatonvilágos
Bognár Ház - Balatonvilágos
A Bognár Vendégház Balatonvilágos központjában található. A ház rendelkezik saját udvari és ház előtti, mozgáskorlátozottak részére is kiépített parkolóval. Egy háromagyas apartman mozgásban korlátozott egyenek részére van kialakítva. 2 és 3 ágyas klimatizált, színes Tv-vel, hűtőszekrénnyel, tusoló-WC-vel ellátott apartmanok állnak rendelkezésre az üdülésre és pihenésre vágyó vendégek részére. Az apartmanokhoz egy teljesen felszerelt konyha is tartozik.
46.9731701 18.1665851
 • szállás
Red Marker Szabó Gyula Vendégháza - Balatonudvari
Szabó Gyula Vendégháza - Balatonudvari
A ház Balatonudvari nyugati részén a Fűzfa utcában található. A ház tágas, 95 négyzetméteres tetőterét alakították ki magánszállás céljából. A lépcsőn fölérve a balra elhelyezkedő szobában 2-3 személy pihenhet kényelmesen, ezen az oldalon zuhanyfülkés fürdőszoba található. A szobához fedett terasz tartozik, ahonnan látható a Balaton. A jobb oldali 2 szobában 4 - 6 személy fér el kényelmesen, ehhez a részhez is tartozik egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy külön WC.

http://www.szabogyulavendeghaza.gportal.hu/

46.9024424 17.7988842
 • szállás
Red Marker Camp-OH Camping - Balatonudvari-Fövenyes
Camp-OH Camping - Balatonudvari-Fövenyes
Balatonfüredtől 10 km-re, a Tihanyi félsziget szomszédságában fekszik Balatonudvari-Fövenyes község, ahol 4 hektáros területen található a CAMP-OH CAMPING. Kitűnő táborozási és szállás lehetőség a hagyományosan nemzetközi ifjúsági és diákcentrumban. Szállás: saját sátorban, faházakban és motelszobákban. Jól felszerelt kemping: a kempinget tűzrakási és szabad tűzön való főzési lehetőség, kitűnő étterem, focipálya, teniszpályák, ping-pong terem, kerékpár kölcsönzési lehetőség, játékterem, Disco teszi vonzóbbá.
46.9057307 17.8035941
 • szállás
Red Marker Romantik Bungalopark - Balatonudvari
Romantik Bungalopark - Balatonudvari
Csendes, ősfás környezetben, 3 700 m2 szépen gondozott területen, a vízpart mellett 11 jól felszerelt faház és 4 fűthető apartman nyújt kikapcsolódási lehetőséget természetbarátoknak, horgászoknak. Apartmanház: 4 db különálló apartmant tartalmaz (3 és 4 fős), szobái fűthetők. "Erdért" típusú kis faházak: Minden házhoz egy autó számára közös parkoló biztosított.

http://www.bungalopark.hu/

 

46.8965808 17.7972971
 • szállás
Red Marker Nótárius Fogadó - Balatonszőlős
Nótárius Fogadó - Balatonszőlős
A Nótárius Fogadó egész évben várja üdülni, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeket a Balatonfüredtől 5 km-re fekvő Balatonszőlősön. A vendégház tetőterében 5 szoba került kialakításra. Négy szoba kétágyas, melyekhez a szobával szemközt - a folyosóról nyíló - saját, zuhanyzós, WC-s fürdőszoba tartozik. Egy szoba háromágyas, saját fürdőszobával. A földszinten két hálóteremben összesen 17 fő emeletes ágyon történő elhelyezésére van lehetőség.

http://www.notariusfogado.com/

A fogadó közelében lovastanya helyezkedik el, ahol a legkülönfélébb programokkal várják az érdeklődőket: lovaglás, futószárazás, lovaskocsizás, télen lovasszán, terep- és túralovaglás.

46.9666456 17.8296733
 • szállás
Red Marker Vendégház a Zöld Kapuhoz - Salgóbánya
Vendégház a Zöld Kapuhoz - Salgóbánya
A Vendégház Salgótarján Salgóbánya nevű városrészében, a Salgó vár és a Medves fennsík lábánál, az erdő szélén található. A családbarát vendégházban két szoba (max. 4 fő), két családi lakosztály (max. 6 fő) és egy különálló kisház (max. 4 fő) várja a vendégeket.

http://www.zoldkapuvendeghaz.info

A vendégház rendelkezik egy jól felszerelt wellness résszel, melyben fényterápiás kombi-szauna, jacuzzi, és masszázs várja a vendégház lakóit. Ezen kívül fűtött kültéri medence (csak nyáron) és egy hatalmas kert gyümölcsfákkal teszik a látogatást felejthetetlen élménnyé.

48.1436583753 19.855238199
 • wellness
 • szállás
Red Marker Sir David Kastély Hotel - Balatonszepezd
Sir David Kastély Hotel - Balatonszepezd
Az 1900-as évek elején épült kastély egyedüliként képviseli a hagyományos Ír stílust. Lakosztályainak ablakain kitekintve, szemet gyönyörködtető panoráma tárul elénk. Férőhelyek: szobák száma: 6, apartmanok száma: 4. Befogadóképesség: 25 + 3 pótágy A teniszezés, lovaglás után felfrissülni vágyók, kellemeset mártózhatnak a kastély parkjában található nyitott medence vizében.
46.8394486265 17.6459884635
 • wellness
Red Marker Rozgonyi Apartman - Balatonszepezd
Rozgonyi Apartman - Balatonszepezd
A magánszállás Balatonszepezden, csendes környezetben található, csodálatos panorámával.Az apartmanban 10 férőhely van, amely max. 12 főre bővíthető.
46.8539832758 17.6645278922
 • szállás
Red Marker Balatonszepezdi Üdülőpark - Balatonszepezd
Balatonszepezdi Üdülőpark - Balatonszepezd
Az üdülőpark szívesen fogadja az iskolák, gyermek és ifjúsági egyesületek tagjait, családokat, baráti társaságokat egyaránt. A csodálatos balatoni panorámával rendelkező parkban elhelyezkedő Romantika Panzió különbejáratú apartmanjai fürdőszobával, konyhával, terasszal felszereltek. A 12 db - 7db 4 ágyas és 5db 3 ágyas apartmanhoz teakonyha, hűtő, zuhanyzó, wc, TV és terasz is tartozik.
46.8549478 17.6662276
 • szállás
Red Marker Marianna Apartman - Balatonszepezd
Marianna Apartman - Balatonszepezd
A vízparthoz és a strandhoz közel 10 percre található, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában egy családi ház első emeletén található magánszállás. A lakás 100 négyzetméteres, 3 szobás, 6 teljes értékű fekvőhellyel. Az apartmanhoz tartozik még egy teljesen felszerelt konyha étkezővel, fürdőszoba és toalett. Külön bejárata van, 2 erkélye összesen 15 négyzetméteres.
46.853775638 17.6593065257
 • szállás
Red Marker Venus Kemping - Balatonszepezd
Venus Kemping - Balatonszepezd
A szép fekvésű, kis félszigetecskével rendelkező camping elsősorban a családias hangulatáért kedvelt a látogatók körében. Képzett animátor gazdag napi programokkal szórakoztatja a kempingezőket. Nagy játszótér, trambulin, röplapda és focipálya kínál sportolási lehetőséget. Étterem és élelmiszer bolt is működik. A kemping különösen kedvelt a horgászok körében.

http://www.balatontourist.hu/balaton_kemping_szallashely/venus_kemping_balatonszepezd/

46.8606849818 17.6750850669
 • szállás
Red Marker Telekom Hotel **** - Balatonkenese
Telekom Hotel **** - Balatonkenese
A konferencia- és wellnessturizmusra építő hotel a fővárostól csupán egy órára, három hektár parkosított területen, közvetlenül a Balaton partján fekszik. A fő- és négy különálló épületben található összesen 84 szoba 180 vendég elhelyezésére alkalmas. A szobák két-, illetve háromágyasak, légkondicionáltak, pótágyazhatók.

http://www.telekomhotel.hu/

A tóra néző, vadonatúj wellnesscentrumban úszómedence, pezsgőfürdő, infrakabin, gőzkabin, finn szauna (külön a hölgyeknek és az uraknak), aromaszauna, élményzuhany, nyakmasszírozó, szolárium, valamint Kneipp-terápia segíti a vendégek pihenését. A szabadtéri, épített outdoor pályán végzett outdoor tréning a saját élményekre és tapasztalatokra épülő tanulás egyik speciális formája, amely szabadban végzett fizikai gyakorlatokon alapul. A résztvevők összehangolt interaktív feladatokat oldanak meg az erre a célra kialakított eszközökön.

47.0274158 18.1254861
 • wellness
 • sport
 • szállás
Red Marker Romantic Camping - Balatonkenese
Romantic Camping - Balatonkenese
A kemping a Balatontól 250m-re, löszfalakkal, erdővel övezett területen, nyugodt, parkosított környezetben fekszik. A magasabban lévő területekről gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra. A camping területén bérelhetők önálló faház 2-3-4 fő részére, hűtőszekrénnyel, terasszal, valamint telepített lakókocsik 2-3-4 fő részére közvetlen parkolóhellyel.
47.0383415542 18.0848979932
Red Marker Mátyás Udvar Panzió - Balatonkenese
Mátyás Udvar Panzió - Balatonkenese
A panzió Balatonkenese központjától 800 méterre található, csendes ápolt környéken. Félpanziós ellátással állnak a vendégek rendelkezésére, de lehetőség van teljes ellátás igénybevételére is. A panzióban 9 db kétágyas és egy darab háromágyas szoba és jacuzzi medence található; a kertben pedig kerti medence, bográcsozásra, grillezésre alkalmas hely, továbbá zárt parkoló.
47.036353195 18.1036376944
 • szállás
Red Marker Hotel Marina-Port **** - Balatonkenese
Hotel Marina-Port **** - Balatonkenese
A komplexumban megtalálható egy 74 szobás, négycsillagos, közvetlenül a vízparton elhelyezkedő balatoni szálloda, a balatoni étterem, valamint a mellette található balatoni vitorlás kikötő. A Hotel Marina-Port légkondicionált szobákat, minden igényt kielégítő konferenciatermeket, továbbá Fitness-és Wellness Centrumot nyújt vendégeinek. A hotel és étterem egész évben nyitva tart, ősszel-és télen is várja vendégeit.

http://www.hotelmarinaport.hu/

A hotel mellett található a Kenese Marina-Port, mely az egyik legnagyobb, 270 hajóhellyel rendelkező vitorlás kikötőhely a Balaton partján.

47.0315626003 18.108930586
 • wellness
 • sport
 • étterem
 • szállás
Red Marker Gabriella Panzió - Balatonkenese
Gabriella Panzió - Balatonkenese
Minden szobából a Balaton páratlan panorámájával rendelkező, "retro stílusú", egyszerű, takaros panzió csendes környezetben, családias ellátással. Az üdülő Balatonkenese belterületén, a Klub Aliga közelében, balatonra néző utca ősfás DK - i domboldalán, 7,5 m magasan, nagyon igényes családiházas nyaraló övezetben található, közel a szabadstrandhoz. A panzióban 2-3-4 ágyas szobák találhatóak: összesen 14 Balatonra néző balkonos szoba (18 nm) zuhanyzós fürdőszobával.
47.0016705396 18.1678819648
 • szállás
Red Marker DVG Zrt. Üdülő - Balatonkenese
DVG Zrt. Üdülő - Balatonkenese
Az üdülő komplexumban 11 faház található, mely a Balaton partjától 300 méterre fekszik. Minden faházban az önellátáshoz szükséges teljes felszereltséggel rendelkezésre áll.

http://www.dvgrt.hu/17.html

A helymeghatározás nem pontos!
47.0293576 18.1301173
Red Marker Vár-Lak Vendégház - Balatonkenese
Vár-Lak Vendégház - Balatonkenese
A nyaraló kétszintes, szintenként 1-1 önálló apartmanból áll, melyek összekapcsolva vagy elkülönítve is használhatók. A nyaralóhely adottságai folytán nagyobb társaságok, rokoni-baráti családok kikapcsolódásához tökéletes. A nappaliban lévő pótágyak igénybevételével max. 14 fő befogadására alkalmas, de 8-10 főnek ideális.

http://www.balatonvilla.fw.hu/

A kertben fedett pingpongasztal, favár, csúszda, homokozó játékokkal, napernyős védelemmel, hinta, lengőteke, 2 db napozóágy, kerti grillező- bográcsozó teljes felszereléssel.

47.0277286 18.1270535
 • szállás
Red Marker Balatonfői Yacht Club Hotel **** - Balatonkenese
Balatonfői Yacht Club Hotel **** - Balatonkenese
A Balatonfői Yacht Club kikötő mellett található hotel Balatonra néző kényelmes szobái és tágas lakosztályai várják a baráti társaságokat, a pihenni vágyó családokat és a konferenciák résztvevőit. Férőhelyek száma: STANDARD 2 ágyas szoba: 6 db, STANDARD 2+2 ágyas, galériás szoba: 6 db, SUPERIOR 2 ágyas lakosztály: 2 db, SUPERIOR 2 szobás (2+2 ágy) kétszintes lakosztály: 1 db.

http://www.bfyc.hu

A hotel szolgáltatásait étterem, kávézó, drinkbár, konferenciaterem, fitnesz- és játékterem, valamint a wellnessközpont teszik teljessé. A wellnessklub igazi kényelmet kínál, az infra- és finn szauna, a felszerelt fitneszterem, az aromakabin és a pezsgőfürdő testnek és léleknek egyaránt felüdülés.

