Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Bekezdések
Ön itt áll: Üdülési csekk Összes elfogadóhely Veszprém megye Ajka
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

Ajka

Red Marker Club Oázis Szabadidőcentrum - Ajka
Club Oázis Szabadidőcentrum - Ajka
Szabadidő és sportcentrum: A Kristály völgyben, parkkal, tóval, madárdallal körülölelt környezetben, a Déli - Bakony és a Kisalföld találkozásánál, Ajka frekventált szegletében van egy oázis. A nyugalom, a kikapcsolódás szigete. Itt mindenki megtalálja az egészséges életmódhoz, a megfáradt test és szellem regenerálásához szükséges csodákat.

http://www.cluboazis.hu/

Az Oázis Club hotelszobával várja a vendégeket. Ezek közül 6 franciaágyas, 2 kétágyas, mindegyik pótágyazható. Felszereltségük: minibár, TV (műholdas csatornákkal), klíma, saját fürdőszoba (7 db zuhanyzós, 1 db kádas), telefon. Wellness szolgáltatások: jakuzzi medence, úszómedence, szauna, infra szauna, gőzkabin, sókamra, illatkamra, szolárium, masszázs. Sportolási és fittness lehetőségek: aerobic, bowling, fallabda, konditerem, jóga, spoinning, társastánc.
47.1143455 17.5633111
  • wellness
  • sport
  • étterem
  • szállás
Red Marker Hubertus Erdészeti Erdei Iskola - Ajka
Hubertus Erdészeti Erdei Iskola - Ajka
A Kab-hegy nyugati oldalán bükkösök, cseresek árnyékában található a Hubertus Erdészeti Erdei Iskola típusú turistaszállás, melyet a HM VERGA Zrt. 2002 őszén adott át rendeltetésének, biztosítva a gyermekek számára a természettel, környezettel való személyes kontaktust, a cselekvő, felfedező ismeretszerzésre helyezvén a hangsúlyt.

http://www.verga.hu/modules.php?name=VRT_FSchool

Ebben a munkában nyújt segítséget az iskolától induló 4100 m hosszú Sárcsikúti tanösvény, mely az érdeklődők számára bemutatja a Déli-Bakony és a Kab-hegy kialakulását, az erdei életközösségek tagjait, az erdőgazdálkodást. Az erdei iskola két épületben működik. Az első épületben egy tanterem, tanári szoba és mosdók találhatók. A második épület földszintjén tanterem, tanári szoba és mosdó, az emeleten egy 17 és egy 13 ágyas szoba, mosdók, zuhanyzók kerültek kialakításra. A szobákban emeletes ágyak találhatóak, ágyneműt, ágyneműhuzatot biztosítanak a csoportok részére. Mindkét helyiségben a kísérő tanárok részére 1-1 ágy található külön leválasztva.

47.0642609347 17.5984239578
  • szállás
Green Marker Csopak vendéglő és pizzéria
Csopak vendéglő és pizzéria
Vendéglő és pizzéria Ajkán

Csingeri úton található étterem online étlappal

www.csopakvendeglo.hu

47.0987929 17.5687658
  • étterem

 

 

 

Elfogadóhely.info

Üdülési csekk elfogadóhelyek gyűjtőoldala: az oldal célja segíteni az üdülési csekkek beváltása, levásárlása iránt érdeklődő látogatókat, hogy minél könnyebben kiválaszthassák, hogy melyik szállás, étterem vagy egyéb szolgáltató igénybevételével szeretnék elkölteni üdülési csekkjeiket.