Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Bekezdések
Ön itt áll: Üdülési csekk Összes elfogadóhely Veszprém megye Balatonakali

Balatonakali

Levendula Naturista Kemping - Balatonakali

Levendula Naturista Kemping - Balatonakali

Kedves, családias hangulatú, közvetlen vízparti kemping, mely 2006-tól naturista kempingként üzemel. A különböző nagyságú, egymástól sövénnyel elválasztott parcellák közül mindenki megtalálhatja az igényének megfelelőt. Nagy játszótere és főszezoni animációs foglalkozásai miatt ideális helyszín a kisgyermekes családok részére. A kempingben mobilházak bérelhetők.

Tovább…

Strand-Holiday Kemping - Balatonakali

Strand-Holiday Kemping - Balatonakali

A Strand és a Holiday Kemping 2005-től összevont kempingként üzemel. Az egyesítés révén a vendégek mindkét kemping előnyeit élvezhetik. Extra hosszú partszakasz, parti parcellák, napozóstégek, játszóterek, gyermekstrand, szabadtéri színpad, trambulin, éttermek és üzletek várják a pihenni vágyókat. A partszakasz ideális kikapcsolódást biztosít a horgászoknak és a fürdőzőknek is.

Tovább…

Fék Étterem - Balatonakali

Fék Étterem - Balatonakali

Az étterem 2004 óta probálja meg megnyerni mindazon vendégek figyelmét, akiknek fontosak a finom és változatos étkek, valamint barátságos kiszolgálás.

Tovább…

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

 

 

 

Elfogadóhely.info

Üdülési csekk elfogadóhelyek gyűjtőoldala: az oldal célja segíteni az üdülési csekkek beváltása, levásárlása iránt érdeklődő látogatókat, hogy minél könnyebben kiválaszthassák, hogy melyik szállás, étterem vagy egyéb szolgáltató igénybevételével szeretnék elkölteni üdülési csekkjeiket.