47.0256096 18.1290679
 • wellness
 • sport
 • szállás
Red Marker Álich Apartman - Balatonkenese
Álich Apartman - Balatonkenese
A magánszállás a Balatontól 500 m-re, Kenese központjában, csendes, nyugodt környezetben, egy családi ház tetõterében van, amelynek lakóterülete 90 m2. Az apartman 3 hálószobát, nappalit, fürdőszobát, toalettet, amerikai jellegű konyhát étkezővel, balkont, SAT-TV-t foglal magában. A szobákban 2 fõ kényelme biztosítható.Parkolási lehetőség a házhoz tarozó zárt udvaron biztosított.

http://www.alich.fw.hu/

47.0363265 18.1098592
 • szállás
Red Marker Balatonszepezdi nyaraló - Balatonszepezd
Balatonszepezdi nyaraló - Balatonszepezd
Az magánszállás Balatonszepezd üdülőkörzetében (Szepezdfürdő), csendes, átmenő forgalomtól mentes kis utcában, ligetes környezetben található. Gyermekes családok részére különösen ajánlott. A nyaraló 75 négyzetméteres, tetőtér beépítéses, 6 teljes értékű fekvőhellyel, pótágyazási lehetőséggel, tágas, húsz négyzetméteres nappali kinyitható ülőgarnitúrával, étkezősarokkal, TV-vel, felszerelt konyhával

http://www.balatonszepezdinyaralo.hu/

A helymeghatározás nem pontos!
46.8352767 17.6435243
 • szállás
Red Marker Adria Villa - Balatonkenese
Adria Villa - Balatonkenese
A vendégház a Parti sétányon található. Kellemes fekvésű, kifogástalanul berendezett, a szabad strandtól 50 m-re, a fizető strandtól 800 m-re fekszik. Adra Villa vendégház szolgáltatásai: "A" oldal: apartman 7 fő elhelyezésére; "B" oldal: 3 ágyas szoba minikonyhával és 2 ágyas szoba. A vendégek kényelmét vízforgatós, napenergiával fűtött, lefedhető medence szolgálja. A horgászást kedvelő vendégek számára a Balaton vizén horgász stéget biztosítanak. Mindkét oldalon, a zárt udvarban 2-3 autó elhelyezésére van lehetőség.

http://www.adravilla.hu/

47.0275507 18.1252839
 • szállás
Red Marker Zöld Ház Panzió - Balatonfüred
Zöld Ház Panzió - Balatonfüred
A Zöldház Panzió a strandtól illetve a városközponttól 700 m-re található. A ház (Földszint + két emelet) hiánytalanul felszerelt szobákkal, bárhelyiséggel, reggelizővel, nagy terasszal áll a vendégek rendelkezésére. A panzióban két-három és négyágyas elhelyezésre van lehetőség, amelyekhez saját konyhát, illetve svédasztalos reggelit biztosítanak. Az apartmanok és szobák korszerűen felszereltek és modernül berendezettek. Mozgássérült és kisállattal (kutya, macska) pihenésre váró vendégeket is fogadnak.

http://www.zoldhazpanzio.hu

46.9627563 17.8925163
 • szállás
Red Marker Zsuzsa Panzió - Balatonfüred
Zsuzsa Panzió - Balatonfüred
A panzió Balatonfüred központi részén, nyugodt környezetben fekszik, kb. tízpercnyi sétára a strandtól és hasonló távolságra a centrumtól.

http://www.zsuzsapanzio.hu/

A helymeghatározás nem pontos!

46.9629493 17.8875401
 • szállás
Red Marker Veronika Vendégház - Balatonfüred
Veronika Vendégház - Balatonfüred
Az egész évben nyitva tartó vendégházban fürdőszobával, minikonyhával, kábel Tv-vel, klímával ellátott teraszos, modern bútorokkal berendezett szobák találhatók. Az épülethez tartozó zárt udvaron parkolási lehetőség, úszómedence, grill-bogrács, kerti pergola, kerti tó és a gyermekek számára játszási lehetőség biztosított.

http://www.veronikahaus.hu/

46.9575033383 17.9057081939
 • szállás
Red Marker Stefánia Vitorlás Étterem és Panzió - Balatonfüred
Stefánia Vitorlás Étterem és Panzió - Balatonfüred
Balatonfüreden közvetlenül a vízparton található a Balaton egyik legszebb fekvésű vízparti vendéglátóhelye a Stefánia Vitorlás Étterem. A több mint 100 éves épület-mely először evezősház, majd Stefánia Yacht egyleté volt. Napsütötte teraszán egyszerre 600 vendég gyönyörködhet a karnyújtásnyira ringatózó vitorlások gyülekezetében, és a csodálatos Tihanyi-félsziget látványában. A belső terem télen-nyáron 100 fő befogadására képes. A panzió 4 darab, két-illetve franciaágyas pótágyazható szoba található. Minden szoba zuhanyzóval, televízióval ellátott és páratlan kilátással rendelkezik a Balatonra. Ezen kívül szauna használata is van lehetőség.

http://www.vitorlasetterem.hu/

46.9544499 17.8946295
 • szállás
 • étterem
Red Marker Royal Villa - Balatonfüred
Royal Villa - Balatonfüred
A Vendégház Balatonfüreden, a Balaton fővárosában a Szabó Lőrinc utca 2. szám alatt, egy csendes de ugyanakkor mindenhez közel lévő utcában található. Apartman elszállásolási lehetőséget tudnak biztosítani 2-3-4 és akár 5 fő részére is. Minden szobához tartozik fürdő, WC, terasz, televízió és hűtőszekrény.

http://www.royalvilla.hu/

46.9643782 17.8908657
 • szállás
Red Marker Hotel Park *** - Balatonfüred
Hotel Park *** - Balatonfüred
A szálloda 300 méterre a Balaton parttól kitűnő lehetőséget biztosít pihenéshez, nyaraláshoz családok részére. Belső udvarunkban medence és szauna szolgálja a vendégek kényelmét. A hotel 24 szobával rendelkezik melyek teljesen felújított, igényes fürdőszobával, televízióval állnak rendelkezésre. Az éttermi rész 100 fő befogadására alkalmas, mely tökéletes zártkörű rendezvények, esküvők, összejövetelek kellemes és zavartalan lebonyolítására.

http://www.hotelpark.hu/

46.9561194 17.8897264
 • szállás
Red Marker Panoráma Apartman - Balatonfüred
Panoráma Apartman - Balatonfüred
A vendégház a Tamás-hegyen, egy csendes zsákutcában található. Minden szobából, sőt még a kertből is csodálatos balatoni panorámában gyönyörködhetnek kedves vendégeink. A házban 3 (max 4 fős) és 1 (max 6 fős) nemdohányzó apartman található. Mindegyik modern bútorokkal, konyhával, TV-vel, zuhanyzó WC-vel felszerelt. Az apartmanokhoz különböző méretű teraszok tartoznak. A nagy kertben egy 3,5 x 8 m fűthető medence, napozóágyak, napernyők, grill-szalonnasütő, pergola, játszótér várja a vendégeket.
http://www.panorama-apartman.hu/
46.9671835364 17.8866419796
 • szállás
Red Marker Levendula Panzió - Balatonfüred
Levendula Panzió - Balatonfüred
A Levendula Panzió Balatonfüred újonnan épült lakóparkjában van, ahol családi és sorházak találhatóak. Az összesen 16 főt befogadó panzióban 4 légkondicionált apartman áll az ideérkezők rendelkezésére. Konyha, étkezője modernül, igényesen kivitelezett, kihúzhatós kanapéval felszerelt. Minden helyiségből megközelíthető a hozzá tartozó balkon. A panzió kertjében temperált medence, napozóterasszal és grillezési lehetőséggel várja az ide látogató vendéget.

http://www.levendula-panzio.hu/

46.954095412 17.8753026725
 • szállás
Red Marker Lengyel Vendégház - Balatonfüred
Lengyel Vendégház - Balatonfüred
Balatonfüreden, frekventált helyen található , főút melletti szállás 2 - 3 fős központi fűtéses apartmanokat kínál. Parkolási lehetőség, kert, grill, könnyű megközelíthetőség

http://www.bfured.hu/

46.9619291 17.8974061
 • szállás
Red Marker Korona Panzió - Balatonfüred
Korona Panzió - Balatonfüred
A Korona Panzió Balatonfüred üdülőközpontjában található, 200 m -re a vízparttól, néhány percre a sétánytól. A panzió a hozzátartozó apartmanházzal együtt családi vállalkozásban működik. Vendégszobái összkomfortosak, saját fürdőszobával színes TV-vel felszereltek. A szobák tágasak, kényelmesek, a berendezések vadonatújak, a szobák többsége balkonos, és klímás, csodálatos panorámával a Balatonra.
http://www.koronapanzio.hu/
46.9553346 17.8875399
 • szállás
Red Marker Kaltenecker-Ház - Balatonfüred
Kaltenecker-Ház - Balatonfüred
A ház hasonló panziók és családi házak között fekszik egy mellékutcában, a Balatontól 600-700 méterre. A magánszállás több apartmannal és fürdőszobás szobával rendelkezik. 2 - 3 - 4 - 5 fõs elhelyezésre van lehetőség, így akár egy főtől nagyobb csoportig van férőhely. Az apartmanokban minikonyha van, a fürdőszobás szobákban hűtő, kávéfõzõ, edények és kérésre mikrohullámú sütõ. Minden apartmanhoz és fürdőszobás szobához terasz, illetve balkon tartozik.

http://www.kaltenecker-haus.com

A helymeghatározás nem pontos!

46.961615 17.8886456
 • szállás
Red Marker Hotel Vasutas *** - Balatonfüred
Hotel Vasutas *** - Balatonfüred
A Hotel Vasutas a Balaton parttól 100 méterre, a Tagore sétány szomszédságában, csendes környezetben várja vendégeit. A szálló 48 szobájával családi pihenésre rendkívül alkalmas. A szobák között különböző színvonalúak találhatóak meg, melyek közül több pótágyazható gyermekek részére. A fitness szolgáltatások (szauna, szolárium, sókamra, masszázs) a vendég további hasznos időtöltéséhez adnak lehetőséget.

http://www.hotelvasutas.hu/

46.9579686 17.898188
 • szállás
Red Marker Hotel Thetis *** - Balatonfüred
Hotel Thetis *** - Balatonfüred
A szálloda a város központjában, a Balatontól 300 méterre található. A hotel 22 db fürdőszobás, televízióval és hűtőszekrénnyel felszerelt padlószőnyeges szobával rendelkezik. A szobák északi, illetve déli fekvésűek, összesen 48 pihenni vágyó vendég egyidejű elhelyezésére alkalmasak. A hotel éttermében svédasztalos reggelit, igény esetén pedig félpanziós ellátást, azaz vacsorát is biztosítanak.

http://www.hotelthetis.hu/

46.9551124 17.887809
 • szállás
Red Marker Hotel Silver Resort *** - Balatonfüred
Hotel Silver Resort *** - Balatonfüred
A szálloda a parti városrész központjában, a Tagore sétány és a hajókikötő, valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást az aktív pihenésre és nyaralásra vágyóknak, a vitorlázás szerelmeseinek. Harmónia és visszafogott elegancia jellemzi szállodánk szobáinak berendezését. A kínálat 58 kétágyas pótágyazható erkélyes panorámás szobából áll, melyből 5 silver standard, 30 silver medium és 23 silver plus kategóriájú, valamint 1 silver de lux apartman és 8 silver de lux lakosztály.

http://www.silverresort.hu/

A hotel Venus Wellness részlege a római fürdő kultúrát jeleníti meg a 21. század legmodernebb technikáival ötvöztetve. A tágas, világos medencecsarnokban melegvizes medence, pezsgőfürdő és gyermekpancsoló, valamint Wellness Drink található. A maximális kikapcsolódást és feltöltődést szauna, Tepidarium, Caldarium, Sókamra, Frigidarium, Kneipp taposó, aromazuhany, infraszauna segíti elő. A Silver Resort komplexumhoz tartozó saját yacht kikötő, mely közvetlen a szálloda előtti vízfelületen különböző méretű kikötőhelyekkel várja a vitorlázókat. A helymeghatározás nem pontos!

