Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Bekezdések
Ön itt áll: Üdülési csekk Összes elfogadóhely Veszprém megye Balatonudvari
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

Balatonudvari

Red Marker Romantik Bungalopark - Balatonudvari
Romantik Bungalopark - Balatonudvari
Csendes, ősfás környezetben, 3 700 m2 szépen gondozott területen, a vízpart mellett 11 jól felszerelt faház és 4 fűthető apartman nyújt kikapcsolódási lehetőséget természetbarátoknak, horgászoknak. Apartmanház: 4 db különálló apartmant tartalmaz (3 és 4 fős), szobái fűthetők. "Erdért" típusú kis faházak: Minden házhoz egy autó számára közös parkoló biztosított.

http://www.bungalopark.hu/

 

46.8965808 17.7972971
  • szállás
Red Marker Camp-OH Camping - Balatonudvari-Fövenyes
Camp-OH Camping - Balatonudvari-Fövenyes
Balatonfüredtől 10 km-re, a Tihanyi félsziget szomszédságában fekszik Balatonudvari-Fövenyes község, ahol 4 hektáros területen található a CAMP-OH CAMPING. Kitűnő táborozási és szállás lehetőség a hagyományosan nemzetközi ifjúsági és diákcentrumban. Szállás: saját sátorban, faházakban és motelszobákban. Jól felszerelt kemping: a kempinget tűzrakási és szabad tűzön való főzési lehetőség, kitűnő étterem, focipálya, teniszpályák, ping-pong terem, kerékpár kölcsönzési lehetőség, játékterem, Disco teszi vonzóbbá.
46.9057307 17.8035941
  • szállás
Red Marker Szabó Gyula Vendégháza - Balatonudvari
Szabó Gyula Vendégháza - Balatonudvari
A ház Balatonudvari nyugati részén a Fűzfa utcában található. A ház tágas, 95 négyzetméteres tetőterét alakították ki magánszállás céljából. A lépcsőn fölérve a balra elhelyezkedő szobában 2-3 személy pihenhet kényelmesen, ezen az oldalon zuhanyfülkés fürdőszoba található. A szobához fedett terasz tartozik, ahonnan látható a Balaton. A jobb oldali 2 szobában 4 - 6 személy fér el kényelmesen, ehhez a részhez is tartozik egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy külön WC.

http://www.szabogyulavendeghaza.gportal.hu/

46.9024424 17.7988842
  • szállás

 

 

 

Elfogadóhely.info

Üdülési csekk elfogadóhelyek gyűjtőoldala: az oldal célja segíteni az üdülési csekkek beváltása, levásárlása iránt érdeklődő látogatókat, hogy minél könnyebben kiválaszthassák, hogy melyik szállás, étterem vagy egyéb szolgáltató igénybevételével szeretnék elkölteni üdülési csekkjeiket.