Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Bekezdések

Szolnok

Location Dreher Étterem Söröző - Szolnok
A Dreher Étterem Söröző több évtizedes múlttal rendelkező vendéglátóegység Szolnok város szívében.
Location Galéria Étterem - Szolnok
Az étteremnek helyet adó épületet az 1800-as évek végén építette Dr. Gergelyffy Róbert Graff Szolnok szívében a Tisza közelében. Az épület renoválása és átépítése 1994-től 1998-ig tartott különös hangsúlyt fektetve az eredeti épület szépségének és légkörének megtartására. Az étterem 1998-ban lett alapítva, és azóta is nagyon fontos szerepet tölt be a város vendéglátásában.
Location Nádas Étterem - Szolnok
A Nádas Étterem Szolnok központjában található. Az étterem befogadóképessége 100 fő, amely nyáron kiegészül egy kerthelyiséggel. Az emeleten található 2 klimatizált különterem (50 és 20 fős). A fenti helyiségek kiválóan alkalmasak családi, üzleti, céges, kisebb esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására.
Location Tisza Étterem - Szolnok
A Magyar Szakácsok és Cukrászok Országos Szövetsége védnöki táblájával kitüntetett étteremben a hagyományos magyaros és nemzetközi konyha ételspecialitásai is kaphatók. Az étterem befogadóképessége 250 fő. Különféle rendezvények, állófogadások lebonyolítására alkalmas.
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

 

 

 

Elfogadóhely.info

Üdülési csekk elfogadóhelyek gyűjtőoldala: az oldal célja segíteni az üdülési csekkek beváltása, levásárlása iránt érdeklődő látogatókat, hogy minél könnyebben kiválaszthassák, hogy melyik szállás, étterem vagy egyéb szolgáltató igénybevételével szeretnék elkölteni üdülési csekkjeiket.