46.9523219 17.8900365
 • wellness
 • sport
 • szállás
Red Marker Hotel Marina *** - Balatonfüred
Hotel Marina *** - Balatonfüred
Népszerű all inclusive szálloda közvetlenül a Balaton partján, zöld környezetben, hatalmas saját stranddal. A kisgyermekes családokat kényelmes apartmanok várják egy külön épületszárnyban. Szobák — Főépület: 277 szoba és 24 lakosztály, fürdőszoba, telefon, hűtőszekrény, TV. Lido-szárny: 12 egyágyas szoba, 36 lakosztály. Minden lakosztályban 2 szoba, fürdőszoba, extra toalett, erkély.

http://www.danubiushotels.hu/hu/szallodak/magyarorszag/balatonfured/hotel_marina

46.9476568381 17.8811488155
 • szállás
Red Marker Hotel Margaréta *** - Balatonfüred
Hotel Margaréta *** - Balatonfüred
A szálloda Balatonfüred frekventált részén helyezkedik el, közvetlenül a 71-es főút mellett. 50 db kétágyas, balkonos, WC-s zuhanyzóval ellátott, tágas, pótágyazható szobával, valamint 1 db fürdőszobás szállodai apartmannal rendelkezik. A szobák felszereltségéhez TV és hűtőszekrény is tartozik. A hotel közel egy hektáros, zárt parkjában lehetőség nyílik a biztonságos parkolásra, illetve sportolásra, játékra alkalmas zöld terület is szolgálja a vendégek igényeit.

http://www.hotelmargareta.hu

 

46.9492710698 17.8784880642
 • szállás
Red Marker Hotel Lido *** - Balatonfüred
Hotel Lido *** - Balatonfüred
A Hotel Lidó a Balaton északi partján Balatonfüreden a strand mögött, a víztől 50 méterre található. A néhány éve igényesen felújított szálloda újszerű állapotban várja a Vendégeket szép 1 hektáros parkosított környezetben. A "T" alakú szállodaépületben az alábbi megoszlásban találhatóak az összkomfortos szobák és apartmanok: 16 db két- ill. háromágyas szoba, 17 db négy-öt-hatágyas apartman. Minden szobában fürdőszoba, színes televízió, ébresztős rádió, telefon, minibár található.

http://www.lidohotel.hu/

Adottságai révén kiválóan alkalmas a szálló családi pihenésre, üdülésre ill. értekezletek, tréningek megrendezésére. A gépjárművek biztonságát saját, zárt parkoló és megfigyelő kamerarendszer biztosítja. A helymeghatározás nem pontos!

46.9575123699 17.9116305114
 • szállás
Red Marker Flamingó Wellness Hotel **** - Balatonfüred
Flamingó Wellness Hotel **** - Balatonfüred
A hotel 181 szobával és lakosztállyal, valamint sokoldalú wellness és spa szolgáltatásaival várja a vendégeket. A szálloda a városközponttól 300 méterre, a 71-es főút mentén könnyen és egyszerűen megközelíthető. Saját strand, kültéri és beltéri, felnőtt és gyermek élménymedence, wellness és szépségsziget garantálják a vendégek kényelmét és felhőtlen pihenését, a luxus vitorláskikötő pedig kiszolgálja a hajótulajdonosok minden igényét.

http://www.flamingohotel.hu/

Az étterem nemzetközi és hazai étel specialitásokkal fogadja vendégeit. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is. Reggelinél bőséges svédasztallal, este a változatos büféasztal mellett kültéri, vízparti grillpartival is színesítik az étkezéseket.

A helymeghatározás nem pontos!

46.9501645906 17.8864513633
 • wellness
 • szállás
 • étterem
Red Marker Hotel Blaha Lujza *** - Balatonfüred
Hotel Blaha Lujza *** - Balatonfüred
A három csillagos Hotel Blaha Lujza Balatonfüreden, a Balatontól 300 m-re, a reformkori Füred belvárosában található. A Blaha Lujza egykori nyaralójának klasszicista stílusú épületrészében található az étterem, a hozzá csatlakozó két emeletes épületrészben pedig a szálloda kapott otthont. A hangulatos, családias jellegű szálloda 22 minden kényelemmel ellátott fürdőszobás szobával várja vendégeit.

http://www.hotelblaha.hu/

Részben klimatizált étteremben nemzetközi, magyaros és vegetáriánus konyha remekműveivel ismerkedhetnek meg vendégeink, melyet hangulatos zene mellett fogyaszthatnak el. A rendezvények lebonyolítására két különterem is rendelkezésre áll.

46.9553148 17.8935709
 • szállás
 • étterem
Red Marker Astoria Hotel *** - Balatonfüred
Astoria Hotel *** - Balatonfüred
A Hotel Astoria a reformkori városrésztől, illetve a Balaton partjától kb. 50 m-re egy patinás épületben található. A hotel 2-3 ágyas szobákkal, 2 lakosztállyal várja vendégeit, összesen 43 vendég számára nyújthat egyszerre kellemes pihenést. A szobákhoz televízió, minibár, internet csatlakozás, tusoló, a 4 fős lakosztályhoz fürdőkádas - tusolós - fürdőszoba tartozik.

http://www.astoriaszallo.hu/

A szálloda saját étteremmel, drinkbárral, kerthelyiséggel rendelkezik. Járműveik elhelyezésére zárt parkolóban nyílik lehetőség. Kellemes szórakozási lehetőséget nyújt a vezetővel együtt bérelhető 6 személyes Balaton 21-es típusú vitorlás hajó.

46.9556395 17.8909585
 • szállás
Red Marker Hotel Annabella *** - Balatonfüred
Hotel Annabella *** - Balatonfüred
A hotel Balatonfüred központjában, a hangulatos Tagore sétány közvetlen közelében található. A szállodában 383 szoba és 5 lakosztály, erkély, fürdőszoba, telefon, minibár, TV található. Összenyitható, dohányzó és nem dohányzó szobák.

http://www.danubiushotels.hu/hu/szallodak/magyarorszag/balatonfured/hotel_annabella

Nyitott és fedett úszómedence, szauna és masszázs.Saját strand a Balaton partján, sportolási lehetőségek, szörf, tenisz, kerékpárkölcsönzés, lovaglás a közelben. Gyermekprogramok, játszótér. Fodrászat, manikűr, pedikűr, kozmetika, szolárium

46.9584417 17.9011481
 • wellness
 • szállás
Red Marker Gombás Kúria - Balatonfüred
Gombás Kúria - Balatonfüred
A Gombás-kúria Balatonfüred műemlékei közül az egyik legrégebbi, ugyanakkor legjelentősebb művészeti értékkel bíró látnivalója, mely a 18.század végén - 19. sz. elején épült nemesi borházként-nyári lakként, s a későbarokk, valamint a ritka Copf-stílusjegyeket viseli magán. Az épületegyüttes a festői Tamás-hegy lábánál, az ún. régi "Római-út" mellett fekszik, panorámával az alatta kb. 800 m-re elterülő tóra, ill. a mögötte húzódó domb-vonulatra. A Hotel kapacitása kb. 30 fő, melyből 11 két- ill. franciaágyas szoba a főépületben található (egyrészük 2 ill. 3 hálószobás, beépített konyhás elegáns apartmanként, de önállóan is igénybe vehetően), ill. két udvari melléképület 2-2 lakóhelyiséggel, minikonyhával.

http://www.gombaskuria.hu/

Nagy és sokszínű közösségi tereink révén (borpincék, fogadóterem, oktatóterem, drinkbár, wellness-részleg, stb.) kitűnő helyszíne lehet céges- és baráti társaságok összejöveteleinek, tréningeknek-továbbképzéseknek, születésnapi- és esküvői rendezvényeknek. A wellness-blokkban 8 fős finn-szauna, ill. 3 fős infra-szauna segíti elő a relaxációt, felfrissülést. A parkosított udvarban -  a zárt parkoló mellett - napozóterasz pihenőágyakkal, kerti ülőgarnitúrákkal, grillezési lehetőség biztosítja a kikapcsolódást.


46.9670136 17.8889267
 • wellness
 • szállás
Red Marker Goldhaus Panzió - Balatonfüred
Goldhaus Panzió - Balatonfüred
A Goldhaus Panzió a város központjában fekszik, ahonnan a strand, a Tagore sétány 10-15 perces sétával közelíthető meg. A Panzió 2000-ben nyílt meg, összesen 10 klímás szobával és 26 férőhellyel, 8 db francia ágyas és 2 db családi szobával. (melyek igény szerint szobáink pótágyazhatóak.) A földszinten lévő 2 db szoba, egyben speciális szoba is, amely a mozgáskorlátozottak részére is lehetőséget ad a pihenésre.

http://www.goldhaus.co.hu/

46.9609493 17.8900001
 • szállás
Red Marker Franciska Grill Étterem - Balatonfüred
Franciska Grill Étterem - Balatonfüred
Balatonfüred zöldövezetében, a vízparttól 3000m-re, a Franciska Grillkertbe vára vendégeit, ahol grillspecialitásokat, magyaros ízeket, tájjellegű borokat kínálnak a hangulatos kerthelyiségben és az 50 fős pincehelyiségben!
46.9621001922 17.8570768828
 • étterem
Red Marker Barcza Vendégház - Balatonfüred
Barcza Vendégház - Balatonfüred
Balatonfüred festői szépségű domboldalában található balatoni panorámás vendégház. A vendégek egy 1 szobás, egy 2 szobás és egy 3 szobás apartman közül választhatnak. Minden szobában kábeltelevízió és minden apartmanban hűtő, fürdőszoba, valamint wc található. A nagy kertben lehetőség nyílik napozásra, grillezésre és gépkocsijuk biztonságos parkolására.

http://www.barczavendeghaz.hu/

46.9645474 17.8844973
 • szállás
Red Marker Dinasztia Panzió - Balatonfüred
Dinasztia Panzió - Balatonfüred
A vízparttól körülbelül 800 méterre lévő panorámás, háromszintes épület, zárt parkolóval, grillezővel, napágyakkal rendelkezik. A panzióban 4 db kétágyas szoba, 1 három férőhelyes apartman, 1 négy férőhelyes és egy öt férőhelyes apartman található. A panzió külön reggeliző helyiséggel rendelkezik. Nyitvatartási ideje minden év május 1.-től szeptember 30.-ig tart.

http://www.dinasztia.atw.hu/

46.9648143 17.901861
 • szállás
Red Marker Csernai Villa - Balatonfüred
Csernai Villa - Balatonfüred
A Csernai Villa Balatonfüred egyik legszebb pihenő, üdülő övezetében található magánszállás, a 71-es főközlekedési út és a Balaton-part között. Balatonfüred keleti részén, pár száz méterre fekszik a strandoktól és az arácsi bevásárló központtól. Az apartmanok 2-3-4 főre berendezettek, kábel televízió, terasz, tusoló, wc, felszerelt konyha tartozik hozzájuk. A szobák, 2-3 fő elhelyezésére lettek kialakítva. Mindegyik szobában tusoló, wc, hűtő, kábeltelevízió, terasz.

http://www.csernaivilla.hu/

46.9614609 17.9037595
 • szállás
Red Marker Balázs Villa - Balatonfüred
Balázs Villa - Balatonfüred
A Balázs Villa a Balaton-parttól 500 m-re, a bevásárlócentrumtól 50 m-re, Balatonfüred szívében található. A vendégház parkosított kerttel, nyugodt környezetben, nyugágyakkal felszerelt uszodánkkal, barátságos személyzettel várja vendégeit. A ház valamennyi szobája erkélyes, fürdőszobás, elegáns új berendezéssel felszerelve, a szobákban telefon, színes TV és minibár szolgálja a vendégek kényelmét.

http://www.balazsvilla.hu/

A szobaár tartalmazza a reggelit, uszodahasználatot, az udvarban való parkolást és a fitness - terem használatát.

46.9616691555 17.8980338582
 • szállás
Red Marker Füred Kemping & Üdülőfalu - Balatonfüred
Füred Kemping & Üdülőfalu - Balatonfüred
A legnagyobb Balaton-parti kempingben a legváltozatosabb szolgáltatásokkal várják a látogatókat. A strandolást az ingyenesen használható óriáscsúszda, a homokos partszakasz és a számtalan vízisport, köztük a vízisí és a búvártanfolyam teszi felejthetetlenné. Mindemellett számos étterem nyújt kellemes gasztronómiai élményeket. A bungalók (faház) széles választéka mellett mobilházak is bérelhetők.
46.9461602367 17.8765028719
 • sport
 • szállás
Red Marker Balatonfüredi Üdülőház - Balatonfüred
Balatonfüredi Üdülőház - Balatonfüred
A vendégház zöldövezeti környezetben, egy csendes zsákutcában fekszik, kellő távolságra a zajos utcáktól de mégis közel a parthoz. Az üdülőház négy különálló szintjén önálló lakások vannak, amelyek mind külön bejárattal, saját nagy terasszal rendelkeznek. Az autókkal biztonságosan lehet parkolni az udvarban. Szabadtéri főzésre és grillezésre is van lehetőség. Itt található a ház.

http://www.udulohaz.hu/

46.9609703 17.9052934
 • szállás
Red Marker Balaton Panzió - Balatonfüred
Balaton Panzió - Balatonfüred
A vendégház egy csöndes utcában, az üdülőhely központjában helyezkedik el. Az egy-, két- és franciaágyas szobák mindegyike rendelkezik fürdőszobával és konyha használati lehetőséggel. A legtöbb szobához tartozik erkély, gyönyörű balatoni kilátással. A vendégház különálló három és négyágyas apartmanként is lefoglalható külön konyhával és étkezővel felszerelve. Nagy kert és zárt parkolási lehetőség szintén a vendégek rendelkezésére áll.

