Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Bekezdések
Ön itt áll: Üdülési csekk Összes elfogadóhely Csongrád megye Szeged

Szeged

Location Alabárdos Étterem és Borozó - Szeged
Az Alabárdos Étterem és Borozót 1967-ben nyitották meg az igényes, kulináris élményekre vágyóknak. Az étterem az elmúlt 4 évtizedes nyitva tartása alatt számos embernek nyújtott kellemes emléket.
Location Brothers Steakhouse - Szeged
A Brothers Steakhouse 2005. februárjában nyitott meg, a Dél-alföldi régióban egyedüli Steakhouse-ként. Két lelkes fiútestvér alakította-formálta végső külalakját, próbálták a lehető legmagasabb színvonalat megtalálni mind a belső tér kialakításával, mind a kiváló minőségű ételek elkészítésével.
Location Classic Cafe Étterem - Szeged
A Classic Cafe étterem és terasz Szegeden, valódi mediterrán hangulatot és ízeket varázsol Vendégei részére.
Location Fa-Villa Vendéglő - Szeged
Egyedi ételekkel, kelemes parkosított környezetben, a nyári időszakban hangulatos, 100 fő befogadására alkalmas kerthelyiséggel várja a vendéglő a kedves vendégeit!
Location Fasor Vendéglő - Szeged
Az újszegedi étteremben elsősorban magyaros ételek szerepelnek, de megtalálhatóak a kímélő és vegetariánus ételek is.
Location Fesztivál Étterem - Szeged
A Fesztivál Étterem Szeged egyik legkedveltebb gyorsétterme, mely a Belváros szívében, a Dóm tér 1-4. szám alatt, a Somogyi könyvtár szomszédságában található.
Location Gőry Étterem - Szeged
„Szeged legvirágosabb étterme” címet viselő mediterrán kertes étterem
Location HBH Bajor Étterem és Söröző - Szeged
Az étterem 1987 szeptemberében nyílt meg Szeged belvárosában, három percre a Tisza parttól és kettő percre A Szegedi Nemzeti Színháztól a Deák Ferenc utca 4. szám alatti pincehelyiségben.
Location Kertvárosi Vendéglő - Szeged
Újszeged szívében, a belvárostól 5 percre, a Termálfürdővel szemben a családias vendéglőn házias ízekkel, friss csapolt sörökkel, minőségi borkínálattal várja Önt.
Location Matusalem Étterem - Szeged
2009. szeptemberétől régi Holdfény étterem Matusalem Étterem és Rendezvényház néven üzemel.
Location Port Royal Étterem - Szeged
A Tisza partján, a Nemzeti Színház mellett található étterem. Hétvégente élőzene. Grillezett ételek, halászlé, óriás saláták.
Location Öreg Kőrössy Halászcsárda - Szeged
Szegednek ebbe a Sárgának nevezett Tisza-parti környezetébe álmodta meg Kőrössy József és fia magyaros vendéglőjét, amikor ezen a helyen Halászcsárdát nyitott az 1930-as évek elején. Azóta étlapon van a halászlé, a Kőrössy halpaprikás, a különböző, roston sült halak és a túróscsusza.
Location Algyői Halászcsárda - Algyő
Az Algyői halászcsárda autentikus szegedi halételek széles választékával és udvarias, gyors kiszolgálással várja vendégeit az Algyői Tiszahíd Szeged felőli lábánál, Szeged és Hódmezővásárhely között félúton.
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

 

 

 

Elfogadóhely.info

Üdülési csekk elfogadóhelyek gyűjtőoldala: az oldal célja segíteni az üdülési csekkek beváltása, levásárlása iránt érdeklődő látogatókat, hogy minél könnyebben kiválaszthassák, hogy melyik szállás, étterem vagy egyéb szolgáltató igénybevételével szeretnék elkölteni üdülési csekkjeiket.