Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Bekezdések
Ön itt áll: Üdülési csekk Összes elfogadóhely Vas megye Szombathely

Szombathely

Location Cafe Molo Restaurant - Szombathely
Szombathely legelső mediterrán étterme. A megyeszékhely belvárosában a Fő tér és a Hangversenyterem között található vendéglátóegység 2008. év elején új arculatot kapott. A megújult falak berendezési tárgyak bátor színhasználata igazi mediterrán hangulatot áraszt.
Location Gerendás Vendéglő - Szombathely
110 fős étterem és 15 fős söröző, hétvégén élőzenével.
Location Gól Vendéglő - Szombathely
Aki a vasi megyeszékhely, Szombathely vendéglátói berkeiben járatos, a Gól Vendéglo hallatán felkapja a fejét. Nem véletlenül, hiszen egy közismert, patinás vendéglátóhelyrol van szó. A Gólt a már megszunt TSZKER nyitotta 1974-ben, mint egy tipikus pincehelyiséges kisvendéglőt.
Location Kispityer Halászcsárda - Szombathely
A 2004-ben felújított Kispityer Halászcsárda a belvárostól rövid sétára található, 90 fős étteremmel, 4 db (20-80 férőhelyes) különteremmel, valamint konferencia-teremmel. Szombatonként hangulatos élőzene.
Location Magyar Tenger Vendéglő - Szombathely
A vendéglő 1970 óta üzemel családi vállalkozásként. 10 évig borozóként, majd 1981-től melegkonyhával üzemel. Az étterem a "Magyar Tenger" északi felvidékéről származó borokról lett elnevezve. Az étlapon a magyaros ételek mellett megtalálhatók a reformkonyha alapkövei is.
Location Május 1 Söröző és Étterem - Szombathely
Az étterm a város zöldövezetében a Szent István parkban található. Nemzetközi étlappal, napi menüvel, élő zenével várja vendégeit. Befogadó képessége: nagyterem 90 fő, különtermek 15-35-45 fő, kerthelyiség 160 fő. Szünnap nincs.
Location Pásztor Csárda - Szombathely
A város szélén - a bucsui határátkelőhöz vezető út mentén található Pásztor Csárda, már évtizedek óta Szombathely egyik legkedveltebb étterme. 1997 óta megújult formában, új vezetéssel várja vendégeit. Családi ünnepeikhez, üzleti ebédhez megbeszéléshez, vagy a vasárnapi ebéd elfogyasztásához is ideális helyszínre talál a Pásztor Csárdában.
Location Tóvendéglő Restaurant & Bar - Szombathely
A Tó Vendéglő romantikus környezetben, családias hangulattal várja vendégeit. A 130 fős étterem nyáron 120 fős terasszal bővül. A 100, 200 és 300 fős külőntermekben családi- és vállalati rendezvényeknek kínál ideális helyszínt. Az étlapon a hagyományos, "tóvendéglős" ételek mellett különlegességeket is szerepelnek.
Location VAOSZ Vendéglő - Szombathely
A vendéglő a Fő tér észak-nyugati oldalán, tágas, parkolóval ellátott belső udvarban található.
Location Öreg Sam Étterem-Söröző - Szombathely
Az Öreg Sam melegkonyhás egységet 2003. szeptember 4-én nyitották meg Szombathelyen a Gagarin út 14. szám alatt. Az üzlet alapterülete kicsi: épületen belül 38, tavasztól-őszig a fedett, fűthető kerthelyiségben 36 vendéget lehet elhelyezni.
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

 

 

 

Elfogadóhely.info

Üdülési csekk elfogadóhelyek gyűjtőoldala: az oldal célja segíteni az üdülési csekkek beváltása, levásárlása iránt érdeklődő látogatókat, hogy minél könnyebben kiválaszthassák, hogy melyik szállás, étterem vagy egyéb szolgáltató igénybevételével szeretnék elkölteni üdülési csekkjeiket.