http://www.balatonpanziofured.hu/

46.9620797 17.8985694
 • szállás
Red Marker Babi Panzió - Balatofüred
Babi Panzió - Balatofüred
A Babi Panzió a Balatonfüred kertvárosában, a városközponttól 500 m-re, a tóparttól pedig 900 m-re található. A szobák saját fürdőszobával, TV-vel és légkondícionálóval felszerelve várják a pihenni vágyókat. A reggelit a teraszon illetve hangulatos étkezőben fogyaszthatják el.
46.9630636 17.887455
 • szállás
Red Marker Georg-Villa és Attila-Villa - Balatonfüred
Georg-Villa és Attila-Villa - Balatonfüred
A két modern vendégház, mely Balatonfüred üdülőkörzetében a 71. sz. főút alatt, a vízparttól néhány percre található. Egyszobás apartmanok bérelhetők 2-3 fő, és kétszobás apartmanok 4-5 fő részére. Az apartmanok mindkét házban hasonlóan, igényes színvonalon vannak kialakítva. Egyszobás apartmanok bérelhetők 2-3 fő, és kétszobás apartmanok 4-5 fő részére. A földszinti apartmanjainkban mozgássérült vendégeket is tudnak fogadni. Az autók számára az udvarban zárt parkoló áll rendelkezésre.
46.9618593 17.900305
 • szállás
Red Marker Siesta Apartmanház - Balatonfüred
Siesta Apartmanház - Balatonfüred
A Sisesta Apartmanház egy családias hangulatú vendégház Balatonfüred központjában, a Tagore sétány mellett a strandtól 100 méterre. Az apartmanház májustól szeptemberig várja az üdülni vágyókat. Az udvaron gépkocsi parkolóhely és két grillezősarok áll a vendégek rendelkezésére. Mindegyik apartman klímával vagy ventilátorral, széffel, színes TV-vel, hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel van ellátva.

http://www.siestaapp.hu/

46.9580669524 17.9030549535
 • szállás
Red Marker Aranyhal Vendégház - Balatonfüred
Aranyhal Vendégház - Balatonfüred
Egész évben nyitva tartó vendégház, mely a strandtól és a parti sétánytól 100 méterre, egy csendes mellékutcában található. A két- és háromágyas szobákhoz zuhanyzós fürdőszoba valamint konyhasarok is tartozik. Családoknak ideálisak a 4 személyes apartmanok, mely két szomszédos 2 ágyas szobából, fürdőszobából, és az előszobában található kis konyhából állnak.
46.9593723453 17.900891304
 • szállás
Red Marker Lívia Vendégház - Balatonfüred
Lívia Vendégház - Balatonfüred
A Lívia Vendégház Balatonfüred üdülőcentrumában, a reformkori városközpontban elhelyezkedő pihenőparkban található. A vendégház szobái tágasak, 2-4 ágyasak, mindegyikben található egy franciaágy.Minden szobához tartozik televízió, saját fürdőszoba, konyhasarok és fűtés. Az „A” típusú szobákhoz erkély vagy terasz tartozik, és pótággyal is fel vannak szerelve.

http://www.livia.balatonfairline.com/

 

46.9579925 17.8906524
 • szállás
Red Marker Bruckner Villa Apartman-ház - Balatonfüred
Bruckner Villa Apartman-ház - Balatonfüred
A 2004-ben épült Bruckner Villa Apartman-ház Balatonfüred-Arácson, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park határában a Péter-hegyen, az erdő közelségében, nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el. A vendégház négy különböző méretű panorámás apartmannal rendelkezik. Az apartmanok önellátóak, teljesen felszereltek. Mindegyik apartmanhoz TV, külön konyha-étkező és külön fürdőszoba tartozik.

http://www.brucknervilla.hu

A tágas, ápolt kert napozásra és sportolásra is lehetőséget a vendégeknek, valamint a kerti pavilonnál a grillezőt is használhatják. Autóikkal biztonságosan parkolhatnak a zárt udvarban.

46.9742274 17.9002256
 • szállás
Red Marker Antónia Villa - Balatonfüred
Antónia Villa - Balatonfüred
A Vendégház 1db háromszobás apartmannal és 4db egyszobás apartmannal rendelkezik. Férőhely: max. 14+4fő. A földszinten háromszobás apartman van konyha-étkező-nappalival, egy sarokkádas és egy zuhanyzós fürdővel. Az emeleten mind a négy szobában konyhasarok, klíma, tv, franciaágy. Minden szobából saját fürdő és erkély nyílik.

http://www.antoniavilla.hu/

A bekerített és növénnyel körbefuttatott udvaron biztonságosan parkolhatnak és ingyen használhatják a medencét, napozóágyakat, stb.

46.9584106 17.9055403
 • szállás
Red Marker Anna Grand Hotel **** - Balatonfüred
Anna Grand Hotel **** - Balatonfüred
Az elegáns, 200 éves, megújult Anna Grand Hotel, - a balatonfüredi Anna Bálok helyszíne, - modern kényelemmel várja vendégeit. A szálloda két különböző stílusban kialakított 100 szobával biztosít szálláslehetőséget a különleges életérzésre vágyóknak.

http://www.annagrandhotel.hu/

Szolgáltatások: wellness sziget élmény- és úszómedencével; szauna park, 4 sávos bowling, bálterem, étterem, 6 konferenciaterem, stb.

46.9556927 17.8956381
 • wellness
 • szállás
Red Marker Alba Villa Apartmanhotel **** - Balatonfüred
Alba Villa Apartmanhotel **** - Balatonfüred
Az Alba Villa Apartman Hotel és Deák Pince Étterem a Balaton-parttól 200 méterre, csendes környezetben várja vendégeit. A 16 rendelkezésre álló apartman mérete 60-80m2 közötti. Mindegyikben két hálószoba (egy francia ágyas, egy két különálló ágyas), amerikai konyhás nappali, étkező, fürdőszoba, WC-ből áll, terasszal, vagy közvetlen kertkapcsolattal. 4 fő részére ideális, 2 pótágy lehetőséggel a nappaliban.

http://www.albavilla.hu

A Deák Pince Étteremben egyidejűleg 40+16 fő, valamint a teraszon további 40 fő tud helyet foglalni. Rendkívül ízletes, vonzó árú ételeket egyedi „látványkonyhában” készítik el Önöknek.

46.9588343 17.9007784
 • sport
Red Marker Abacus Vendégház - Balatonfüred
Abacus Vendégház - Balatonfüred
A panzió csendes zöldövezeti, családias környezetben, a Balaton partjától kb. 1000 méterre fekszik. Az apartmanok két épületben helyezkednek el. Az apartmanok egy-három hálószobásak 4-5-6 ágyasak amelyek külön bejáratúak, saját terasszal, fürdőszobával, színes TV-vel, konyhával és hűtővel felszereltek.

http://www.abacus-balaton.hu/

Zárt, kamerával őrzött parkoló, napozó, szalonnasütő és bográcsozási lehetőség, faszenes grillsütő áll a vendégek rendelkezésére. A külön álló kiskocsma használata is biztosított, itt házi főzésű csapolt sör és tájjellegű borok várják a vendégeket.

 

46.9649567 17.8826129
 • szállás
Red Marker AAA Apartman - Balatonfüred
AAA Apartman - Balatonfüred
3 szintes épület felső szintjén található magánszálás max 6 fő részére. Elhelyezés: 2 db kétágyas hálószoba, az egyikben francia ágy, a másikban külön ágyak, nappali galériával ahol még 2 külön ágy van, konyha, fürdőszoba, wc, tv áll a rendelkezésre. Parkoló a ház elött, zárt udvarban. A strand 500 méterre található, az autóbusz és a vasútállomás 10 perc gyalog.

http://www.aaa-apartments.info/bfured.html

 

46.9551371 17.8766064
 • szállás
Red Marker Aqua Ház - Balatonfüred
Aqua Ház - Balatonfüred
A 2000-ben épült panzió Balatonfüred üdülőcentrumában, zöldövezetben, nyugodt környezetben fekszik. Gyalogosan 3 percen belül elérhető: buszpályaudvar, vasútállomás, hajóállomás, stb. A házban 2-3-4 ágyas szobák állnak a vendégek rendelkezésére. A szobák modern berendezésűek, teraszosak, tusoló/WC-vel és színes TV-vel felszereltek.

http://www.aquahaz.hu/

 

46.9541662039 17.8878450394
 • szállás
Red Marker Kék Öböl Panzió - Balatonfűzfő
Kék Öböl Panzió - Balatonfűzfő
A panzió 5db kétágyas szobával és 2db kétszer kétágyas lakosztállyal várja vendégeit egész évben. Minden szobához tusolóval, illetve káddal, bidével felszerelt elegáns fürdőszoba tartozik. A szobákban a televízió mellett a tökéletes, nyugodt pihenést biztosító minden berendezés megtalálható.

http://www.kekobolpanzio.hu/

 

 

47.0638511844 18.0399427413
 • szállás
Red Marker Balaton Center Kemping - Balatonfűzfő
Balaton Center Kemping - Balatonfűzfő
A Fűzfői-öböl partján fekvő, közvetlen vízparti camping április 15-től október 15-ig szeretettel várja kikapcsolódni vágyó vendégeit. A kemping ideális kisgyermekes családok, nyugdíjasok, kerékpárosok és túrázók, a vízi sportok és a horgászat szerelmesei számára. Nemcsak a sátorral, lakókocsival és lakóautóval érkezőket, hanem az apartmanban megszállni vágyókat is szívesen látják.

http://www.balatoncenter.extra.hu/

47.0592277537 18.0392074585
 • szállás
Red Marker Balaton Szálláshely - Balatonfenyves
Balaton Szálláshely - Balatonfenyves
Nagy füves vízparti területen lévő 2 és 4 személyes fűtött apartmanok várják vendégeiket egész évben. A magánszállás apartmanjai különbejáratú önálló egységek, a honlapon látható belsőkkel, terasszal, kerti bútorokkal, védett parkolóval. A vendégek számára napozóstég, horgászstég, evezős- és horgászcsónak is rendelkezésére áll

http://www.balaton-szallashely.hu

46.7107134 17.4590825
 • szállás
Red Marker Szabó és Fia Borpince - Balatoncsicsó
Szabó és Fia Borpince - Balatoncsicsó
Balatoncsicsón található pincészetben, a családi hagyományokat folytatva a XVIII. századtól foglalkoznak szõlõ- és bortermeléssel. A Nivegy-völgy kiváló adottságú agyagtalaján, közel tíz hektár területen termelik a Balaton-felvidék jellegzetes zamatú borait. A pince vendégfogadó képessége 50 fõ, borkóstoló, illetve egyéb rendezvények esetén. Kialakításra kerültek vendégszobák is, ahová szeretettel várják a pihenni vágyókat és a borkedvelõket.

http://www.csicsowine.hu/

A vendégek részére 3 db két ágyas és egy 3 ágyas apartman áll rendelkezésre, pótágyazási lehetőséggel. Programok: borkóstolás a saját pincészetben, vadászat, lovaglás, kocsikázás, stb.

A helymeghatározás nem pontos!

46.925761 17.66952
 • borház
 • szállás
Red Marker Vöröskő Panzió és Étterem - Balatonalmádi
Vöröskő Panzió és Étterem - Balatonalmádi
A 2000. márciusában megnyílt létesítmény a parttól kb. 50 méterre, Almádi városközpontjától pedig 1km-re helyezkedik el. A 8 szobával rendelkező panzió 2-4 fő elhelyezésére alkalmas szobákból áll, így a létesítmény max. 32 fő befogadására alkalmas. A szobákban franciaágy, 2 fotelágy, zuhanyzós fürdőszoba és WC található.

http://www.vorosko.hu

Az üdülő egység területén külön épületben kialakított étterem található, mely 45 fő befogadására alkalmas, a hozzá tartozó fedett, balatoni panorámás terasz kapacitása pedig 100 fő. A létesítményhez egy közvetlen vízparti telek is tartozik, mely fürdés, horgászás, csónakázás és egyéb vízi sportok, mint pl. vitorlázás űzésére alkalmas. A panzió területén úszómedence található.

47.0064918 18.0019241
 • szállás
 • étterem
Red Marker Öreghegyi Kikötő - Balatonalmádi
Öreghegyi Kikötő - Balatonalmádi
Balatonalmádiban, már majdnem a káptalanfüredi dombnál, a Yacht kemping mellett helyezkedik el az Öreghegyi kikötő. A part közelében áll a klubépület, mely WC-kel, mosdókkal, zuhanyozókkal szolgálja a hajósok kényelmét. Az emeleten hat vendégszoba van, kilátással a Balatonra. A WC-vel, mosdóval és zuhanyozóval felszerelt szobák kétágyasak, pótágyazhatók. A területen lakókocsi helyek akár egész évre bérelhetők.

http://www.vitorlasrt.hu/

47.0231948 18.0087817
 • sport
 • szállás
Red Marker Villa Succa Panzió - Balatonalmádi
Villa Succa Panzió - Balatonalmádi
A finn tulajdonosok által üzemeltetett panzió 20 kiadó szobával rendelkezik, mely 50 személynek nyújt szállást egyidőben. Különleges élményt kínál a parti séta és a környéken tett kirándulás. A hely alkalmas a lovaglás és a jó borok kedvelői számára is. A panzióhoz kerti bár, grill és szalonnasütõ hely is tartozik. Nagy udvarát fák szegélyezik, melyek felüdülést kínálnak a kikapcsolódni vágyóknak.

http://www.villasucca.com/

47.032164 18.0124523
 • szállás
Red Marker Viktória Hotel - Balatonalmádi
Viktória Hotel - Balatonalmádi
A Viktória Hotel és Étterem Almádi földrajzi középpontjában, a városka forgalmas centrumától, és a Balaton-parttól is csak néhány percre, nyugodt, csendes környezetben található. A patinás - század elején épült - ház a felújítás után kétágyas, fürdőszobás szobákkal, elegáns de családias étteremmel, kerthelyiséggel várja vendégeit. A mediterrán hangulatú teraszról szép kilátás nyílík az Almádit körülölelő hegyekre.

http://sajat-weboldal.hu/viktoriahotel/

Szolgáltatások a szálláshelyen: Saját parkoló, étterem, kutya, macska bevihető, szauna, szolárium, vitorlázás, kikötő, nyitott medence.

