Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Bekezdések
Ön itt áll: Üdülési csekk Összes elfogadóhely Zala megye Keszthely

Keszthely

Location Lakoma Étterem - Keszthely
Keszthely belvárosában található étterem, a francia és magyar konyha jellegzetességeivel. Az étlapon a régi ízek felelevenítése mellett a modern konyha remekei is megtalálhatóak. Fizetéskor szerencsekocka: ha 3 hatost dob, étkezését az étterem állja!
Location Margaréta Étterem - Keszthely
Az étterem a belvárosban, a sétálóutcától 400 m-re, a nemrég létrehozott körforgalomnál található. Az udvarában ingyenes parkolási lehetőség van.
Location Morzsázó Önkiszolgáló Étterem
2003. április 2-án nyílt meg az önkiszolgáló étterem. A megalapításánál fontos szempont volt, hogy a környéken nincs olyan étterem, ahol elfogadható áron, minőségi ételeket lehetne enni.
Location Pepi Vendéglő - Keszthely
Az étterem 1989-ben épült és azóta is családi vállalkozásként működik ugyanazzal a tulajdonossal. Az üzlet teraszáról szép kilátás nyílik a Balatonra, ami körülbelül 50 méterre van a vendéglőtől.
Location Vadaskert Csárda - Keszthely
A Vadaskert Csárda 1968-ban épült, az egykori gróf Festetics György vadas parkjának területére, mely nevében is tükröződik. Keszthely (2 km) és Hévíz (3km) között félúton, kellemes, zöld környezetben (erdő szélén) a főút mellett található.
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

 

 

 

Elfogadóhely.info

Üdülési csekk elfogadóhelyek gyűjtőoldala: az oldal célja segíteni az üdülési csekkek beváltása, levásárlása iránt érdeklődő látogatókat, hogy minél könnyebben kiválaszthassák, hogy melyik szállás, étterem vagy egyéb szolgáltató igénybevételével szeretnék elkölteni üdülési csekkjeiket.