Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Bekezdések

Miskolc

Location Alabárdos Étterem és Söröző - Miskolc
Az Alabárdos Étterem és Söröző különleges hangulatával, egyben kiváló ételkínálatával Miskolc város egyik legpatinásabb vendéglátóhelye. A belvárosban elhelyezkedő műemlék jellegű épület elődje már a XVI. századtól vendéglátó célokat szolgált híres borkereskedő pincéjeként.
Location Ambrózia Étterem - Miskolc
Miskolc-tapolca szívében várja kedves vendégeit az Ambrózia szálláshely és étterem, mely a Barlangfürdőtől 2 perc sétára található.
Location Calypso Kisvendéglő - Miskolc
A Calypso Étterem Miskolc belvárosának szívében, egy XIX. századi, műemlék jellegű épületben található.
Location Fridolin Étterem - Alsóhámor
A Fridolin Fogadó a Bükki Nemzeti Park területén, Miskolc és Lillafüred között félúton, Miskolc-Alsóhámorban, közvetlenül a Hotel Szeleta mellett található.
Location Halásztanya Étterem és Borozó - Miskolc
Miskolc újkori történetében az Avas összenőtt a vendéglátás, szórakozás fogalmával. A XX. század első napjaitól ahogy felkapottá válik az Avas, úgy vonzza mind a helybélieket, mind az idegeneket. A Halásztanya a XX. század harmincas éveitől üzemel, azóta többször átépítésre került és neve, szolgáltatásai is változtak. Az 1950-es évektől, mint hal-vad ételek specialistája került be a köztudatba.
Location Impresszó Club-Restaurant - Miskolc
Az Impresszó Club-Restaurant Miskolc belvárosának népszerű szórakozóhelye. Kiváló nemzetközi és magyaros ételekkel, kitűnő borokkal, koktélokkal, hétvégén pörgős hangulattal, a legjobb klubbzenékkel várja vendégeit. Az 50 férőhelyes étterem és a 40 férőhelyes terasz alkalmas üzleti ebédek, vacsorák, családi rendezvények lebonyolítására.
Location Kis Anna Halászkert - Miskolc
Miskolctapolca üdülő részén találkozhat a Kis Anna Halászkert vendéglővel, amit az egyetlen platán fákkal övezett sétányon lehet elérni.
Location Molnár Csárda - Alsóhámor
A Molnár-Csárda étterem a Bükk lábánál a Lillafüredre vezető hegyi út mellett helyezkedik el. Kiváló pihenő az erre utazó, jót enni vágyó vendégek számára.
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

 

 

 

Elfogadóhely.info

Üdülési csekk elfogadóhelyek gyűjtőoldala: az oldal célja segíteni az üdülési csekkek beváltása, levásárlása iránt érdeklődő látogatókat, hogy minél könnyebben kiválaszthassák, hogy melyik szállás, étterem vagy egyéb szolgáltató igénybevételével szeretnék elkölteni üdülési csekkjeiket.