47.0327129 18.016764
 • szállás
Red Marker Szentesi Farm - Balatonalmádi
Szentesi Farm - Balatonalmádi
A lovas panzió egész évben várja a külön bejáratú, de egybe is nyitható apartmanokkal vendégeit, akár ingyenes lovaglás lehetőségével is.

http://www.szentesifarm.hu

47.0421088 18.0083382
 • sport
 • szállás
Red Marker Ramada Hotel & Resort**** - Balatonalmádi
Ramada Hotel & Resort**** - Balatonalmádi
A Ramada Hotel & Resort Lake Balaton**** egy két hektáros ősparkban, a Balatontól 100 m-re található. A szálloda egész évben várja az üzleti utazókat és a pihenni vágyókat.

http://www.ramadabalaton.hu/

A két étterem étlapja a hagyományos magyar konyha ínycsiklandozó alkotásait és nemzetközi ételek színes palettáját ajánlja, melyek ízvilágát a hazai borvidékek díjnyertes borai és a nemzetközi borválaszték teszik tökéletessé. A hotel 500 m²-es wellness részlege széleskörű, korszerű wellness, szépségápolási és relaxációs szolgáltatásokat kínál.

 

47.0305393 18.0200023
 • wellness
 • szállás
 • étterem
Red Marker Príma Porta Vendégház - Balatonalmádi
Príma Porta Vendégház - Balatonalmádi
A Príma Porta Vendégház a város központjában, de mégis nyugodt környezetben várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A szobák 2 és 4 férőhelyesek, bennük fürdőszoba, hűtőszekrény, TV és ventillátor áll a vendégek rendelkezésére. Minden szoba erkélyes, ahonnan gyönyörű balatoni körpanoráma nyílik. A település központi strandja 8 perces kényelmes sétával elérhető.

http://prima-almadi.hu

47.0325907 18.0126403
 • szállás
Red Marker Art Café Panzió - Balatonalmádi
Art Café Panzió - Balatonalmádi
A 2001-ben megnyitott panzió a városközponttól 300 méterre, a Balaton-parttól mindössze száz méterre található. A panzióban 12 szoba található: a kétágyas szobákhoz külön zuhanyzó, WC, franciaágy tartozik. A családi szobában négy-öt fő helyezhető el kényelmesen.

http://www.artcafe.ini.hu/

47.0291488 18.0190801
 • szállás
Red Marker Nereus Park Hotel - Balatonalmádi
Nereus Park Hotel - Balatonalmádi
A szálloda közvetlenül a Balaton partján található egy 2 hektáros parkosított területen. A szobák kettő- illetve háromágyasak, pótágyazhatóak, saját fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, színes televízióval rendelkeznek. Lehetőség van franciaágyas szoba foglalására is. Valamennyi franciaágyas szobában még egy egyszemélyes ágy is található.

http://www.nereus.hu/
A gyermekbarát környezet kiválóan alkalmas családi üdülésekre. A legkisebbek biztonságát szolgálja gyermekmedence csúszdával, illetve játszótér és homokozó is várja őket. Az étterem konferenciateremmé alakítható, így alkalmas előadások, kisebb konferenciák, termékbemutatók, továbbképzések, tanfolyamok megrendezésére

47.0321755 18.0271146
 • szállás
Red Marker Akadémiai Tudós Üdülő - Balatonalmádi
Akadémiai Tudós Üdülő - Balatonalmádi
Az üdülõben 20 szoba áll rendelkezésre ( 4 db 1 ágyas, 16 db 2 ágyas). Az elegáns étterem a hangulatos nyári terasz az ételek és borok harmóniája valódi gasztronómiai élményeket kínálnak. Biztonságos zárt strand várja, napozó padokkal, nyugágyakkal a kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

http://mtabalmadi.hu

47.0298357945 18.0225777626
 • szállás
Red Marker Hotel Monopoly *** - Balatonalmádi
Hotel Monopoly *** - Balatonalmádi
Vízparti szálloda, ahonnan a hangulatos parti sétány és a pezsgő városközpont egyaránt 5 perces sétával elérhető. A földszinti kertkapcsolatos és emeleti klimatizált szobák többféle elhelyezést biztosítanak, az apartmanok kiemelt kényelmet és csodálatos panorámát kínálnak. A szobák klímával, kábeltelevízióval és fürdőszobával vannak ellátva.

http://www.hotelmonopoly.hu/

30 fős, jól felszerelt konferenciaterem valamint a csodálatos balatoni panoráma teszi teljessé a céges rendezvények, trainingek lebonyolítását. Az étterem és a két  különálló bár ízletes ételeket és hűs italokat kínál. A szálloda kertje ősfákkal, bokrokkal és virágokkal teli. A wellness részlegben gőzkabin, szauna és egy sokoldalú élménymedence is a vendégek rendelkezésére áll.

47.0300477 18.0257012
 • wellness
 • szállás
 • étterem
Red Marker Krisztina Panzió / Hotel ** - Balatonalmádi
Krisztina Panzió / Hotel ** - Balatonalmádi
Nyugodt környezetben, de Almádi szívében várja az üdülni vágyókat az egykori Záborszky villa, melyben 15 db. 2-3-4 ágyas szoba található. A szobák fürdőszobával, WC-vel rendelkeznek. Étterem, saját parkoló,tűzrakó hely,közös melegítő konyha mikróval, hűtővel szolgálja a vendégek kényelmét. Nyáron terasz, salátabár bővíti az étterem kínálatát.

http://www.krisztinapanzio.hu/

A helymeghatározás nem pontos!

 

47.0345093035 18.0152106289
 • szállás
 • étterem
Red Marker Hotel Villa Pax *** - Balatonalmádi
Hotel Villa Pax *** - Balatonalmádi
Mediterrán hangulatú szálloda igényes berendezésű klasszikus szobákkal, a tágas, komfortos lakosztályokkal, jól felszerelt apartmanokkal.

http://www.hotelvillapax.hu

A szomszédos Ramada Hotel Vital Clubját fedett medencével, pezsgőfürdővel, Kneipp taposóval, gőzfürdővel, finn szaunával a hotel vendégei korlátlanul használhatják.

47.0302073 18.0208918
 • szállás
Red Marker Gitta Apartman - Balatonalmádi
Gitta Apartman - Balatonalmádi
Almádi kertvárosban található magánszállás. Panorámás családi ház felsõ szintje 2 szoba, konyha, fürdõ nagy erkélyekkel, teljes felszereltséggel üdülésre kiadó tavasztól, 4-5 fõs gyermekes családoknak, baráti társaságoknak. Saját parkoló, nagy udvar, játszótér van.

http://www.gitta.info.hu/

47.0466967 18.0121061
 • szállás
Red Marker Éva Panzió - Balatonalmádi
Éva Panzió - Balatonalmádi
Az Éva Vendégfogadó erdei környezetben fekszik, mégis oly közelségben a Balatonhoz, hogy az enyhíteni tudja az őszi-tavaszi esték és reggelek hűvösségét.

http://www.evapansio.hu/

Balatonpart-menti kirándulásokhoz bicikli kölcsönözhető. Testét pedig nyugodtan kimerítheti, hiszen lehetősége van, hogy szauna (finn-, és infra), hidromasszázs medence, vagy nyitott úszómedence igénybevételére.

47.0083716 18.0012421
 • szállás
Red Marker Emilia Vendégház - Balatonalmádi
Emilia Vendégház - Balatonalmádi
Városközpont közelében található vendégház. A magasföldszinten 2 Apartman (1 App. 2+2 ágy, konyha, zuhanyzó, WC, tóra néző nagy terasz), az emeleten pedig 8 szoba található (4x(2+1) ágy, 4x2 ágy).

http://www.apartmanhaz-emilia.hu/

47.0322604 18.0113613
 • szállás
Red Marker Borkert Étterem - Balatonalmádi
Borkert Étterem - Balatonalmádi
A Borkert étterem Balatonalmádi központi helyén a Városház tér közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Az étterem helyi adottságai kiemelkedőek: kerthelyiség, jó parkolási lehetőség, a Balaton-part közvetlen közelsége, belvárosi sétálóutcás hangulat.
47.0298257 18.0144576
 • étterem
Red Marker Bóta Panzió - Balatonalmádi
Bóta Panzió - Balatonalmádi
Balatonalmádi központjában, a Balaton-parttól 500 méterre, zöldövezeti környezetben található családias panzió. A panzióban nyolc darab, két-három ágyas, pótágyazható szobák szolgálják a vendégek kényelmét. Szórakozásukat és kényelmüket kert, napozóterasz, asztalitenisz és egy kis kerti partihoz kiváló tűzrakóhely is szolgálja.

http://www.balatonalmadi.biz/

47.0325668 18.0108929
 • szállás
Red Marker Barbara Panzió - Balatonalmádi
Barbara Panzió - Balatonalmádi
A Barbara Panzió a városközpontban, de csendes helyen, a parttól kb. 500 m-re fekszik. 2-3-4-ágyas szobákkal, apartmannal egész évben várják az üdülni,pihenni vágyó vendégeket. Minden szoba fürdőszobás, hűtőszekrénnyel, TV-vel (az apartman konyhával is) ellátott. A kertben egy fedett pavilon, napozóágyak és grillezési, és bográcsozási lehetőség teszi kellemesebbé az üdülést. Az udvarban zárt parkoló van.

http://www.panzio-balatonalmadi.fw.hu/

47.0330057 18.0121337
 • szállás
Red Marker Yacht Kemping - Balatonalmádi
Yacht Kemping - Balatonalmádi
A Yacht Kemping a parton fekszik, nem messze a városközponttól. A saját strand, a sokféle szolgáltatás és a kerékpárút melletti fekvés ideálissá teszi a kempinget minden nyaralni vágyó számára. A klasszikus kempinghelyeken kívül nyaralóházat és nagyméretű berendezett komfortsátrakat is kínálnak. A gyermekeket új játszótér, animáció és csúszdás úszómedence várja. A jó hangulatú éttermet és az élelmiszerboltot a parton kellemes bár egészíti ki.
47.0267881526 18.0134439477
 • szállás
Red Marker Balaton Üdülőtábor - Balatonalmádi
Balaton Üdülőtábor - Balatonalmádi
A 80 fő befogadására alkalmas tábor 3800 négyzetméteres parkosított területen fekszik. A kétszintes épület Balatonra néző 17 szobája (2-6 ágyas) mindegyikéhez különálló tusoló és wc tartozik. Az étkező feletti lakórész nappaliból, 5 szobából és két fürdőszobából áll, 18 fő külön elhelyezését biztosítva.

http://www.balatontabor.hu/

47.0065755102 18.0031878955
 • szállás
Red Marker Balaton Panoráma Villa - Balatonalmádi
Balaton Panoráma Villa - Balatonalmádi
A Balaton Panoráma Villa*** egész évben várja vendégeit. A panzió éppen a városközponttól fölött a csodálatos balatoni panorámát nyújtó balatonalmádi Öreghegy oldalán található. A két ill. háromágyas szobák saját fürdővel rendelkeznek.

http://www.panoramavilla.eu

A kertben fűthető medence, szauna, asztalitenisz, játszótér, biliárdasztal és különféle társasjátékok állnak rendelkezésre, melyek a vendégek számára korlátlanul igénybe vehetők.

47.0316692 18.0067608
 • szállás
Red Marker Árnyas Park - Balatonalmádi
Árnyas Park - Balatonalmádi
Közel 9000 m2-en fekvő parkban, 26 két-két szobából álló faházban várja vendégeit az Árnyas Park. A faházakban 156 főt tudunk elszállásolni 2, 3 illetve 4 ágyas szobákban. Egy faház két lakrészből áll. Az egyes lakrészekben 2 szobához (egy 2 és egy 3 ill. 4 ágyas) tartozik közös wc és zuhanyzó.

http://www.arnyaspark.hu/

Egyéb szolgáltatások: erdei iskola, gyermektábor.

47.0332137885 18.0143029697
 • szállás
Red Marker Hotel Vivien *** - Balatonakarattya
Hotel Vivien *** - Balatonakarattya
A szálloda a Balaton-parttól 200 m-re található, hozzá tartozó kerttel, zárt parkolóval. Az egész évben nyitva tartó szálloda 75 fő férőhellyel rendelkezik, mely : 25 db 2 ágyas szoba és 4 db 5 fős apartman. A szobák klímával, fürdőszobával, Tv-vel, telefonnal, vannak ellátva. A reggeli büfé rendszerű.

http://www.hotelvivien.hu/

Épületen belül étterem, szauna, szolárium; az udvaron kerthelyiség, gyermekjátszótér, szalonnasütés, asztalitenisz áll a vendégek rendelkezésére. A konferenciaterem szeptembertől júniusig 80 főig alkalmas tréningek, továbbképzések, konferenciák, találkozók, megbeszélések megtartására.

47.0122983827 18.1614031806
 • szállás
Red Marker Gruber-Ház - Balatonakarattya
Gruber-Ház - Balatonakarattya
A szezonálisan kiadó magánszállás, családi ház a Balatonakarattyán a 71.sz fõút mellett található. A házba maximum öt fõt tudnak elszállásolni, melyre kettõ szoba, elõszoba, konyha, fürdõszoba áll rendelkezésre. Az egyik szobában egy dupla, a másik szobában egy dupla és egy szimpla pótágy található.

http://www.gruberhaz.extra.hu/

47.0184224 18.1599955
 • szállás
Red Marker Strand-Holiday Kemping - Balatonakali
Strand-Holiday Kemping - Balatonakali
A Strand és a Holiday Kemping 2005-től összevont kempingként üzemel. Az egyesítés révén a vendégek mindkét kemping előnyeit élvezhetik. Extra hosszú partszakasz, parti parcellák, napozóstégek, játszóterek, gyermekstrand, szabadtéri színpad, trambulin, éttermek és üzletek várják a pihenni vágyókat. A partszakasz ideális kikapcsolódást biztosít a horgászoknak és a fürdőzőknek is.

http://www.balatontourist.hu/index.php?WG_NODE=WebBTEgysegek&WG_OID=btEf_49cd534&lng=hu

46.8807577054 17.7570390701
 • szállás
Red Marker Levendula Naturista Kemping - Balatonakali
Levendula Naturista Kemping - Balatonakali
Kedves, családias hangulatú, közvetlen vízparti kemping, mely 2006-tól naturista kempingként üzemel. A különböző nagyságú, egymástól sövénnyel elválasztott parcellák közül mindenki megtalálhatja az igényének megfelelőt. Nagy játszótere és főszezoni animációs foglalkozásai miatt ideális helyszín a kisgyermekes családok részére. A kempingben mobilházak bérelhetők.
46.8790294483 17.7409315118
 • szállás
Red Marker Ságház Vendégház - Bakonyság
Ságház Vendégház - Bakonyság
A SágHáz egy körülbelül száz éves, óriási parasztház, borospincével, nagy, ligetes kerttel és egy még nagyobb füves réttel. A felújítás során arra törekedtek, hogy a vendégházat - a kényelmi alapkövetelményeken túl - otthonos, barátságos, játékos, alkotásra ösztönző környezetté formálják. A ház jól felszerelt, önellátásra alkalmas konyhával rendelkezik. Amennyiben a vendégek igénylik, előzetes egyeztetés alapján reggelit, félpanziót vagy teljes ellátást biztosítanak.

http://www.saghaz.hu

47.400821 17.6506952
 • szállás
Red Marker Bakonyszive Vendégház - Bakonyszücs
Bakonyszive Vendégház - Bakonyszücs
A minden igényt kielégítő 3 napraforgós családi házhoz egy különálló - eredeti stílusát megőrizve felújított - parasztház is kapcsolódik. A vendégházban nappali, konyha, fürdőszoba WC-vel, 1 db 2 ágyas hálószoba, illetve 1 db franciaágyas hálószoba található. A külön-bejáratú parasztházban nappali, konyha, fürdőszoba WC-vel és 1 db 2 ágyas hálószoba van, mindegyik szoba pótágyazható.

http://www.szucstourism.hu

Étkezési lehetőség előzetes egyeztetés alapján megoldható. Kisállatok (kutya, cica, stb.) díjmentesen hozhatóak. Bakonyi erdőkbe, hegyekbe jeep túrák szervezését vállalják.

47.342506 17.681746
 • szállás
Red Marker Öregbakony Turistaház és Erdei Iskola - Bakonyszentlászló
Öregbakony Turistaház és Erdei Iskola - Bakonyszentlászló
Az "Öregbakony" Turistaház és Erdei Iskola a vinyei vasútállomás mellett, erdei környezetben található a Cuha-völgy kapujában. A 100 éves erdészházból - az eredeti stílust megőrizve - turistaszállás lett. Főépület: 4 szoba emeletes ágyakkal, 2 étkező, felszerelt konyha, női - férfi melegvizes fürdőszoba. Apartmanház: Földszinten 1 szoba 3 db emeletes ággyal, kicsi konyha, meleg vizes zuhanyzó, wc. Tetőtérben: 6 db fenyőfa heverő + 2 pótágy.
http://oregbakony.uw.hu/

 

47.3605873547 17.8197848801
 • szállás
Red Marker Bakonyi Szállás - Bakonyszentlászló
Bakonyi Szállás - Bakonyszentlászló
A magánszállás egy 1900 m2-es telken lévő három szobás 90 m2-es családi házban található mely helységei: előtér, három szoba, konyha, étkező, fürdőszoba-WC. A három szobában 6 felnőtt és 2-3 gyermek részére alakítható ki fekvőhely. A kertben garázs, nyári konyha, kis műhely, pottyantós WC, hintaágy, csúszda, hinta, homokozó, pancsoló, kis focipálya, szalonnasütő, grillező hely található. A kert végében már az erdő kezdődik.

http://www.bakonyiszallas.extra.hu/

Igény szerint pár fő részére lovastúrázás, lovaskocsikázás, kerékpártúra, télen szánkózás is szervezhető. Szükség esetén programajánlatot, illetve helybéli túravezetőt is tudnak biztosítani.

47.3925941 17.809368
 • szállás
Red Marker Huszár-ház - Bakonyszentkirály
Huszár-ház - Bakonyszentkirály
3 napraforgó minősítésű magánszálláshely három személy(+egy pótágy) elhelyezésére alkalmas. Berendezett konyha,fürdőszoba,WC helyiségek vannak. A lakrész egy fehér boltíves tornácról nyílík, ahonnan látni lehet a cseszneki várromot, a Zörög-tetőt.

http://www.huszarhaz.atw.hu/

47.3650675 17.8842885
 • szállás
Red Marker Prém Vendégház - Bakonynána
Prém Vendégház - Bakonynána
Erdei panorámás kilátással rendelkező magánszállás: a házigazdák családi házában 3 napraforgós falusi szálláshelyet, egy különbejáratú apartmant kínálnak családok, baráti társaságok részére. Az apartmanhoz két szoba, mini konyha, fürdő szoba, WC, fedett terasz tartozik.

http://www.premvendeghaz.extra.hu/

47.2855433 17.9662935
 • szállás
Red Marker Forrás Vendégház - Bakonyjákó
Forrás Vendégház - Bakonyjákó
A vendégház 5 apartmannal áll a vendégek rendelkezésére. Mindegyik elkülönülő térben 2x2 ággyal, további 2 pótágy lehetőséggel, zuhanyzós fürdőszobával várja a vendégeket. A családias vendégfogadás célja ízelítőt nyújtani a régi bakonyi ízekből, megismertetni a vendégeket a kemencében sült, bográcsban főtt ételek ízharmóniájával. A háziasszony ajánlatából választott fogásokat a családiasan berendezett étkezőben, illetve a pihenőparkra néző fedett teraszon fogyaszthatják el a vendégek.

http://www.forrasvendeghaz.hu/

47.2187326 17.6097705
 • szállás
Red Marker Tamás Panzió - Bakonybél
Tamás Panzió - Bakonybél
A panzió a Magas-Bakony hegyei között megbújó Bakonybél településen található, festői kilátással a településre. Igényesen berendezett két-, három- és négyágyas, televízióval, fürdőszobával ellátott szobák mellett 12 és 18 ágyas szobák biztosítják az ideális szálláslehetőséget iskolás csoportok számára is. Étterem, bár, saját parkoló, tűzrakóhely, szauna, grillterasz és homokozó áll a vendégek rendelkezésére.

http://www.tamaspanzio.hu/

47.2537044 17.7381709
 • szállás
 • étterem
Red Marker Szilvia Vendégház - Bakonybél
Szilvia Vendégház - Bakonybél
Az apartman egy 6 fős hálószobával és egy három fős hálószobával rendelkezik, a szobákból közvetlen ki lehet menni a teraszra. Az udvaron zárt parkoló, sátorozásra is alkalmas nagy udvar.

http://www.szilvia-vendeghaz.gportal.hu

47.2531908 17.7329065
 • szállás
Red Marker Bakonybél Vendégház - Bakonybél
Bakonybél Vendégház - Bakonybél
A külön bejáratú apartmanok alkalmasak nagy társaságok elhelyezésére. A gépkocsival zárt udvarban lehet parkolni. A vendégházban van egy 3 szobás apartman minden szobának saját fürdője van WC-vel, valamint egy 2 szobás apartman. Mindkét apartmanhoz tartozik étkező -társalgó.

http://www.bakonybelvendeghaz.hu/

47.253323 17.7227669
 • szállás
Red Marker Hotel Odvaskő *** - Bakonybél
Hotel Odvaskő *** - Bakonybél
Zirc és Pápa közötti útvonalon Bakonybéltől 3 km helyezkedik el a családias hangulatú ***-os Hotel Odvaskő. Magaslati klímájának és kedvelt turistaútjainak köszönhetően ideális hely ez mindenki számára, aki nyugalomra, jó levegőre vágyik.A hotel két épületében 14 db kétágyas, pótágyazható, 4 db franciaágyas és két db családi szoba várja a pihenni vágyókat. A családi szoba 3 vagy 4+1 fő elhelyezésére alkalmas, mely két egymásba nyíló, közös légterű szobából áll.

http://www.odvaskohotel.hu/

Távol a város nyüzsgésétől, nyugodt, csendes környezet, a parkban teniszpálya, szalonnasütő-bográcsozó, fedett fürdőház, szauna, szolárium és meleg vendégszeretet várja az ide érkezőket. Minden szoba fürdőszobás, televízióval, telefonnal, mini bárral felszerelt, melybe a vendégek családi kedvenceiket (kutya, macska) is magukkal hozhatják. A szálloda földszintjén található 90 férőhelyes a'la carte étterem állófogadások, tréningek és egyéb céges rendezvények, esküvők, családi összejövetelek színvonalas megrendezésére is alkalmas.

A helymeghatározás nem pontos!

47.2833655805 17.7114229195
 • szállás
 • étterem
Red Marker Muskátli Magánszállás - Bakonybél
Muskátli Magánszállás - Bakonybél
Bakonybél kisközségben, csendes utcában, a település központjához néhány percre található magánszállás: 4 fő részére kiadó apartman: központi fűtéses szoba kábel tv-vel, felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdőszoba, wc-vel. Gépkocsik számára parkolási lehetőség zárt udvarban.

http://www.muskatliszallas.extra.hu/

A tágas udvaron lengőteke, családi hintaszék, gyermekjátékok, homokozó szolálják
a kényelmes pihenést kicsik és nagyok számára egyaránt. Bográcsozási és szalonnasütési lehetőség biztosított. Gyerekbarát szálláshely. Az apartmanba háziállatok bevihetők.

47.252047 17.725428
 • szállás
Red Marker Pál Ház és Juhász Ház - Bakonybél
Pál Ház és Juhász Ház - Bakonybél
Magánszállás Bakonybélben: Pál Ház: Önálló ház, 3 apartman, 4 szoba, 10+3 férőhely, 3 fürdőszoba, 2 konyha, minden apartmanban televízió. Juhász Ház: szállás egy kétszintes ház földszintjén igényesen berendezett 100 m2-es lakosztályban. (3 szoba, felszerelt konyha, étkező, zuhanyzós fürdőszoba két wc-vel.)

http://www.bakonybel-juhaszhaz-palhaz.hu

Pál Ház: Nagy étkező, előtte 50 m2-es ácsolt faszerkezetű fedett terasz, grillterasz, mellette bográcsoló-szalonnasütő, nagy kert, kert végében vadles, biokert, udvarban parkolási lehetőség, ping-pong, homokozó, hinta, kézműves foglalkozás, fafaragás, kenyérsütés, vegán konyha okatatás, pálinka kóstolás. Juhász Ház: Nagy kert, sok fa, védett madarak, bogrács-sütő, grillkemence, a hangulatos teraszokon fa és kő ülőkék asztallal, lengőteke, hinta, hintaágy.

47.2569721 17.7279834
 • szállás
Red Marker Hegyalja Vendégház - Bakonybél
Hegyalja Vendégház - Bakonybél
Önálló ház saját udvarral, amelyben 3 különálló apartman található, melyek szükség esetén összenyithatóak. Összesen 11 fő részére áll rendelkezésre hely, de szükség esetén természetesen pótágyakat is tudunk biztosítani. Mindhárom apartman teljesen bútorozott, színes TV, jól felszerelt konyha, valamint zuhanyzós fürdőszobával van ellátva.

http://www.hegy-alja.hu/

47.2551668 17.7238408
 • szállás
Red Marker Gerence Fogadó - Bakonybél
Gerence Fogadó - Bakonybél
A családias hangulatú panzió a páratlan mikroklímájú Bakonybél tájvédelmi körzetében, erdővel övezett környezetben, a Gerence-patak partján helyezkedik el. Zárt udvaron biztonságos parkolóhely. A patakparton kialakított kerthelyiségben grillezési, valamint bográcsos főzési lehetőség biztosított. A Fogadó kényelmesen kialakított 11 szobája 40 vendég elhelyezését teszi lehetővé. A szobák nagy részéhez a folyosón kialakított mellékhelyiségek tartoznak, néhány szoba zuhanyzós.

http://free.x3.hu/gerence/

A Fogadó rendkívül alkalmas zártkörû rendezvények, baráti találkozók, táborozások, erdei iskola és tanfolyamok rendezésére is.

47.2579275 17.7181953
 • szállás
Red Marker Haik Házak - Bakonybél
Haik Házak - Bakonybél
Magánszállás Bakonybélben. Szolgáltatások: főzési lehetőség jól felszerelt konyhákban, bográcsozási, szalonnasütési lehetőség, zárt udvar a biztonságos parkolás érdekében, igény szerint turista-vezetés.

http://haikhazak.uw.hu/

47.252781 17.7323875
 • szállás
Red Marker Főnix vendégház - Bakonybél
Főnix vendégház - Bakonybél
Tornácos parasztházban külön bejárattal, igényesen berendezett apartmanok várják a vendégeket. Az udvaron parkolási lehetőség; a kertben bográcsozóhely, homokozó, kerti bútorok. Vendégeinknek kerékpárkölcsönzési lehetőség. A szobákhoz külön fürdőszoba, és jól felszerelt konyha tartozik; minden apartmanban található televízió.

http://www.fonixvendeghaz.hu/

 

47.2513971 17.7290056
 • szállás
Red Marker Vadszőlő Szálló és Étterem - Bakonybél
Vadszőlő Szálló és Étterem - Bakonybél
A Panzió a hegyek között, Bakonybélben, a Gerence patak partján, a település szélén, orvosok által asztma ellen javasolt klímában, csendes, nyugodt környezetben az Országos Kéktúra egyik állomáshelyén kínálja elérhető áron szolgáltatásait. A Vadszőlő Szálló és Étterem az egész évben összkomfortos 3-4-5 ágyas szobáiban várja 40-45 főig egyéni üdülők, baráti társaságok, iskolai osztályok, stb. jelentkezését. A Bakonyvári Vendégház 23 férőhellyel várja a vendégeket.

http://www.bakonybel.extra.hu/

Programok: szekerezés, lovaglás, játszóház, kézműves foglalkozások, kerékpártúrák, túravezetés, kisbusz, vadásztatás, gombázás, gyógynövénygyűjtés. A családias étterem kerthelyiséggel, széles választékkal, kedvező árakkal, specialitásokkal, finom ízekkel és bőséges adagokkal várja vendégeit.

47.2561761 17.7200068
 • szállás
 • étterem
Red Marker Bakony Hotel *** - Bakonybél
Bakony Hotel *** - Bakonybél
A hotel Bakonybél község határában, egy négy hektáros ősparkban található. A szállodában 50 fürdőszobás, színes TV-vel felszerelt szoba áll a vendégek rendelkezésére. A kétágyas szobák mellett három- és négyágyas szobák és apartmanok is megtalálhatóak. A szállodához tartozó parkban 6 db komfortos faház található.

http://www.bakonyhotel.hu/

Szolgáltatások: étterem, bababarát és gyerekbarát szolgáltatások, szabadidős programok.

47.2576145 17.7185398
 • szállás
Red Marker Alíz Panzió - Bakonybél
Alíz Panzió - Bakonybél
Szobák száma: 4 ágyas szoba: 6db, 3 ágyas szoba: 1db, 2 ágyas szoba: 4db. A szobák zuhanyzóval és wc-vel felszereltek. A panzióban étterem működik. A panzió mögött jól felszerelt szalonnasütő és bográcsozó hely található.
47.25949 17.71925
 • szállás
Red Marker Sipos Vendégház és Borház - Badacsonyörs
Sipos Vendégház és Borház - Badacsonyörs
A Sipos Vendégház a badacsonyörsi hegy oldalában található, csodálatos kilátással a badacsonyi hegyre. A Sipos Vendégház és Borozó, a Badacsonyi Borút és a balatoni borturizmus egyik minősített állomása. A Vendégház 16 személynek nyújt szálláslehetőséget. A borozó 80 főnek nyújt borkóstolási lehetőséget.

http://www.siposborhaz.hu/

46.8063311865 17.5362825394
 • borház
 • szállás
Red Marker Andreas Wellness és Borház Panzió - Badacsonytördemic
Andreas Wellness és Borház Panzió - Badacsonytördemic
Romantikus hangulatú borház, Badacsony legjobb pincéinek borai, kemencében sült ételek, céges rendezvényekhez különterem, Thai masszázs, Reiki mester, Pszy sebész, aura elemzés, szolárium.

http://www.badacsony-szallas.hu/

46.809231313 17.4704883098
 • szállás
Red Marker Tomaj Camping Apartman - Badacsonytomaj
Tomaj Camping Apartman - Badacsonytomaj
A Tomaj Camping "Riviera" a Balaton északi partján, Badacsonytomaj településen, követlenül a vízparton fekszik. A mintegy 3 hektáros természetvédelmi területen fekvő üdülőparadicsomban az ápolt környezet, a komfortos vizesblokkok, az árnyas és napsütötte területeken kialakított sátor- és lakókocsihelyek, faház típusú szállások, valamint a "szabad területek" jelentik a kellemes vakáció alapját.

http://www.tomajcamping.hu/

A vízparti üdülő 150 férőhelyes kempingrésszel és 37 igényesen berendezett bungalow-val, valamint saját stranddal rendelkezik. A 3 csillagos kemping faházas apartmanjai terasszal, színes televízióval, tusoló/WC-vel, mini konyhával (hűtőszekrénnyel, főzőlappal, alap konyhai edényzettel) felszereltek.
A helymeghatározás nem pontos!

46.8001505173 17.5180463784
 • szállás
Red Marker Badacsony Club Hotel *** - Badacsonytomaj
Badacsony Club Hotel *** - Badacsonytomaj
A 70 szobás, közvetlen Balaton parti, Club Hotel Badacsony hangulatos belső udvarral, terasszal, étteremmel, angol sörözővel, nyáron hajóbárral, temperált vizű kültéri úszómedencével várja vendégeit.
46.8016323461 17.5179591175
 • szállás
Red Marker Balaton Bazalt Vendégház - Badacsonytomaj
Balaton Bazalt Vendégház - Badacsonytomaj
A Bazalt Vendégház a Badacsony hegy lábánál, Badacsonytomaj központjában található. A Bazalt Vendégház valójában egy zárt kertben elhelyezkedő épületkomplexum, melynek átriumos fő épületében apartmanok találhatók. Egy külön helységben konyha, étkező. A vendégház hátsó, külön traktusában kialakított turista szállás ideális fiatal baráti társaságok számára, kedvező áron.

http://www.balatonbazalt.com/

A kertben a külön álló vendégház is lefoglalható. A kertben parkolási lehetőség, játszótér, tűzrakóhely, kerti bútorok teszik teljessé a pihenést. A Bazalt Vendégházban lehetőség van szauna és szolárium igénybevételére.

46.8049483822 17.5139400958
 • szállás
Red Marker Badacsony Fogadó - Badacsonytomaj
Badacsony Fogadó - Badacsonytomaj
Az egykori Egry József Fogadó részben felújítva, Badacsony Fogadó néven folytatja működését. A Badacsonytomaj központjában található turistaszálló új nevét a hegy ihlette. A turistaszálló áprilistól október végéig tart nyitva. Férőhelyek száma 30+5, elhelyezés: 2, 3, 4 és 5 ágyas szobákban, közös zuhanyozók és WC-k.

http://badacsonyhostel.fw.hu/

A ház földszintjén egész éven át, a szálláshelytől függetlenül üzemelő, hangulatos vendéglátóhely működik, ahol a vendégek kellemes körülmények között reggelizhetnek, napközben kávézhatnak, esténként pedig megkóstolhatják a környék borait.

46.8036580754 17.5145030022
 • szállás
Red Marker Badacsony Apartman - Badacsony
Badacsony Apartman - Badacsony
Badacsonyban, a Kisfaludy - ház közelében, a Balatontól 300 méterre fekvő házban, gyönyörű panorámával rendelkező apartmanok várják a pihenni vágyókat. A vendégház önálló apartmjai, melyek 4 fő részére lettek kialakítva, rendelkeznek színes TV-vel, hűtővel, tűzhellyel ellátott konyhával, külön zuhanyzóval, WC-vel, terasszal vagy udvarral.

http://www.badacsonyapartman.hu

A szőlőtőkékkel körülültetett kertben lehetőség van grillsütésre, napozásra, ping-pongozásra, s ha kellemesen elfáradt a hűs borospincében megkóstolhatja az igazi badacsonyi bort.

46.7896147169 17.5025296211
 • szállás
Red Marker Balaton Eldorado Camping - Badacsonylábdihegy
Balaton Eldorado Camping - Badacsonylábdihegy
A Balaton Eldorado Camping a Badacsony hegy lábánál, közvetlenül a vízparton helyezkedik el festői környezetben. A Balaton nyugati oldalán Badacsonytördemic és Badacsony között lévő, panorámájában egyedülálló település mikroklímája mindig kellemes időjárást biztosít. Észak felől a vulkanikus hegyek védik, melyeken 2000 év óta szőlőkultúra virágzik.

http://www.balatoneldoradocamping.hu/

A lakókocsis elhelyezés mellett lehetőség van motel és faházas szoba bérlésére, amelyben minden szobához zuhanyzó, WC tartozik. A balatoni fürdési lehetőség mellett úszómedence kényezteti a kemping vendégeit. A 300 fős nádtetős, teraszos, magyaros konyhával üzemelő étterem ételkülönlegességeket kínál

46.7894531088 17.4751281738
 • szállás
Red Marker Hotel Volán *** - Badacsony
Hotel Volán *** - Badacsony
Klimatizált apartman a Balatontól 250 méterre. Reggeli a kertben, a szabadtéri medence partján. Kétszobás apartmanban egy nappali és egy hálószoba található tusoló/WC-vel.

http://www.vhotel.hu/

A helymeghatározás nem pontos!

46.7912265 17.4799474
 • szállás
Red Marker Szivárvány Vendégház - Badacsony
Szivárvány Vendégház - Badacsony
A vendégház a Badacsony déli lejtőjén fekszik, az ősi római úton, ahonnan 10 perces sétával érhető el a kikitő és a vasútállomás. A ház és berendezése, valamint a gondozott park mediterrán hangulatú. Az új 3 szintes épület földszintjén található a recepció, a bár és reggeliző, a középső és a felső szinten a nagy társalgók vannak. A 12 szoba berendezése igényes, hűtőszekrénnyel, TV-vel felszerelt. Mindegyikhez tartozik fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel.

http://www.szivarvanyvendeghaz.hu

A ház előtti nagy park dísze az úszómedence és a napozóterasz napozóágyakkal és -ernyőkkel. A déli fekvésű teraszon pingpongozni, pihenni lehet kellemes, védett környezetben. Igazi szőlőhegyi hangulatot idéz a pince, a keskeny, meredek kapató és a panoráma-lugas nagy asztallal, sok székkel és a "nyári konyhával". Az autók zárt udvarban, árnyékos pergola-garázsban parkolnak.

46.7958582942 17.5091171265
 • szállás
Red Marker Orbán Vendégház - Badacsony
Orbán Vendégház - Badacsony
Orbán vendégház Badacsonyban, Egry J. u. 2. sz. alatt a hegy lábánál, Balatontól 150 m-re a centrumban helyezkedik el 2300 m2 területen. Zárt parkolóval, úszómedencével, játszótérrel, grillezési és sportolási lehetőséggel. A kettő, három és négyágyas szobák, apartmanok balkonjainak egy része a Balatonra, egy része pedig a hegy felé néz. A szobákban zuhany, fürdőszoba, WC, tv, rádió, hűtőszekrény található.

http://www.orban-vendeghaz.freeweb.hu/

Szolgáltatások: Igény szerinti reggeli, saját termelésű borok kóstolása, fogyasztása hidegtálas vacsorával. Ingyenes úszómedence használat. Játszótér, asztali tenisz, asztali foci, darts. Grillezés. Zárt (részben árnyékolt) parkoló. Kerékpárkölcsönzés.

 

46.7852885 17.5029611
 • szállás
Red Marker Óbester Fogadó-Panzió - Badacsony
Óbester Fogadó-Panzió - Badacsony
A vendégház 8 db 2 ágyas, bútorozott hálószobával rendelkezik, kilátással a tóra, kábel TV-vel, saját fürdőszobával, hűtővel, mini-bárral. Ezen kívül még 2 apartman áll még rendelkezésre: egy 4 személyes apartman, 2 szobával, étkezővel, teakonyhával és fürdőszobával és egy 3 személyes nappali-hálószobás apartman, konyhával, étkezővel, fürdőszobával és egy, a tóra néző különálló terasszal.

http://www.obesterpanzio.hu/

 

Kisgyermekes szülők részére biztosítanak, kiságyat, etetőszéket, kiskádat. A fából készült játszótéren homokozó és pancsoló is található. Az étteremben és grillteraszon – ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tóra – enyhíthetik éhségüket, 50 fős borospincében megkóstolhatják a környék mámorító nedűit.

46.7888066716 17.4867582321
 • szállás
 • étterem
Red Marker Fortuna Szálláshely - Badacsony
Fortuna Szálláshely - Badacsony
Badacsony szívében a Római úton található strandközeli magánszállás: szobák, lakosztályok, apartmanok családok, párok, baráti társaságok, részére festői környezetben, szép ősfenyős fák alatt nagy, zárt udvaros parkolóval, gyermekek részére kisebb játszótérrel kiadók.

http://www.szallasbadacsony.extra.hu/

A szállásadók kedvezményekkel (gyermek-, csoport- , illetve családbarát kedvezmény), saját termésű borkóstolóval, helyben sült házi nyújtott rétessel, pogácsával, szép környezetben várják a feltöltődésre és kikapcsolódásra vágyó vendégeket! Előzetes megbeszélés alapján nagyobb csoportoknak is lehetősége van szállást foglalni.

46.7891005077 17.5025939941
 • szállás
Red Marker Szandra Panzió - Alsóörs
Szandra Panzió - Alsóörs
A Szandra Panzió 18 kétágyas, pótágyazható szobával és 2 apartmannal rendelkezik. A szobák mérete lehetővé teszi akár 4 személy (2 felnőtt, 2 gyermek) kényelmes elhelyezését. Valamennyi lakóegység korszerű fürdőszobával, mini bárral, televízióval és klímarendszerrel került kialakításra.

http://www.szandrapanzio.hu/
A Panzió új szolgáltatásaként egy Jade köves termo-akupresszúrás masszázságy, illetve gőzkabin is igénybe vehető. A parkosított környezetben napozóterasz és kerti úszómedence, gyermekpancsoló áll a vendégek rendelkezésére.

46.9919543 17.9707616
 • szállás
Red Marker Misi Vendégháza - Alsóörs
Misi Vendégháza - Alsóörs
A vendégház 15 fő kényelmes, kulturált kikapcsolódását biztosítja, 2 fő részére pótágyazható, vagy az alábbiak szerint megosztható: Egy 110 nm-es, tetőteraszos, légkondicionált apartman 3 szobával Balatonra néző panorámás terasszal, nappalival, konyhával 8 fő részére, valamint egy 130 nm-es 3 szobás lakosztályt 7 fő részére, társalgóval, nappalival és nagy konyhával.

http://www.kiadoszoba.gportal.hu/
Mindkét lakrészhez kapcsolódnak a nyaraláshoz, pihenéshez  tartozó felszerelések, eszközök: ping-pong, biliárdasztal, gyerek és felnőtthinta. A zárt udvaron grilezési lehetőség, tűzhely, nádfedeles, pagodás rész található.

A vendégház a központtól, vasút- és buszállomástól 5 percre, csendes környezetben található, a füvesített, zárt udvaron termő gyümölcsfákkal, 3 személygépkocsi részére pakolási lehetőséggel.

46.9875929 17.9687408
 • szállás
Red Marker Panoráma Club Hotel *** - Alsóörs
Panoráma Club Hotel *** - Alsóörs
Az épület 1974-ben épült vállalati üdülő céllal, a jelenlegi tulajdonos 2000-ben nyitotta meg az átalakított épületet szállodaként, mely 38 db 2-3-4 ágyas szobákkal és apartmanokkal rendelkezik. Szolgáltatások: étterem, bár, uszoda, edzőterem, szauna, szolárium, masszázs, teniszpálya, sportpálya, park.

http://www.panoramaclubhotel.hu

46.9863842 17.981753
 • szállás
Red Marker Napsugár Panzió - Alsóörs
Napsugár Panzió - Alsóörs
A panzió a strand bejáratával szemben, a Balaton partjától 100m-re található. A panzió két szinten, összesen 18db két ágyas szobával rendelkezik, amelyekből 12db a Balatonra néző erkélyes. A szobák mindegyike pótágyazható.

http://www.napsugaralsoors.hu

46.9862797 17.9813709
 • szállás
Red Marker Nádas Panzió - Alsóörs
Nádas Panzió - Alsóörs
A panzió közvetlen a Balaton északi partján fekszik, hatalmas parkban. Kétcsillagos kategóriájú szobák mindegyikéhez saját zuhanyzós fürdőszoba, WC tartozik.

http://www.udules.meh.hu/module.asp?id=68&did=340

Szolgáltatások: saját partszakasz, strand, hajókikötő, parkoló, szalonnasütési, grillezési bográcsozási lehetőség, teljes konyhai felszerelés, étkező helység. Sportolási lehetőség: foci, asztali tenisz, csónak, kalózvitorlás, horgászási lehetőség

46.9839193 17.9716237
 • szállás
Red Marker Laroba Hotel *** - Alsóörs
Laroba Hotel *** - Alsóörs
A Laroba Hotel *** Budapesttől 1 órányi autóútra, a Balaton északi partján, Balatonalmádi és Balatonfüred között félúton, Alsóörsön található, a parttól mindössze 250 méterre. A szálloda a fürdőzésre, pihenésre vágyó és minőséget kereső vendégeket 28 légkondicionált szobával várja. Legyen szó egyéni utazásról, céges rendezvényről vagy csapatépítő tréningről, wellness szolgáltatások garantálják a felhőtlen kikapcsolódást és feltöltődést.

http://www.hotellaroba.hu/

Egyéb szolgáltatások: Étterem, konferencia, rendezvényszervezés. Az egészségsziget finn- és infraszaunával, sókamrával, pihenőszobával, szoláriummal, különféle masszázsokkal, aromafürdőkkel és rituális szauna programokkal várja a kényeztetésre vágyókat.

46.9880821 17.982299
 • wellness
 • szállás
Red Marker Gáspi Vendégház - Alsóörs
Gáspi Vendégház - Alsóörs
Alsóörsön a Gáspi Vendégház a strandtól 600 m-re egész évben várja a kedves vendégeket. A 2-4-6 fõs összkomfortos apartmanokban csendes helyen pihenhetnek, pihenésüket segíti a szauna és a jakuzzi, melyben télen is 40 fokos a víz. A zárt, parkosított telken lehet bográcsban fõzni, és minden apartmanhoz tartozik kocsibeálló. A közelben több üzlet és étterem található és lovagolni is lehet. A négy apartmanban összesen 20 fõ elhelyezése biztosított.

http://www.gaspivendeghaz.hu/

46.9890938852 17.9770231247
 • szállás
Red Marker Európa Kemping - Alsóörs
Európa Kemping - Alsóörs
Az Alsóörs Autós és a Palóznak Nyárfa Kemping egybenyitásával 2001-ben jött létre ez a nagy, mégis családias hangulatú nyaralóhely. Ápolt, rendezett parcellák, tiszta vizesblokkok jellemzik a hangulatos kempinget. A strandon lévő gyermekmedencén kívül 2004-től egy új élménymedence várja a kicsiket és a nagyokat. A következő években még további nagyberuházásokat tervezünk. Nagy strandterület ingyenesen használható csúszda, különféle vízisportok, strandröplabda, streetball, teniszpálya garantálja a szabadidő aktív eltöltését.

http://www.balatontourist.hu/index.php?WG_NODE=WebBTEgysegek&WG_OID=btEf_161b721&lng=hu

Közvetlenül a bejárat mellett található klub nem csupán társalgóhelyiség, hanem az animációs programok helyszíne is. A kempingben büfé, söröző, újságés ajándékbolt van, az éttermek hosszú sora pedig alig pár lépésnyire található a kempingtől. A kemping egy része kutyamentes övezet! A kemping kínálatát színesíti a bungaló, a mobilház és lakókocsi-bérlési lehetőség is. Gyermekbarát szolgáltatásai 2009-ben bővülnek, ezért kiemelt gyermekbarát kemping.

46.9752161283 17.9617881775
 • szállás
Red Marker Hotel Aranysas & Bungalow - Alsóörs
Hotel Aranysas & Bungalow - Alsóörs
A szálloda története az 1900-es évek elejére nyúlik vissza, amikor az épület és a hozzá tartozó park a Somogyi család birtokában panzióként működött. A ház jellege erre az időszakra emlékeztet napjainkban is, hiszen az 1996-tól ismét családi tulajdont képező, teljesen átépített 21 szobás szálloda fő törekvése a személyes kapcsolat kialakítása, melyet a vendégek köszönő szavai kedves, visszajelzései igazolnak időről időre. A szállodát körülvevő tízezer négyzetméteres park területén található faház típusú szállások főként családok, illetve turistacsoportok igényeire szabottak, akik a hotel vendégeivel azonos színvonalon élvezhetik a ház teljes körű szolgáltatásait.

http://www.hotelaranysas.hu/

Szolgáltatások: szauna, kondicionálóterem, asztalitenisz, grillsütő hely, szalonnasütési lehetőség, fürdetőkád, etetőszék az étteremben

46.9880821 17.982299
 • szállás
Red Marker Apartman Rózsa - Alsóörs
Apartman Rózsa - Alsóörs
A Rózsa Apartman a Balaton északi partján, Alsóörsön található magánszállás. Az apartmanház 80m-re a strandtól, szép zöldövezetben biztosítja a pihenni, kikapcsolódni vágyók kényelmét. Az apartmanok mindegyike tágas, fürdőszobával, konyharésszel, televízióval felszerelt. A stúdiókhoz tusoló, WC, TV, minikonyha, vagy konyhahasználat tartozik. Nr.5 kivételével teraszosak. Az emeleti stúdiók klimatizáltak.

http://www.apartmanrozsa.hu/

A parkosított, szépen gondozott kertben napozóterasszal, kerti úszómedencével, grillsütővel, gyermekjátszótérrel, hydro masszázs medencével, szaunákkal áll vendégek rendelkezésére. Személygépkocsival érkező vendégeknek parkolási lehetőség biztosított.
Programlehetőségek: vitorlázás, egynapos kirándulás, lovaglás, tenisz, horgászat, bob. Gyermekbarát szolgáltatás: Kérés esetén kádat, utazóágyat, baby-phone-t, etetőszéket tudunk biztosítani, a készlet erejéig. Homokozó játékokkal, hinta, csúszdák várják a kicsi vendégeket.

46.9869417027 17.9818096164
 • szállás
Red Marker Apartman Iluska - Alsóörs
Apartman Iluska - Alsóörs
A Balatontól 400 méterre található magánszállás: az apartmanok 4+1 személyesek: 2 hálószoba, 1 nappali, jól felszerelt konyhával, fürdőszoba WC-vel, TV-sat, terasz, udvari zöld pihenő, kerti bútor, kerti grill, zárt autóbeálló.

http://www.apartmaniluska.hu/

vitorlázási lehetőség, horgászcsónakbérlés, 20 km-es körzetben található: uszoda, bobpálya, quadpálya, lovaglás, természetjárás, kilátó, állatkert, aqua-park, disco

46.988596 17.97227
 • szállás
Red Marker Hubertus Erdészeti Erdei Iskola - Ajka
Hubertus Erdészeti Erdei Iskola - Ajka
A Kab-hegy nyugati oldalán bükkösök, cseresek árnyékában található a Hubertus Erdészeti Erdei Iskola típusú turistaszállás, melyet a HM VERGA Zrt. 2002 őszén adott át rendeltetésének, biztosítva a gyermekek számára a természettel, környezettel való személyes kontaktust, a cselekvő, felfedező ismeretszerzésre helyezvén a hangsúlyt.

http://www.verga.hu/modules.php?name=VRT_FSchool

Ebben a munkában nyújt segítséget az iskolától induló 4100 m hosszú Sárcsikúti tanösvény, mely az érdeklődők számára bemutatja a Déli-Bakony és a Kab-hegy kialakulását, az erdei életközösségek tagjait, az erdőgazdálkodást. Az erdei iskola két épületben működik. Az első épületben egy tanterem, tanári szoba és mosdók találhatók. A második épület földszintjén tanterem, tanári szoba és mosdó, az emeleten egy 17 és egy 13 ágyas szoba, mosdók, zuhanyzók kerültek kialakításra. A szobákban emeletes ágyak találhatóak, ágyneműt, ágyneműhuzatot biztosítanak a csoportok részére. Mindkét helyiségben a kísérő tanárok részére 1-1 ágy található külön leválasztva.

47.0642609347 17.5984239578
 • szállás
Red Marker Club Oázis Szabadidőcentrum - Ajka
Club Oázis Szabadidőcentrum - Ajka
Szabadidő és sportcentrum: A Kristály völgyben, parkkal, tóval, madárdallal körülölelt környezetben, a Déli - Bakony és a Kisalföld találkozásánál, Ajka frekventált szegletében van egy oázis. A nyugalom, a kikapcsolódás szigete. Itt mindenki megtalálja az egészséges életmódhoz, a megfáradt test és szellem regenerálásához szükséges csodákat.

http://www.cluboazis.hu/

Az Oázis Club hotelszobával várja a vendégeket. Ezek közül 6 franciaágyas, 2 kétágyas, mindegyik pótágyazható. Felszereltségük: minibár, TV (műholdas csatornákkal), klíma, saját fürdőszoba (7 db zuhanyzós, 1 db kádas), telefon. Wellness szolgáltatások: jakuzzi medence, úszómedence, szauna, infra szauna, gőzkabin, sókamra, illatkamra, szolárium, masszázs. Sportolási és fittness lehetőségek: aerobic, bowling, fallabda, konditerem, jóga, spoinning, társastánc.
47.1143455 17.5633111
 • wellness
 • sport
 • étterem
 • szállás
Red Marker Ádám-Éva Vendégház - Ábrahámhegy
Ádám-Éva Vendégház - Ábrahámhegy
Vendégfogadás egész évben a Balaton északi partján. Ádám lakrész: 2-4 fő részére kényelmes, amerikai konyha, fürdő, háló, terasz és kert tartozik hozzá. Éva lakrész: 4 duplaágyas szobával, fürdőszobákkal, jól felszerelt konyhával 4-8 személy fogadására alkalmas.

http://www.abrahamhegy.hu/abrahamhegy_szallas_adam-eva_haz_hu.php

46.8151225 17.5623103
 • szállás

 

 

 

Elfogadóhely.info

Üdülési csekk elfogadóhelyek gyűjtőoldala: az oldal célja segíteni az üdülési csekkek beváltása, levásárlása iránt érdeklődő látogatókat, hogy minél könnyebben kiválaszthassák, hogy melyik szállás, étterem vagy egyéb szolgáltató igénybevételével szeretnék elkölteni üdülési csekkjeiket.